خواهش میکنم دوست عزیز
صحبت از چین و روسیه و حتی هند بود که مثل اینکه این قضیه به دلیل مصرف سوخت بسیار بالای این خودرو منتفی شده
خواهش میکنم دوست عزیز
صحبت از چین و روسیه و حتی هند بود که مثل اینکه این قضیه به دلیل مصرف سوخت بسیار بالای این خودرو منتفی شده
Last edited by Damian; 29-10-2008 at 13:07.
البته لندرور و جگوار رو اون شرکت هندیه (تاتا) 1-2 سال پیش خرید .
با تشکر از شما ولی فکر نکنم 1-2 سال پیش خریده باشه چون من این اطلاعات رو از مجله ماشین فروردین امسال بدست آوردم
در ضمن پست را ویرایش کردم
من اشتباه گفتم تو ویکیپدیا نگاه کردم March امسال از یعنی 2008 از فورد خریده همون زمانا حرف هایی هم بود که ایران خودرو میخواد لنروور و جگوار رو بخره , اگر میخرید عالی میشد به نظر من اشتباه کرد فکر کنم توان خریدشم داشت ایران خودرو اگر این کارو میکرد میتونست از دانش اون شرکت ها استفاده کنه .
سلام سعید جان.
ولی به نظر من اگه اونا رو میخرید ، معذرت میخوام ولی گاو میکرد توی اون دو تا هم...
![]()
اگر ایرانخودرو این کار را انجام میداد فکر کنم مهندسان شرکت تا چند سال فقط به قطعات و دستگاه ها خیره میشدند و ما هم شاهد موتور جگوار روی بدنه پیکان می شدیم و شاید هم موتور پیکان روی بدنه جگوار
نه اینطوری هم نیست جگوارم فکر کنم موتوراش برای BMW باشه اگر اینکار رو میکردن میتونستن از دانش فنی اونا استفاده کنن برای مثال الان پروتون رو ببنید واقعا 4-3 سال پیش پروتون هیچی بیشتر از کمپانیهای داخلی نبوده ولی 2-3 سال لوتوس رو خریده و تونسته 2 تا ماشین با استفاده از دانش لوتوس تولید بکنه که در اروپا هم فروش بره یکیش همین Gen2 هست یکیشم Satria که در انگلیس الان به فروش میرسونه این ماشینا رو , لوتوس در تولید محصولاتش هیچ مشکلی بوجود نیومده همین وضعیت برای تاتا و جگوار و روور هم هست .
متشکر سعید جان.
ولی پروتون و تاتا با ایران خودرو فرق داره.
پروتون تا 2-3 سال پیش که هیچ، حتی تا 5-6 سال پیش من به یاد ندارم که پروتون خودرویی در حد پراید و پیکان و آر دی زده باشه.
ضمن اینکه مثل سایپا و ایران خودرو از تغییرات لوس و مینور هم زیاد استفاده نکرده.
من اینو قبول دارم که ایران خودرو در بازار های خارجی و داخلی و سایپا در بازار داخلی از لحاظ فروش خیلی موفق بودن. و این که ایران رو به جایگاه 16ام رسوندن کار کوچیکی نیست. ولی اینو در نظر داشته باشیم که افزایش کیفیت و قدرت خودرو سازی به الزامات دیگری هم احتیاج داره.
ثروت ایران خودرو برای خرید جگوار، لازم هست (که ایران خودرو داره)، ولی کافی نیست.
البته سعید جان حرف شما رو هم قبول دارم و طبیعتا تاثیر خرید مثبت بود.
هر چند بعد از خرید دیگه کسی از کشور های دیگه تمایل کنونی رو به خرید جاگوار ندارن.
چون جگوار انگلیس در اذهان عمومی فرق داره با جگوار ایران
![]()
درسته ولی نباید پروتون را با ایرانخودرو و سایپا مقایسه کرد
این دو شرکت نشان داده اند که به هیچوجه اگر چه شرایط هم مهیا باشد ولی حاضر به همکاری با شرکتهای بزرگ نیستند (بزرگ یعنی خیلی بزرگ) دلیل آن هم مشخص نیست و برای همه مسلم شده محصولات این دو شرکت به مرور زمان از یکطرف بی کیفیت میشوند و از طرفی دیگر گران
به هر حال از موضوع اصلی فاصله نگیریم بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)