با سلام و تشکر
در خصوص اصلی یا تقلبی بودن چه باید کرد و چطور متوجه شد؟
با سلام و تشکر
در خصوص اصلی یا تقلبی بودن چه باید کرد و چطور متوجه شد؟
5610.u800 و... سیستم عامل ندارند
6120 واقعا گوشی زیبایی هست حتما یکبار از نزدیک ببنید خیلی خشدست و زیبا سیمبین 9.2 داره دوربین 2 نگاپیکسل همراه با یک فلش LED کوچک که تقریبا عکساش مناسبه رم تا 8 گیگ هم بزاری میکشه
5320 گوشی جدید سیمبین 9.3 دوربین 2 مگاپیکسل اکسپرسموزیک ولی از دیگز اکسپرس موزیک ها در سطح پایین تر هست کلید های مخصوص موزیک و کلید مخصوص بازی n-gage و همینطور ساپورت رسمی n-gage
n-gage2 روی گوشی هایی که سیمبین ویرایش 3 سیمبین داره قابل اجرا و نصب هست و جای نگرانی نیت
فکر کنم فنلاند باشه نوکیا سری 5 رو مجارستان میزنه ولی در کل هرجایی باشه زیر نظر نوکیا هست
نه عزیز دل!6120 ساخت مجارستانه!البته الان فکر کنم چینیش هم اومده باشه!
با سلام و تشکر از راهنمایی ها
یه سوال (شاید خنده دار) دارم : زمانی که در مورد گوشی بازار رو می گشتم
فروشنده محترم خیلی از N72 تعریف میکرد و در مزمت 6120 سخن می راند
با این وصف ایشون منو حسابی در دو راهی قرار داد که امکانات N72 با توجه به قیمتش از 6120 خیلی بیشتر
افزون اینکه مدت نگه داشتن باتری n72 از 6120 بیشتر و بطور کلی گوشی کارا تری هست در ضمن عمر گوشی n72 قوی تر از 6120 است .
مورد بعدی که ایشون می گفت در 6120 دوربین در معرض خش قرار داره و n72 پوشش داره
ضمناً می گفت فروش N72 ده برابر 6120 است
حالا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
سپاس
با این وصف ایشون منو حسابی در دو راهی قرار داد که امکانات N72 با توجه به قیمتش از 6120 خیلی بیشتر
افزون اینکه مدت نگه داشتن باتری n72 از 6120 بیشتر و بطور کلی گوشی کارا تری هست در ضمن عمر گوشی n72 قوی تر از 6120 است .
سپاس
سپاس
طرف حرف مفت زده!
*شما بگو همه امکانات 6120 ، آشغال ولی همین که سیمبین 9.2 داره ، به 200 تا N72 میرزه! سیمبین سری 60 ویرایش 3 (6120 و 5320 و E51) زمین تا آسمون با سری 60 ویرایش 2 تفاوت داره. چه از لحاظ نرم افزار ها ، چه از لحاظ سرعت و کارایی و از هر نظر دیگه! حالا اگه کند بودن عذاب آور سیستم عامل ، کیفیت پایین دوربین ، بزرگ بودن گوشی و ... N72 رو در نظر نگیریم.
*در معرض خش بودن لنز دوربین هم اصلا اذیتت نمیکنه ، چون شیشه محافظش خش بردار نیست! (مگه با چاقو بیفتی به جونش!) من خودم دارم و اصلا هم مشکلی پیدا نکردم در این زمینه!
*حالا 6120 نمی خوای بگیری مهم نیست (گرچه گوشی خوب و خوشدستیه) ولی N72 اصلا پیشنهاد نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)