این شرکت کارخونه های زیادی در سطح دنیا داره ولی اونی که میاد ایران نمیدونم ساخت کجاست . سایتش اینه :
/www.sapphiretech.com
در ضمن شما به قیمت سایتها اکتفا نکنید و بازار رو بگردید تا بهتر از قیمتها مطلع بشید . چون سایتها گرون قیمت میزنند.
این شرکت کارخونه های زیادی در سطح دنیا داره ولی اونی که میاد ایران نمیدونم ساخت کجاست . سایتش اینه :
/www.sapphiretech.com
در ضمن شما به قیمت سایتها اکتفا نکنید و بازار رو بگردید تا بهتر از قیمتها مطلع بشید . چون سایتها گرون قیمت میزنند.
خیلی ممنونم ولی تو مادربرد چی تو اونم که ارزونتر پیدا میشه مثل soyo . یا گیگا به نظر شما تو مادربرد چرا ایسوز بهتره ؟
بهتر از این مادر برد تو این رنج نیست . این برد p45 توانایی کراسفایر داره . اگه کراسفایر نمیخواید : P5Q=140 ، MSI-P45 NEO=130 . ASUS-P5QL PRO=115-MSI-P43 NEO=110
اینم عکس P5Q PRO :
ایسوز محبوبترین ، بهترین و پرفروشترین بردهای دنیا رو میزنه و این هم به خاطر کیفیت بالا و تنوع زیاد بردهاش هست . از قیمت مناسب هم نباید گذشت.
پس چرا تو گرافیک ساپفایر رو بهتر می دونی ؟ چرا ؟
خب دوستمون ظاهرا فقط مادربرد را گفتن
و البته گفتن که ati توی برندهای مختلف زیاد فرق نمیکنه
ببین کارت گرافیک مهندسی ساخت و تکنولوژی ساخت و ... را ati میده بعد کمپانی های مختلف میان از روی اون کارت میزنن
پس تفاوت چندانی نیست بین کارت ها
اما مین برد کلا هر کمپانی بر اساس تکنولوی ها و فناوری های خاص خودش مین را منتشر میکنه و فقط چیپ هست که اون هم تقریبا یکسانه نه کاملا.
قضیه این نیست که کدوم برند بهتره... تفاوت این برند ها توی اورکلاک مشخص میشه (بین مدل های مرجع) و ممکنه یکی چند مگاهرتز کمتر یا بیشتر اورکلاک بشه (که همین هم بین کارتهای مختلف یک برند وجود داره)
Sapphire, HIS, PowerColor جزو برند های محبوب آسیایی ATI در ایران هستند. ASUS یا GIGABYTE یا MSI هم همیشه برندهای محبوبی بودند و محصولات با کیفیتی تولید کردند.
برندهای آمریکایی هم هستند مثل VisionTek یا Diamond، که توی بازار چیزی ازشون نیست.
کلا تفاوت کیفیت (شاید 1 درصد) اونقدر نیست که تفاوت قیمت بین برندهای مختلف رو توجیه کنه برای همین اونی که قیمت و گارانتی مناسب تری داره گزینه بهتریه برای خرید.
حالا من با این همه توضیح که دادین . ممنون میشم بهم بگید کدوم برند قیمت و گارانتی بهتری داره . با تشکر .
شرکت های گارانتی کننده اکثرا خوبن. ولی من فک میکنم که آواژنگ از همشون بهتر عمل میکنه.آواژنگ تو برندهایی که آرمان جان گفتند گیگا رو گارانتی میکنه.
پاور Nzxt 600w Pp اکتیوه؟
اگه اکتیو باشه به نسبت قیمتش خیلی مناسبه
فکر کنم اکتیو باشه . مشخصاتش اینه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)