می خواستم ببینم 4850 برای بازی های (pes2009-fifa09-far cray2) به صورتhigeاجرا میکنه؟
می خواستم ببینم 4850 برای بازی های (pes2009-fifa09-far cray2) به صورتhigeاجرا میکنه؟
سلام
دوست عزیز در چه رزولوشنی؟!البته کارت گرافیک 4850 جز بهترینهاست و در مورد Farcry 2 , fifa 09 pes 09 و .....اصلا مشکلی ندارید و با کیفیت بالا می تونید بازی کنید
در کل خیالتون (با توجه به سایر قطعات!) حالا حالاها کاملا راحت باشه!
![]()
سلام. شما می تونید این بازی ها رو با این کارت در جزئیات بالا انجام بدین. fifa09 , pes2009 که فشاری به این کارت نمی ارن.
این هم بنچمارک فار کرای 2:
![]()
فرمایش البرز خان درسته و شما میتونی با یه 8600 هم همه ی جزییات Fifa 09 رو ببینید. برای سنجش کارتها اونا رو با بازیهایی مثل Crisys یا Farcry2 یا ... می سنجند.
من فعلا کارت گرافیک ندارم ولی با کارت گرافیک آنبرد 128 که دارم بازی nfs mw رو با رزولیشن 1280 در 1024 با فریم ریت حدود 30 اجرا کردم که به هر کی گفتم باورش نمیشه ولی من اجرا کردم . حتی بازی فیفا 09 رو هم با آخرین گرافیک با فریم ریت حدود 25 اجرا کردم !
جالبه ! به هر حال اگه آنبرد میتونه بازی اجرا کنه ، 4850 بازی رو مثل آب خوردن ، قورت میده !!!
از نظر اجرا کردن که اجرا میکنه ولی روی بعضی از بازی ها ! مثلا Nfs Un & Un2 & Carbon روی آنبرد اجرا نمیشن و حتما باید کارت غیر از آنبرد داشته باشی !
چي هست مادبردت؟
الان مین بورد من گیگابایت pl-gs3 ( البته با pls3 اشتباه نگیریدش )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)