راستی شما میتونید اگه 4850 نخوااستید بگیرید یعنی اگه بازی در درجه دوم برات مهمه و نرم افزار برات مهمتره
گرافیک رو 4670 بردار که تا هفته دیگه وارد بازار میشه.
و cpu رو همون q9400 بردار
راستی شما میتونید اگه 4850 نخوااستید بگیرید یعنی اگه بازی در درجه دوم برات مهمه و نرم افزار برات مهمتره
گرافیک رو 4670 بردار که تا هفته دیگه وارد بازار میشه.
و cpu رو همون q9400 بردار
بنچها صحت نداره ؟!!مگه قراره ما نظر بدیم ؟! این بنچها ار سایت ANAND TECH یکی از معتبر ترین سایتهای سخت افزار هست . این که بهترین AMD از اینتل ضعیفتره مشکل AMD هست . ببین ، این بنچها با بهترین قطعات گرفته شده ، شاید قطعات دوستان شما فرق میکنه . منظورم رو متوجه شدی ؟
بله . چون میخواستم هزینه نره بالا رم 4 گیگ پیشنهاد کردم . رم 4 گیگ GSKILL 120 تومنه . و من میدنم که رم 2 گیگ GSKILL قیمتش 65 تومنه که البته برای رم 2 گیگ ارزون نیست .![]()
در کل قبول دارم که رم پاتریوت با ایسوز مشکل داره .
Last edited by Professor Massoud; 25-10-2008 at 21:53.
جریان مشکل داشتن رم Patriot با مادربرد ASUS چیه؟ اسمشون به هم نمی خوره؟
این قضیه دقیقا برای کدوم مدل رم ها و کدوم مدل مادربرده ها صدق می کنه؟
خب . ابتدا یه سری دوستان اومدن تایپک زدن و گفتن که رم پاتریوت با مادربرد ایسوز مشکل داره و از این حرفا ! یه تایپک دیگه ، دوست دیگه ای عکس از دفترچه مادربرد ایسوز گذاشته بود . من معنی اینو خوب نمی فهمم . اصلا رم 4 گیگ پاتریوت تو این دفترچه نیست ؟! مادربرد : P5Q
![]()
فکر نکنم نبودن نام یک رم توی دفترچه ی مادربورد دلیل خوبی باشه برای اینکه مشکلی هست !
خیلی از رم ها مثل رمهای متفرقه که توی استفاده مشکلی ندارند توی لیست نیستند ! مثل Gold max ...
Last edited by Benygh; 25-10-2008 at 22:21.
ولی من دوستام چندتاشون هستند که واقعاً amd دارند و سرعت زیادی دارند . حتی خیلی هم اورکلاک میتونن انجاام بدن باهاشبنچها صحت نداره ؟!! مگه قراره ما نظر بدیم ؟! این بنچها ار سایت ANAND TECH یکی از معتبر ترین سایتهای سخت افزار هست . این که بهترین AMD از اینتل ضعیفتره مشکل AMD هست . ببین ، این بنچها با بهترین قطعات گرفته شده ، شاید قطعات دوستان شما فرق میکنه . منظورم رو متوجه شدی ؟
بله . چون میخواستم هزینه نره بالا رم 4 گیگ پیشنهاد کردم . رم 4 گیگ GSKILL 120 تومنه . و من میدنم که رم 2 گیگ GSKILL قیمتش 65 تومنه که البته برای رم 2 گیگ ارزون نیست .
در کل قبول دارم که رم پاتریوت با ایسوز مشکل داره .
اونم با 4800 amd .
خب من یکی از دوستام تو کار مادربورده تاحالا چند تا سیستم بسته که واقعاً asus با رم patriot مشکل داشته
البته من نمیدونم این چه رمی از پتریوته که اینجوریه
جریان مشکل داشتن رم Patriot با مادربرد ASUS چیه؟ اسمشون به هم نمی خوره؟
این قضیه دقیقا برای کدوم مدل رم ها و کدوم مدل مادربرده ها صدق می کنه؟
ولی مطئنم 2 گیگ هستش
چون مشتری های این بالای 2 گیگ برنمیدارن . و اینم فقط از پتریوت 2 گیگ میاره!
راستی مسعودجان همیشه عکسهای مهم رو SAVE کن . باریکلا
خب پس همون...! مشکل از اسم این دو تا برنده..!
Patriot مدتی پیش یک سری رمهای DDR2-800 عرضه کرد که افتضاح بودند و کلا از بیخ مشکل داشتند. چون قیمتشون پایین بود (نسبت به رمهای اون موقع) با سرعت فضایی توی بازار ما پر شدند و ... حالا چرا توی بازار اسم ASUS رو چسبوندن به اون رمها مشخص نیست..! مثل خیلی حرف های بازاری دیگه. اون Part Number ها هم Discontinue شدند و به تاریخ پیوستند...
کلا هر چند ماه یک بار نوع چیپ های حافظه رم ها تغییر می کنه و چیپ های قدیمی تر دیگه تولید نمیشه (به دلیل کم کردن هزینه ساخت، پایین آوردن مصرف، کوچکتر و خنک کردن چیپ ها و ...)
مثلا پارسال رمهای Corsair Dominator اکثرا از چیپ های Micron D9 استفاده می کردند، شش ماه پیش اکثرا چیپ های ProMOS و حالا چیپ های PowerChip. رمهای یک سال پیش رفتار کاملا متفاوتی توی کارایی و اورکلاک نسبت به رمهای شش ماه پیش یا فعلی نشون میدن. همینطور Review های اون موقع از رمها الان فایده ای نداره...!
در کل رم هایی که چند ماه پیش به هر دلیلی روی هر مادربردی مشکل خاصی داشتند الان دیگه اینطور نیستند، و هر رمی که قبلا عملکرد فوق العاده ای داشته دلیل نمیشه که الان هم همونطور باشه.
رمهای Patriot فعلی مشکل رمهای قبلی رو ندارند... و اگه هنوز توی بازار میگن رم Patriot رو با مادربرد ASUS نگیرید دلیلش بازتاب صحبت (شاید شایعه..!) های قدیمیه.
شایدم اینجور باشه که شما میگی .خب پس همون...! مشکل از اسم این دو تا برنده..!
Patriot مدتی پیش یک سری رمهای DDR2-800 عرضه کرد که افتضاح بودند و کلا از بیخ مشکل داشتند. چون قیمتشون پایین بود (نسبت به رمهای اون موقع) با سرعت فضایی توی بازار ما پر شدند و ... حالا چرا توی بازار اسم ASUS رو چسبوندن به اون رمها مشخص نیست..! مثل خیلی حرف های بازاری دیگه. اون Part Number ها هم Discontinue شدند و به تاریخ پیوستند...
کلا هر چند ماه یک بار نوع چیپ های حافظه رم ها تغییر می کنه و چیپ های قدیمی تر دیگه تولید نمیشه (به دلیل کم کردن هزینه ساخت، پایین آوردن مصرف، کوچکتر و خنک کردن چیپ ها و ...)
مثلا پارسال رمهای Corsair Dominator اکثرا از چیپ های Micron D9 استفاده می کردند، شش ماه پیش اکثرا چیپ های ProMOS و حالا چیپ های PowerChip. رمهای یک سال پیش رفتار کاملا متفاوتی توی کارایی و اورکلاک نسبت به رمهای شش ماه پیش یا فعلی نشون میدن. همینطور Review های اون موقع از رمها الان فایده ای نداره...!
در کل رم هایی که چند ماه پیش به هر دلیلی روی هر مادربردی مشکل خاصی داشتند الان دیگه اینطور نیستند، و هر رمی که قبلا عملکرد فوق العاده ای داشته دلیل نمیشه که الان هم همونطور باشه.
رمهای Patriot فعلی مشکل رمهای قبلی رو ندارند... و اگه هنوز توی بازار میگن رم Patriot رو با مادربرد ASUS نگیرید دلیلش بازتاب صحبت (شاید شایعه..!) های قدیمیه.
اما این دوستم واسه کسانی که سیستم رو بسته اکثرشون پس آوردن
واسه مورد آخر که داداشم بود
اول پتریوت بست
سوخت یکیش .
بعد اون یکی شو هم داد
apacer گرفت. که اونم یکیش خراب شد.
البته قطعات چک شدند ولی هیچ مشکلی نداشتند .
من برای اینکه خدایی نکرده پیش نیاد patriot رو پیشنهاد نمیکنم
کاملا درسته از Q9300حدود7%ضعیفتره ولی 30%هم ارزونتره
Last edited by ehsan_; 26-10-2008 at 15:17.
حالا آقا اگر من با همین قیمت ati 3650 رو بردارم بهتر نیست چون مادربورد هم crossfire هست شاید بعدا هم برای ارتقا سیستم از نظر گرافیکی بهتر باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)