با تشكر از اطلاعات مفيدتون
ميخواستم ببينم cpu با اين مشخصات تو بازي كردن مشكل ايجاد ميكنه يا نه
p8700 2.53Ghz 3Mb 1066
با اين كارت گرافيك ati 4650 1gig dedicated
در ضمن لپ تاپه
با تشكر از اطلاعات مفيدتون
p8700 2.53Ghz 3Mb 1066
در ضمن لپ تاپه
مشکلی که ایجاد نمی کنه ولی در کل متوسط - هست برای گیمینگ ...با تشكر از اطلاعات مفيدتون
p8700 2.53Ghz 3Mb 1066
در ضمن لپ تاپه
[يخواستم ببينم cpu با اين مشخصات تو بازي كردن مشكل ايجاد ميكنه يا نه]
براي يك لپ تاپ خوبه و مي شه خيلي از بازيها مثل COD4 رو باهاش انجام داد
کلمه خوب و اجرا کردن نسبی هست....براي يك لپ تاپ خوبه و مي شه خيلي از بازيها مثل COD4 رو باهاش انجام داد
کلمه خوب و اجرا کردن نسبی هست....براي يك لپ تاپ خوبه و مي شه خيلي از بازيها مثل COD4 رو باهاش انجام داد
با عرض سلا م خدمت دوستان عزیز.امید وارم شادو سر حال باشید.
ی سوال داشتم که ذهنمو مشغول کرده.
من خودم ی CPU i7 920 دارم ولی همون طور که می دونید این Cpu 2.62 mh هست. می خواستم بدونم پس چه طور این cpu تو Benchmark قوی تر از core dou qude 9550 عمل میکنه با این که 9550 فک کنم 3 یا 3.2 mh هست؟
این به خاطر قابلیت cash هاش هست؟
دوستان لطف کنید جواب بدید یا سایت خوبی در این ضمینه یا کتاب خوبی که به صورت خلاصه و مفید ، تا کید دارم دوستان که خلاصه و مفید با شه رو معرفی کنن اگه حس تایپ ندارن.
با تشکر.
Last edited by iMbaQ_SiR; 02-10-2009 at 23:59.
کسی نیست جواب من و بده؟ یعنی این سوال این همه تخصصی بود؟
سلام
اولا mh یعنی چی؟ احتمالا منظورت MHz هست! که این باشه اشتباه نوشتی! چون 2.6 GHz هست! هزار برابر کمتر نوشتی!
عزیز کور 2 کواد که 4 هسته ای هستند نسل قبل سی پی یو های اینتل هست! کور ای 7 نسل بعدی هست! طبیعی هست قدرتش بیشتر باشه(البته من خودم تست نکردم)
کور ای 7 کش سطح 3 داره! حافظه 3 کاناله داره! سوکت 1366 هست! همه چی فقط خود سی پی یو نیست!
دست درد نکنه.بازم شما ....
دوست عزیز آخه این جوری شنیدم که میگن سرعت کار CPU به گیگا هرتزش بستگی داره ...
ولی مصلا i7 920 با گیگاهرتز 2.66 تو بنچ ما رک ها قوی تره تا AMD Phenom™ II X4 Quad-Core 955 -
lHDZ955FBGIBOX - 3.2GHz - 6MB
میشه بگید چرا؟
بخا طره اینه که i7 L3 داره؟ سوکت که گفتین چه نقشی داره؟
خوب تا یک حددی این حرف درست هست! ولی نه همیشه! یعنی عوامل دیگهای هم دخیل هستند!
اگه اینطور بود یک سی پی یو اینتل پنتیوم 4اینتل با فرکانس 3600 مگاهرتز باید بی رغیب بود! ولی نیست! خیلی راحت از یک سی پی یو 2.5 دو هستهای شکست میخوره!
فرکانس هسته در کنار معماری و تکنولوژی ساخت مهم هست! سرعت و کیفیت رسوندم اطلاعات به سی پی یو مهم هست! همون رم 3 کناله خیلی مهم هست! و خیلی چیزهای دیگه!
مثل این هست که شما میگید در یک ماشین مهم ترین چیز قدرت موتور هست!
پس وقتی روی یک پیکان مدل 60 یک موتور فورد موستانگ با قدرت 450 اسب نصب کنید باید بتونه با خود فورد موستانگ رقابت کنه!!!؟ ولی نمیتونه تو اولین پیچ چپ میکنه!(البته اگه به اولین پیچ برسه)
سی پی یو هم مثل همین هست! فرکانس هسته به تنهایی مهم نیست! در کنار مشخصات دیگه مهم هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)