حرف 2 پست بالایی دقیقا تایید میشه !!!
+ اینکه شما با ارتقا Xbox فقط میتونی بازی کنی .
ولی با ارتقا کامپیوتر هرکار دیگه ای بخوای میتونی انجام بدی .
حرف 2 پست بالایی دقیقا تایید میشه !!!
+ اینکه شما با ارتقا Xbox فقط میتونی بازی کنی .
ولی با ارتقا کامپیوتر هرکار دیگه ای بخوای میتونی انجام بدی .
من خودمم بین ایکس باکس و ارتقا موندم !
جواب نقل قول بالا
مگه بازی از 3 تومان بیشتره ؟ فوقش یکم از PC گرونتره
اره شنیدم ، ولی میگن کم شده !!
بودجم برای ارتقا حدود 300 تومانه ولی اگه ایکس باکس باشه پارتی دارم همین حدود 300 و خوردی گیرم میاد
مثلا چه کاری میتونم بکنم ؟![]()
سلام
دوست عزیز شما با این بودجه چاره ای جز خرید ایکس باکس ندارید!چون با 300 کیس خوبی نمیشه برای بازی جمع کرد
موفق باشی
اگر مادربوردتpci express باشه با 200 الی 300 قابل ارتقا است.مدل دقیق مادر بوردت چی بود؟
به نظر من میشه با همون 300 تومن یه سیستم خوب برای بازی سره هم کرد
فکر اینم باید کنی که اگه خدا نکرده ایکس باکست یه قعطش سوخت
دیگه هیچی
اگه تعمیراتیش تو شهرت نباشه که دیگه میخاد بندازیش تو انباری
من نمیدونم مدل مادربرم چنده ... ! جعبه رو هم ندارم
سلام
دوست عزیز فقط مادربرد که نیست!که PCI E داشته باشه!پردازنده دو هسته ای (یا چهار هسته ای) باید ساپورت کنه.
رم با فرکانس بالا بگیره.الان حداقل کارت گرافیک برای کیس گیمینگ 9600GSO هست حدود 130-140 یا اگه بیاد 4670 حدود 125-135.اگه رم کافی داشته باشن که یه گیگ هست و کافی نیست!یه گیگ رم متوسط حدود 25 تومنه.چون باسها احتمالا یکی نیست مجبور میشن دو گیگ بخرن حدود 45 تومن!پردازنده ضعیف نمی یتونه از تمام قدرت گرافیک استفاده کنه و بازی های روز اکثرا به دو هسته ای ها نیاز دارن!پردازنده دو هسته ای خوب 7200 و 7300 حدود 125-130 هست.تازه پاور جدید که حداقل یه 530 گرین حدود 45 هست!با فرض اینکه مادربرد همه رو ساپورت کنه!اینا تازه میشه یه کیس متوسط (+)برای بازی!منطقی فکر کنید آدم با 300 تومن ارتقا بده که 9 ماه یه سال بتونه راحت بازی کنه!؟پایینتر از این قطعات برای بازی اصلا فایده نداره!
سلام
عجب!نظر شما محترمه! منظورتون اینه که با 300 کیس بازی جمع کرد که باید بگم!!!!......اگه هم بخوای ارتقا بدی زیاد جالب در نمیاد و آفتابه خرج .....میشه!با این حال تصمیم با خودشونه!خوشحال میشم یه سیستم خوب(کیس+سایر قطعات) برای بازی با 300 تومن معرفی کنید!
یکم آینده نگری هم بکنید که بعد از 9 ماه کارایی سیستم نشه مثل الان!
موفق باشید
![]()
از این استفاده کن
ببین تو قسمت مادربرد مدل رو چی نوشته تا بعد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
P5ld2-se
مدلش اینه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)