طراحی قدیمیه رنگ بندی جالب نیست هدر هم آماتور ساخته شده
من پیشنهاد میکنم این دوتا وبسایت رو ببینید تا یکم کارتون آپدیت بشه
apple.com
totaltraining.com
طراحی قدیمیه رنگ بندی جالب نیست هدر هم آماتور ساخته شده
من پیشنهاد میکنم این دوتا وبسایت رو ببینید تا یکم کارتون آپدیت بشه
apple.com
totaltraining.com
شاهین جان خودت گفتی اشکالات کار رو میخوای ببینی کجاس
منم میتونم بگم خیلی خوب شده
ولی باید به آینده نگاه کنید نه طراحی این سایت های شرکتی
قسمت ها رو هم همینطوری دادم!
خوب 100 درصد کسی که به طراحی آشنایی ای نداره با منی که طراحی رو تا حدودی بلدم و آشنام قسمت هاش ودیدش فرق میکنه
قربون دهنت خودت هم كه داري مي گي ولي به هر حال بالا بردن گرافيك مستلزم يه مقدار سنگين شدن سايت هم هست ديگه نه؟؟؟؟؟
سايت اول : گروه تحقيقاتي هست كه روي موتور ماشين فعاليت مي كنند.--
خوب بگذرین موضوع این دوتا سایت اصلا چی بود؟![]()
سايت دوم : شركتي كه كار واردات قطعات خودرو سازگار به محيط زيست رو انجام ميده
كه فعلا فقط دو صفحه آزمايشي هست .......
يه نمونه رنگ بندي خوشگل نه معمولي ها خوشگل كه ابتداي ورود به سايت تو چشم كاربر بزنه بهم نشون مي دي شايد با ديدن مثال نظر همديگه رو بهتر بفهميم
ببین رنگبندیش یه طوریه یعنی به حالت رنگبندی های سایت های امروزی نمیخوره .
شما هم نظر خواستید دوستان فرمودند اینقدر عصبانیت نداره...
تشکر//
دوست گلم اسم عصبانيت روش نذار متن هاي bold شده رو به عنوان تاكيد حساب كن كه خواستم حتما خونده بشه وبهش توجه بشه و با توجه به اونها به سوالاتم جواب داده بشه......
ممنون
گزينه هاي خوبي بودند ولي به نظرم سايت دومي بهتر كار شده.........
فقط دوتا سوال :
1) طراحي قديمي رو فقط منظورتونtableless نبودن سايت هست ؟؟؟
2) اماتور كه مي گي طراحي header يا نحوه قرار دادنش؟؟؟؟
در ضمن ممنون.........
مي دونم داداش جون ولي يه آن .............
آخه همچين اشكال رديف مي كني كه انگار يه نقطه قوت تو طراحي نيست حتي يه دونه
پس اون حرفي رو هم كه در مورد سايتهاي isp ها و... زده بودم شما هم قبول داري درسته؟؟؟/ولی باید به آینده نگاه کنید نه طراحی این سایت های شرکتی
فكر كنم منظورت قيمت بود ولي من واسم قيمت ها مهم بود چون واقعا براي اينكه بتونم همين دو صفحه سايت دومي ام رو بزنم چند روز وقت گذاشتم تا هم درخواست كننده سايت رو بپسنده هم قشنگ باشه و هم قدرت القا رو داشته باشهقسمت ها رو هم همینطوری دادم!
بله مسلمهخوب 100 درصد کسی که به طراحی آشنایی ای نداره با منی که طراحی رو تا حدودی بلدم و آشنام قسمت هاش ودیدش فرق میکنه
ازت ممنونم
در مورد اين بخش ها نظري نيست؟؟؟؟؟ادعا مي كنم شما كمتر سايتي رو بتوني پيدا كني يا شايد هم پيدا نكنيد كه بتونه طيف رنگ سبز رنگ رو اينطور القا كننده در مورد محيط زيست و زيبا توي صفحه اش به كار ببره
القا پيش كش يه طيف رنگ سبز كه واقعا بشه بهش گفت طيف رنگ اگه بود.......
فكر كنم الان كه ديگه تقريبا همه حتي كاربراي ايران رو به اينترنت پر سرعت دارند ميرن اين نبايد خيلي مهم باشه كه سرعت لود بالا باشه ، بلكه بايد طرح هامون مثل سايت هايي مثل CSSzen Garden يا templatemonster و اين جور سايت ها باشه كه بيشتر بتونيم حس زيبايي رو به طرف القا كنيم
شماها كه بهتر از من مي دونيد طبق آماري كه هست، كاربران در كمتر از 10 ثانيه تصميم مي گيرنده كه در سايتي كه توي سرچ پيدا كردند بمونند يا تركش كنند بنابراين القاي زيبايي و عكس هاي با كيفيت به نظرم تا كيد مي كنم با شرايط الان خيلي مهم تر ند
ولي مردونه اينم در نظر بگيريد سايت هام با اينكه ايراني هستش ولي با الهامي كه از حدود 40 تمپليت براي طراحي جفتشون گرفتم اون حالت يكنواخت و پيمايش افقي هميشگي صفحات ايراني رو نداره و همين كه يه كليشه هميشگي رو بشه شكوند به نظرم يه نقطه قوته
boldكردنشون شايد نشون دهنده اهميتشون باشه نه؟؟؟؟
و اما در مورده قسمته bold
سبز فقط به معنی یه سبزی نیبست بلکه ممکنه آدمه رو یاده چیزه بینی!!! بندازه!!#%@#$^#$^#
شما میتونستی به جای اینکه تو رنگه سبز fade کنی تویه یه نمای طبیعته سبز با حجم کم fade کنی
هم مفهوم رو راحت تر میرسوند هم ....
سایتهای استاتیک خوبی بود.
تنها مشکلشون این هست که اول راه و شروع طراحی برای شما هست.
intro خوبی نشده منظورم index هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرافیکش رو میتونستی ساده بگیری . یعنی سمت چپ اون کادر مستطیل که هست می تونستی بجای تصویر از یک رنگ فقط استفاده کنی.
جای دهی مطالبت و استیل بندیش خوبه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل خوب و ساده هست . اما می تونی با بازی رنگ و نقش روح به سایتت ببخشی.
Bizimt جان فدا ی شکل ماهت بشم سایت etta کلا داینامیک هست : از اخبار ، پروژه ها بگیر تا عنوان سایت و حتی لیست گزینه ها موجود در منو و حتی مطالب درباره ما همه و همه داینامیک هستند.
این رو در مورد کدومشون گفتی؟؟؟/intro خوبی نشده منظورم index هست.
گرافیکش رو میتونستی ساده بگیری . یعنی سمت چپ اون کادر مستطیل که هست می تونستی بجای تصویر از یک رنگ فقط استفاده کنی.
.
این یکی هم فکر کنم در مورد سایت دومی ام هست درسته؟؟؟؟
جای دهی مطالبت و استیل بندیش خوبه .
در کل خوب و ساده هست . اما می تونی با بازی رنگ و نقش روح به سایتت ببخشی
ممنون از اینکه برام وقت گذاشتی....
چيزه بيني چيه پسر ؟؟ يعني چي؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)