بابا این تایپیک فسیل شده دیگه! چرا باز احیاش کردید؟
بابا این تایپیک فسیل شده دیگه! چرا باز احیاش کردید؟
من در بازی ها مرد عنکبوتی و COD5 هم مشکل دارم.در مرد انکبوتی FPS من روی 50 هست یک دفعه کم میشه وقتی که میپرو مباد تا 5 Fps و دوباره بالا میره.در COD5 هم وقتی aa رو فعال میکنم اب ها خراب میشن.ولی در بازی های دیگر مثل FarCry2 هیچ مشکلی نداشتم.رمم رو عوض کردو 2G Geil گرفتم.ولی مشکلم حل نشد.مقدار Fps من در Crysis warhed هم در xp و با مقدار Very High 23FPS هست ولی در High 35 فریم تا 28 فریم.هم میاد.
ببین شما برو AA رو روی 8x بزار . کارتهای ATI با 8x سازگاری بهتری دارند
راستی روی چه روزولوشنی بازی میکنی ؟ مانیتورت چیه؟
با Xp s3 امتحان کردی؟ (32 بییتی )من در بازی ها مرد عنکبوتی و COD5 هم مشکل دارم.در مرد انکبوتی FPS من روی 50 هست یک دفعه کم میشه وقتی که میپرو مباد تا 5 Fps و دوباره بالا میره.در COD5 هم وقتی aa رو فعال میکنم اب ها خراب میشن.ولی در بازی های دیگر مثل FarCry2 هیچ مشکلی نداشتم.رمم رو عوض کردو 2G Geil گرفتم.ولی مشکلم حل نشد.مقدار Fps من در Crysis warhed هم در xp و با مقدار Very High 23FPS هست ولی در High 35 فریم تا 28 فریم.هم میاد.
1280*1024 بازی میکنم و مانیتورم هم FLAT هست مدل E700B که فکر نمیکنم دیده باشی.در ضمن نمیشه در COD 5 AA رو روی 8x بزاری بیشتر از 4x نمیشه.در ضمن گرافیک من HD3870 با مارک گیگابایت.
ببین توی رزولوشن 1024 در 768 هم این مشکل رو داری؟
فکر کنم به خاطر مانیتورت باشه
فکر کنم از اون lg قدیمیاست درسته؟
و بازم میگم باز هم اگه مشکل حل نشد این بازی ها رو روی ویندوز 32 بیتی XP امتحان کن
اگه هیچ کدوم نشد دست آخر گرافیکت رو بفرست آواژنگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)