چرا کلش بالای لباسش چسبیده؟ به نظرم یکم گردنشو دراز تر میردی که بره توی لباس و معلوم نباشه جدا هست بهتر بود.
چرا کلش بالای لباسش چسبیده؟ به نظرم یکم گردنشو دراز تر میردی که بره توی لباس و معلوم نباشه جدا هست بهتر بود.
ممنون...
من این رو با فوتوشاپ تغییر دادم....
قشنگه.
صورتش تو قسمتی که میخوره به موهاش تو پیشونی یه جوریه.
از اینکه خیلی عالیه که بگذریم ،چروکای لباسش یه کم غیر طبیعی نیست ....؟
مثلا بالای آستینش خیلی چروکه ولی زیرش نه ....
شاید اگه لباسشو cloth کنید و بذارید خودشو بندازه ، چروکا کاملا طبیعی بشه ...
مرسی شهاب جان , به پای کارهای شما که نمیرسهاوه اوه...چه آقای خوش تیپی...خیلی قشنگ ساختیش...تبریک...
درسته دوست گلم , دیگه نشد روی اینجاش کار کنم...چرا کلش بالای لباسش چسبیده؟ به نظرم یکم گردنشو دراز تر میردی که بره توی لباس و معلوم نباشه جدا هست بهتر بود.
خیلی عالی درست کردی؟؟؟من که کف کردمممنون...
من این رو با فوتوشاپ تغییر دادم....
ممنونم دوست عزیز , این بابا همه چیزش یه جوریهقشنگه.
صورتش تو قسمتی که میخوره به موهاش تو پیشونی یه جوریه.
ممنونم محسن جان , راستش درسته زیاد طبیعی نیست , اما وقت نداشتم بیشتر روش کار کنم.از اینکه خیلی عالیه که بگذریم ،چروکای لباسش یه کم غیر طبیعی نیست ....؟
مثلا بالای آستینش خیلی چروکه ولی زیرش نه ....
شاید اگه لباسشو cloth کنید و بذارید خودشو بندازه ، چروکا کاملا طبیعی بشه ...
اٌه اٌه یه مدت گرفتار درس و دانشگاه بودیم ببین همه خانومای مایا کار ترکوندند.بابا به ما هم یه مهلتی بدین باید بگه خانوم پرستو کارنو محشره خیلی زیباست.من اولین خانومیه که میبینم zbrush کار میکنه.واقعا بهتون تبریک میگم
Last edited by M@STER; 29-10-2008 at 13:20.
پرستو جان واقعآ گل كاشتی...
عالییییییییییییییییییییه.. .
ولی خون تايه يقهاش كه تا پايين اومده يه كم عين دسته بيله
ممنون دوست گلم , ولی مگه مستر نمرده بود؟؟اٌه اٌه یه مدت گرفتار درس و دانشگاه بودیم ببین همه خانومای مایا کار ترکوندند.بابا به ما هم یه مهلتی بدین باید بگه خانوم پرستو کارنو محشره خیلی زیباست.من اولین خانومیه که میبینم zbrush کار میکنه.واقعا بهتون تبریک میگم
مرسی برهان جان کلمه بهتری نتونستی پیدا کنی.پرستو جان واقعآ گل كاشتی...
عالییییییییییییییییییییه.. .
ولی خون تايه يقهاش كه تا پايين اومده يه كم عين دسته بيله
نه من یه مستر دیگه هستم اون دوست صمیمی من بود.راستی شما از کجا میدونید؟ اون موقع که شما عضو نبودید تاپیکش هم که حذف شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)