تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 47

نام تاپيک: آیا واقعا مادربرد asus با رم patriot مشکل داره؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

والا مثل کرسیر عدد تو مدلش نداشت... مثلا xms2...
    فقط نوشته بود بالستیک...

عکسشو پیدا کنم میذارم...آک هم نبود یادم نیست چقدر بود...

واقعا بهتر از کرسیر xms2 هست؟
    دوست عزیز CORSAIR XMS2 که توسط ASUS برای مدل P5QL PRO توصیه شده!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین قسمت رمهای DDR2_800 جدول دوم آخرین گزینه .

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

والا مثل کرسیر عدد تو مدلش نداشت... مثلا xms2...
    فقط نوشته بود بالستیک...

عکسشو پیدا کنم میذارم...آک هم نبود یادم نیست چقدر بود...

واقعا بهتر از کرسیر xms2 هست؟
    کارایی رم های بالیستیکس بسیار بهتر از xms2 از کرسیر هست و در این شکی نیست . من خودم از مادربر ایسوس و رم بالیستیکس با باس 800 استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم نداشتم.

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دلیلش چیه؟ رم چه ربطی به مارک مین داره؟ رم به طور مستقیم با چیپ شمالی در ارتباط هست و اونه که مشخصات رم رو تعیین می کنه. بنچمارک و یا دلیل منطقی برای این حرف وجود داره یا این هم مثل سایر شایعاتی هست که در ایران وجود داره .
    خیلی ربط داره! اگه شما هم مثل من ماهی 150 تا سیستم میبستی متوجه میشدی!!
    مثلا چند روز پیش یه مین گیگا اومد دستم هر رمی رو که باهاش تست کردم بهم حال نداد (کروشیال-کرسیر-رندیشن"که همون کروشیاله"-اپیسر-پاتریوت-کینگستون و...) ولی جی اسکیل و کینگمکس رو که گذاشتم روش یه حال توپی بهم دست داد. سیستم خیلی سریع تر و روان تر کار میکرد. این کینگمکسی که گذاشتم روش از این ارزونای 20 تومانی بود حتی از جی اسکیل که با هر مینی مچ میشه،روی اون مین بهتر کار میکرد.
    درضمن اگر هر رمی با هر مینی مچ میشد که دیگه کارخونه ها نمیومدن رمها رو با مینها تست کنند و به عنوان رمهای سازگار با فلان مین تو سایتشون بذارن!
    آقا تو دفترچش هم پیشنهاد نشده..!
    اکثر رمها تو دفترچش هست به جز این پاتریوت...!

راستی من کروشال هم مدل بالستیک اصفهان پیدا کردم...
    خوبه یا دنبال همون کرسیر باشم بهتره؟
    شما اول میخواستی پاتریوت بگیری بعد کرسیر حالا میگی کروشیال؟ میدونی تفاوت قیمتش با رم اولی که میخواستی چقدره؟ درضمن کرسیر با توجه به قیمتش برای شما بهترین گزینه هست. اگه مایل بودی G.skill هم میتونی بگیری(5 تومان گرون تر از کرسیر). تازه فکر نکنم شما دنبال رکورد شکنی در اور کلاک باشی که مجبور بشی یه رم مثل بالستیک یا امثالهم بگیری! درضمن شما باید قیمت و توقعتون از رم رو هم در نظر داشته باشید!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اگه رم ارزون میخوای A-data هم میتونی بگیری! از پاتریوت هم باید ارزون تر باشه!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خیلی ربط داره! اگه شما هم مثل من ماهی 150 تا سیستم میبستی متوجه میشدی!!
    مثلا چند روز پیش یه مین گیگا اومد دستم هر رمی رو که باهاش تست کردم بهم حال نداد (کروشیال-کرسیر-رندیشن"که همون کروشیاله"-اپیسر-پاتریوت-کینگستون و...) ولی جی اسکیل و کینگمکس رو که گذاشتم روش یه حال توپی بهم دست داد. سیستم خیلی سریع تر و روان تر کار میکرد. این کینگمکسی که گذاشتم روش از این ارزونای 20 تومانی بود حتی از جی اسکیل که با هر مینی مچ میشه،روی اون مین بهتر کار میکرد.
    درضمن اگر هر رمی با هر مینی مچ میشد که دیگه کارخونه ها نمیومدن رمها رو با مینها تست کنند و به عنوان رمهای سازگار با فلان مین تو سایتشون بذارن!

!
    شما یک جوری داری در مورد رم حرف می زنی انگار ماشینه که خوب کار کنه و یا بد ، رم ،رمه و در کار های عادی هیچ تفاوتی با هم ندارند . حتمأ باید با نرم افزار هایی مثل اورست ، پهنای باند رم های مختلف رو روی یک برد اندازه گرفت تا بشه فهمید که کدوم کاراییشون بیشتره. در مورد حال دادن هم بگم که کلأ کار کردن با پردازنده ی core 2 dou و سیستم عامل ویندوز ، که هر دو بسیار خشک کار می کنند ، حال آدم رو می گیرند و تقصیر رو بیخودی گردن رم نندازید. من معیار های مختلفی برای سنجیدن کیفیت و کارایی رم شنیده بودم ، اما حال دادن رم به آدم واقعأ نوبره
    تقریبأ 99% رم های ddr2 با مادبرد های امروزی به خوبی کار می کنند و در خرید اون ها هیچ جای نگرانی وجود نداره.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

شما یک جوری داری در مورد رم حرف می زنی انگار ماشینه که خوب کار کنه و یا بد ، رم ،رمه و در کار های عادی هیچ تفاوتی با هم ندارند . حتمأ باید با نرم افزار هایی مثل اورست ، پهنای باند رم های مختلف رو روی یک برد اندازه گرفت تا بشه فهمید که کدوم کاراییشون بیشتره. در مورد حال دادن هم بگم که کلأ کار کردن با پردازنده ی core 2 dou و سیستم عامل ویندوز ، که هر دو بسیار خشک کار می کنند ، حال آدم رو می گیرند و تقصیر رو بیخودی گردن رم نندازید. من معیار های مختلفی برای سنجیدن کیفیت و کارایی رم شنیده بودم ، اما حال دادن رم به آدم واقعأ نوبره
    تقریبأ 99% رم های ddr2 با مادبرد های امروزی به خوبی کار می کنند و در خرید اون ها هیچ جای نگرانی وجود نداره.
    من قصد ادامه بحثو ندارم چون میدونم که نرود میخ آهنین در سنگ. ولی اونقدر سیستم بستم که تا کامپیوتر رو روشن کنم ببینم رم با مین مچ هست یا نه! قصد برخ کشیدن تجربه و اطلاعات ندارم فقط خواستم موضوع روشن شه ولی مثل اینکه شما بجای بررسی اون و پی بردن به حقیقت فقط میخوای حرف خودتو به کرسی بنشونی!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من قصد ادامه بحثو ندارم چون میدونم که نرود میخ آهنین در سنگ. ولی اونقدر سیستم بستم که تا کامپیوتر رو روشن کنم ببینم رم با مین مچ هست یا نه! قصد برخ کشیدن تجربه و اطلاعات ندارم فقط خواستم موضوع روشن شه ولی مثل اینکه شما بجای بررسی اون و پی بردن به حقیقت فقط میخوای حرف خودتو به کرسی بنشونی!
    من از شما دلیل حرفت رو می خوام ، اون وقت شما می گی که من این قدر سیستم بستم تا موقع روشن شدنش بفهمم که رم با مین مچ هست یا نه . آخه حرفت منطقیه؟ من چه حرفی زدم که بخوام به کرسی بنشونمش؟ من فقط یک سوال ساده پرسیدم ، و شما اینا رو به من جواب دادی. من باید چی رو بررسی کنم و به چه حقیقتی پی ببرم؟ تو کدوم فروم ، تو کدوم سایت ، تو کدوم مجله ، تو کدوم منبع ، تو کدوم سخنرانی گفته شده رم کرسیر با مادربرد ایسوس مچه و رم پاتریوت با مادربرد ایسوس مشکل داره ؟
    من که مثل شما نیروی جادویی ندارم که با روشن شدن سیستم بفهمم رم و مادربرد مچه یا نه. اصلأ ملاکتون از مچ بودن چیه؟
    مگه مجبوری که یک حرف هایی رو بزنی که بعدش خیلی سریع میدون خالی کنی و دست پیش بگیری که پس نیفتی.
    اگه مدرک یا دلیل علمی برای ادعایی که کردی داری ، بگو تا ما بریم دنبال حقیقت ، اگه هم نداری ، پس هیچی نگو. اصلأ لازم نیست که از ضرب المثل استفاده کنی و به من تهمت خودخواهی و نادانی بزنی.

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز یکم حوصله بخرج بدین

اولاً اینکه رم با مادربرد سازگار هست یانه این تقریباً درسته

بعضی مادربرد ها با بعضی رم ها مشکل دارند اما اکثراً با یک آبدیت ساده بایوس مشکلشون حل میشه

این هم بیشتر بر میگرده به همون پروگرام شدن بایوس مادربرد ، خود بنده مادربردم رم هامو نمیشناخت

بایوس آبدیت کردم درست شد

حتی ممکنه مادربرد با یک مدل رم بوت هم نشه !!!

اما مسئله قابل حل و درست شدنیه....

درمورد سرعت مموری ها برروی مادربردهای مختلف اگر رم برروی مادربرد مشکل نداشته باشه و رم رو درست شناخته باشه و یا رم از نوع اور شده یا با تایمینگ پایین باشه و شما در بایوس ستینگ هارو درست تنظیم کرده باشی سرعت ها همه تقریباً یکی هستند..

البته رم های هم نوع

مثلاً همین رم بنده رو اگه روی حالت پیش فرض بایوس بوت کنی سیستم چپ و راست هنگ میکنه

باید ولتاژ رو بگذاری روی 2 ولت و تایمینگ رو بیاری پایین اونطوری هیچ مشکلی نداره

حالا بعضی ها ستاپ میکنند و بوت میکنند میبینن سرعت نسبت به کروشیال بودن و Cl4 بودنش خیلی کنده که هیچ سیستم هم سرحال نیست ولی وقتی مثلاً G.Skill اور شده ستاپ میکنند چون درجا مادربرد میشناسه و ستینگ هارو درست تنظیم میکنه به قول دوستمون به کاربرد همون اول حال میده

خلاًصه حرف هردوتون صحیح هست و باید هر دورو درهم ادغام کنیم اما مشکل داشتن یک مادربرد بایک یا چند مدل و برند از مموری ها رو باید موقعی بررسی کنیم که بایوس مادربرد ها بروز باشند...

با آرزوی موفقیت
    Last edited by behradsn; 16-10-2008 at 22:42.

داره خودمونی میشه arash79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

آقا بهراد و آقاي alborz_k ميشه لطفا بدون تعصب بگين كه از رمهاي كروشيالتون راضي هستين يا نه؟

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا بهراد و آقاي alborz_k ميشه لطفا بدون تعصب بگين كه از رمهاي كروشيالتون راضي هستين يا نه؟

نعصب چرا ؟!

اتفاقاً من اول پاتریوت در نظر داشتم ، نوع LLK

چهار گیگابایتیش خیلی گرون گفتن ، پروندن البته ، 170 تومن

متاسفانه مارک دیگه هم 4 گیگابایتی با تایمینگ پایین تو بازار پاتریوت بودو کروسیر و کروشیال

کروسیر هم گرون بود ، تو اینا از همه ارزون تر این بود که اینو خریدم ، 137 تومن فکر کنم

گارانتی پدر مادر داریم داشت (گارانتی آلبالو مادام العمر)

دیدم مناسب تر از همه هست خریدم

1 ماه و چند روز هم دارم در حالت پیش فرض ازش استفاده میکنم تابه حال مشکلی نداشتم

فکر کنم به جوابتون رسیده باشید

11. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •