منبع رو گم کردم اگه پیدا کردم میزارم. اینم از ویدیو های هر سه گوشی:
Samsung Pixon:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
Samsung Innov8:
کد:
کد:
LG Renoir:
کد:
کد:
من هرجور منصفانه نگاه میکنم ال جی رو بهتر میبینم. نویز تصاویر سامسونگ مشهوده ولی من تو الجی نمی بینم. صدای الجی هم واقعا از زمین تا زیر زمین با سامسونگ فرق داره. مقایسه هر چیزی همه جانبه هست. وقتی من پیکسون رو میبینم یه مقدار توقف تو تصویر + شطرنجی شدن اون میبینم و همینطور صدای گوشخراش اون که با صدای باد مخلوط شده. ولی الجی نویز خیلی کمتری داره و تصاویر بسیار واضح ترند و همینطور صدای باد مزاحم دیگه توش نیست. (فیلم ها رو برای مقایسه بهتر در حالت فول اسکرین بزارید تا بهتر متوجه شوید) متاسفانه دوربین های دیجیتال قدیمی این طور بودند و صدای باد توش میرفت و کیفیت افت داشت ولی این ال جیه مثل اینکه چیز دیگست. ویوتی دقیقا همنطوری بود (مثل این ال جی). سامسونگ اومد تقلید کنه از ویوتی که 120 اف پی اس و کیفیت DivX و... ولی نتونست. مثل اینکه نوع کمپرشنشو تغییر داد! به هر حال هر کس نظری داره من بخاطر طرفدار بودن نگفتم کیفیت ال جی بهتر بوده نظر خودم بوده چون من تو عکس های روز و شب و حالت ماکرو ال جی رو بهتر دیدم. توی تست فلش هم باشه قبول دارم! (با اینکه به نظرم تویه تست درست ال جی رو برای عکاسی با فلش تنظیم نکردند) ولی به خاطر اولا فیلم برداری که برای من مهم بود و دوما فول تاچ بودن و داشتن تمام امکانات و... + یکم طرفداری!!! رفتم سراغ ال جی. هر کس سلیقه ی خودش رو داره و اون کس که با مشخصات و ویژگی های این سامسونگ علاقه داره میره دنبال اون و بالعکس.