يه تراشه كه باعپ ميشه بار پردازش بازي هاي سنگين از رو CPU برداشته بشه....يه چيز تو همون مايه هاي كارت گرافيگه pc
چاكرم...
يه تراشه كه باعپ ميشه بار پردازش بازي هاي سنگين از رو CPU برداشته بشه....يه چيز تو همون مايه هاي كارت گرافيگه pc
چاكرم...
فقط W960 i
پست شما هیچ ربطی به موضوع این تاپیک نداشت خواهش میکنم ویرایش کنید![]()
یکی لطف کنه همه گوشی های دارای چیپست گرافیکی رو لیست کنه!
دوستان یه نظری هم راجع به این گوشی های میخوام:
6220
N81
N78
ان82 - ان95 معمولی و 8گیگ - ان93آی هم فک کنم داره + E71 و E66 که اونا هم یه جورایی چیپ دارن ....
من که زیاد با 6220 حال نمی کنم ....
بین ان81 و ان78 هم ، ان78 بهتره : سیمباین جدیدتر .... Gps که ان81 نداره ... اف ام ترنسمیتر ...... دوربین 3.2 و .....
Last edited by Majid393; 12-10-2008 at 17:16.
ممنونم دوست عزیزيه تراشه كه باعپ ميشه بار پردازش بازي هاي سنگين از رو CPU برداشته بشه....يه چيز تو همون مايه هاي كارت گرافيگه pc
چاكرم...![]()
مطمئنی e66 و e71 هم دارن؟ان82 - ان95 معمولی و 8گیگ - ان93آی هم فک کنم داره + E71 و E66 که اونا هم یه جورایی چیپ دارن ....
والا یکی از دوستان ( یونس) به جایی خونده بود و به منم گفت ....
بذار خودش میاد ، می پرسم ازش .....![]()
بپرس...
تو مشخصات اين دو گوشي مستقيما" به وجود چيپ اشاره نشده ولي فناوري OpenGL رو دارند كه اونم به گرافيك و پردازش مربوط ميشه...اگه كسي يكي از اين دو گوشي رو داشت و ميشد تست كنه خيلي خوب ميشد...شما كسي رو نميشناسيد....؟؟
فکر میکنم sarmast65_ataتو مشخصات اين دو گوشي مستقيما" به وجود چيپ اشاره نشده ولي فناوري OpenGL رو دارند كه اونم به گرافيك و پردازش مربوط ميشه...اگه كسي يكي از اين دو گوشي رو داشت و ميشد تست كنه خيلي خوب ميشد...شما كسي رو نميشناسيد....؟؟داشته باشه
میدونی از کجا میگم ؟
واسه این که یه تاپیک زده بود واسه خانومش گوشی میخواست فکر کنم گفته بود مه خودم e66 داشت![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)