چی؟؟؟ 200 ... نه بابا نوش 170-180 تومنه ... تازه با وجود صدای خیلی خوبش lcd کوچیکی داره
چی؟؟؟ 200 ... نه بابا نوش 170-180 تومنه ... تازه با وجود صدای خیلی خوبش lcd کوچیکی داره
دوست من قیمت های بالا رو که دیدی.من اگه خودم بودم lcd رو ترجیح میدادم و w810 یا w800 میگرفتم البته با این قیمت 170 میتونی یه کا 750 بگیری به w800 تبدیل کنی یه 30تومن هم خرج قاب و هندزفری دیگه یه w800 کامل داری ! قضیه سریال هم که ماست مالی شده دیگه این کار راحت تره. یه چیز دیگه هم یادت باشه lcd دبلیو 810 از همه این مدل ها بهتر و شفاف تره..... در نهایت اگه یه نگاه کلی بخوای بکنی و دوربین و lcd زیاد برات مهم نباشند (+مموری!) w550 بد نیست و در هم رده های خودش(از لحاظ مدل نه قیمت) خوبه.
اکثرا هم خانومها استفاده می کنند چون به نوعی گوشی ظریفیه ،اگه تمام خصوصیات گوشی برات مهمه نخر چون ال سی دیش اصلا راضی کننده نیست ، 256مگابایت حافظه از نظر من کمه،اگه اس ام اس باز باشی هم بدردت نمی خوره چون دوام نمیاره که دم به ثانیه باز و بسته بشه ولی گوشیی هست که جوات نشده!
ضمنا این قابی هم که میگی چندان راضی کننده نیست اسمش فابریکه من یه هفته پیش کلی علائدین رو زیرو رو کردم تا بهترین قاب از میونه قاب فابریکارو پیدا کنم ولی اونی که میخواستم نیست چون اصلا قابی به نام قابه شرکتی نیست ناچار یکی خریدم 15 تومان که آشنا بود 20 فروش بود به من 15 داد که وقتی گوشیو میبینی حالت بد میشه ضمنا گوشیی که قابش عوض بشه دیگه اون گوشیه نو نیست هم از آنتن دهی میوفته و.....
میشه آدرس این آشناتو بگی منم میخوام به خاطر لنز قابمو عوض کنم (w800 فابریک(اصلی) میخوام)!!!!![]()
Last edited by nkhdiscovery; 02-07-2007 at 15:44.
آره من هم موافقم
اما صداش خدایی خوبه.ولی هیچ چیز 3250 نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)