تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: چطور ميشه فهميد گوشي كاركرده است يا خير؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

10 سلام

دوستان نمی دونم این چیزی که می گم می تونه کمک کنه یا نه، ولی مطمئنا به درد می خوره.
    کارخونه های سازنده گوشی چیزی دارن که شبیه recycle هست، ولی دقیقا اون نیست...
    چطور بگم...؟ اگه گوشی نویی دچار ایراد باشه، و یا مثلا سالم باشه ولی جعبش خراب باشه، اون رو به کارخونه ارجاع می دن و کارخونه اون رو راست و ریس می کنه و دوباره توی بازار می ده ( دوستان اگه نام درستش رو پیدا کردن بگن )

متأسفانه در ایران هر گوشی دست دوم کارکرده ای رو به همین نام به مردم قالب می کنن.

دوستان مراقب باشن که فقط از گارانتی های معتبر ( برای نوکیا گارانتی رسمی آبی « نیا و اتصالات و ایراتل دیگه جمع شدن » و برای سونی اریکسون هم ظاهرا کامتل و برای ال جی هم گلدیران و کامتل ) خریداری کنن.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان یه سری به این تاپیک بزنن، خیلی توپه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Moda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Esfahan

14

اصلا این بحثا مال چیه
    بهنظر من هم فقط گوشی نو بخرین از یه جای معتبر حالا گارانتی اصلی نبود اشکالی نداره

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

اصلا این بحثا مال چیه
    بهنظر من هم فقط گوشی نو بخرین از یه جای معتبر حالا گارانتی اصلی نبود اشکالی نداره
    آهان دیگه... اگه حرفای ما رو گرفته بودی این حرف رو نمی زدی.

1. معتبر ترین نقطه ایران برای خرید گوشی پاساژ علاءالدین هست که اونجا می تونن هر گوشی دست دوم خرابی رو بهت قالب کنن. جوری که تا 1 سال بعدش هم نفهمی چه کلاهی بر سرت رفته

2. شما علم غیب دارین؟؟؟ آخه جوری می گی گوشی نو بخرین که انگار می تونی نو رو از کهنه تشخیص بدی.

3. گارانتی = اطمینان و آرامش خاطر
    وقتی چیزی را با ضمانت نامه می خری، می دونی که پولت رو دور نریختی. می دونی که اگه بلایی سر صفحه بورد گوشیت ( که 1/3 کل قیمت گوشیت قیمتشه ) بیاد، ببری گارانتی رایگان برات تعمیر می کنن ( مثل من. البته برای گوشی من کیت جوی استیکش سوخته بود که اتصالات رایگان اون رو تعویض کرد. قیمت خود کیت هم 30 تومن بود. )

4. وقتی چیزی رو با گارانتی معتبر می خری، می دونی که چیز قلابی ای نمی خری؛ که بعدا پشیمون بشی

5. خرید بدون گارانتی = با ترس و لرز زندگی کردن؛ ترس از این که آیا گوشیت اصله و یا قلابیه و لرز از این که بلایی سر گوشیت نیاد که اگه بیاد بدبختت می کنه...!!!

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خب دوست عزیز فروشنده نمیاد به شما بگه که بله با فلش پاک میشه! من خودم امتحان کردم صفر شده.
    در ضمن این که گوشی کارکرده یا نکرده رو فقط یه حرفه ای میتونه تشخیص بده تنها راه ما اطمینان به فروشندست
    نه صفر نمیشه ، من یه بار فلش کردم ، (کا800 دارم ) توی منوی
    settings >calls>time & cost > call timers
    صفر شد ، اما از طریق کدی که تو صفحه ی اول گفتم صفر نشد به طوری که الان تو منوی خود گوشی نوشته 37 ساعت در حالی که توی جایی که با کد میری نوشته 100 ساعت

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •