تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: سوال: center و middle کردن یه DIV در CSS به چه صورته!×!؟

پروفشنال peyman1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی چی تو قسمت layout؟؟؟؟!!!
    مثلا تو دو تا div داری:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا اگه بهشون clear بدی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میافتن زیر هم. clear مشخص میکنه که این المنت چیزی بغلش باشه یا نه. اگه بدی clear:left یعنی سمت چپ این المنت چیزی نباشه. اگه باشه این خودشو میبره خط بعد. right هم همین حالت برای سمت راسته و both میگه که دو طرف این المنت چیزی نباشه.

2. این کاربر از peyman1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مرسی
    بچه شلوغ نکن

تو Microsoft Expression Web 2 این آپشن ها تو قسمته layout ]ستن برا اون گفتم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی
    بچه شلوغ نکن

تو Microsoft Expression Web 2 این آپشن ها تو قسمته layout ]ستن برا اون گفتم
    اه اه اه

بابا از تو که قهرمان مسابقات طراحی سنگین وزنی توقع نداشتم. دکتر این مایکروسافتو بزار کنار. تا کی میخوای با کمک برنامه کد بزنی و قهرمان شی؟؟؟ نمیدونم کجای expression web این هست ولی فقط میدونم یه خصوصیت css هست اینی که گفتم.

5. این کاربر از peyman1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اه اه اه

بابا از تو که قهرمان مسابقات طراحی سنگین وزنی توقع نداشتم. دکتر این مایکروسافتو بزار کنار. تا کی میخوای با کمک برنامه کد بزنی و قهرمان شی؟؟؟ نمیدونم کجای expression web این هست ولی فقط میدونم یه خصوصیت css هست اینی که گفتم.
    دهه!
    آقا رو
    بچه بیشین سره جات!×!
    اون برای 7-8 سال پیش و بیشتر بود که زمانه HTML 4.0 این برنامه ی notepad رو باز میکردیم و ده بنویس!
    اون موقع اینقد استایل و ... و کدهای رنگا وارنگ جاوا اسکریپت و php و asp و ... نبود که!

در کل یه طراحه حرفه ای (مثله بنده!!!) فکره فرداش رو از الان میکنه!×!

کدنویسی که به قوته خودش باقیه ولی در محیطه برنامه هایی نظیره dream weaver و expression و این چیزا که به روز باشن و با validate کدها آشنا مینویسه که بعدا ها کمه کدها یه من شد تازه نفهمه که مقادیری کد validate نیست و یا معلوم نیست کدوم div ذلیل مرده کجا بسته نشده یا کجا مثلا یه دونه ; جا نمونده!

یاد بگیر پسر!×!

درسته یه خصوصه ی css ]ست ولی مثلا menu ی css و یا همون STYLE تو این برنامه خیلی راحت میزاره هم کدها رو سریعتر وارد کنی، هم بدونه مشکل، و هم اینکه تغییرات رو همون موقع ببینی!×! بده؟

خوب دیگه کسی نمیاد این چیزا رو ول کنه و مثله انسانه غار نشین با notepad خالی کار کنه مگر در موارده خاص!

توجیح شدی یا به زور متوصل شم؟

{ }

7. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

دیگه فکر نکنم 4 خط HTML و CSS انقدر ارزشی داشته باشه که همشو خودمون بنویسیم ! ابزارهای کمکی ( که اکسپرشن از بهترینهاشونه ) کارهای تکراری رو کم میکنه و کمک میکنه چیزهایی که بلدیم رو بهتر اجرا کنیم .. اما کار داریوش هم درست نیست که روش رو از رو برنامه یاد بگیره باید همون طور که پیمان جان گفت خصوصیت های css رو یاد بگیری نه اینکه ببینی از کجای اکسپرشن قابل دسترسه

9. این کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دیگه فکر نکنم 4 خط HTML و CSS انقدر ارزشی داشته باشه که همشو خودمون بنویسیم ! ابزارهای کمکی ( که اکسپرشن از بهترینهاشونه ) کارهای تکراری رو کم میکنه و کمک میکنه چیزهایی که بلدیم رو بهتر اجرا کنیم .. اما کار داریوش هم درست نیست که روش رو از رو برنامه یاد بگیره باید همون طور که پیمان جان گفت خصوصیت های css رو یاد بگیری نه اینکه ببینی از کجای اکسپرشن قابل دسترسه
    بابا نیما من کجا از رو برنامه یاد گرفتم!!!
    خوب اینکه تابولیه یه آپشن کده css هست و چه طور و کجا باید به کار بره یدونه برنامه

من اونطوری میخواستم بدونه که فلان جا هم از تو این برنامه میشه بهش دسترسی داشت

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

5

دهه!
    آقا رو
    بچه بیشین سره جات!×!
    اون برای 7-8 سال پیش و بیشتر بود که زمانه HTML 4.0 این برنامه ی notepad رو باز میکردیم و ده بنویس!
    اون موقع اینقد استایل و ... و کدهای رنگا وارنگ جاوا اسکریپت و php و asp و ... نبود که!

در کل یه طراحه حرفه ای (مثله بنده!!!) فکره فرداش رو از الان میکنه!×!

کدنویسی که به قوته خودش باقیه ولی در محیطه برنامه هایی نظیره dream weaver و expression و این چیزا که به روز باشن و با validate کدها آشنا مینویسه که بعدا ها کمه کدها یه من شد تازه نفهمه که مقادیری کد validate نیست و یا معلوم نیست کدوم div ذلیل مرده کجا بسته نشده یا کجا مثلا یه دونه ; جا نمونده!

یاد بگیر پسر!×!

درسته یه خصوصه ی css ]ست ولی مثلا menu ی css و یا همون STYLE تو این برنامه خیلی راحت میزاره هم کدها رو سریعتر وارد کنی، هم بدونه مشکل، و هم اینکه تغییرات رو همون موقع ببینی!×! بده؟

خوب دیگه کسی نمیاد این چیزا رو ول کنه و مثله انسانه غار نشین با notepad خالی کار کنه مگر در موارده خاص!

توجیح شدی یا به زور متوصل شم؟

{ }
    تو که همینجوریش به زور متوصل شدی جوون!!! بزا منم از خودم دفاع کنم خوب.

دکتر من کی گفتم باید تو نوت پد برنامه بنویسی؟ میگم نباید عادت کنی به اینکه برنامه کاراتو انجام بده. هیچ کدی به اندازه کدی که خودت نوشته باشی Valid نمیشه. اینو از من بپرس. امکان نداره یه نرم افزار کدی بزنه که بهتر از کد یه developer دربیاد. اینم باز از من بپرس صداتم در نیاد . دکتر همینجوری کد زدی که نمیتونی دیباگش کنی دیگه. ادیتورهای به مراتب حرفه ای تری هم هستن که میتونی باهاشون راحت کد بنویسی ولی برای این ناشناس موندن که نمیان بجات کد بزنن. ادیتورهایی مثل Aptana و Eclipse هستن که بهترین کد نویسی رو میتونی باهاشون انجام بدی بدون اینکه آسیبی به برنامه نویسیت وارد کنن. این نظر منه. من معتقدم برنامه نویسی که خودش کد نزنه مثل مهندسیه که خودش آستیناشو بالا نمیزنه دست به کار شه و مثلا رو یه قالب کار کنه. بعد از یه مدت خودبخود محو میشه.

12. این کاربر از peyman1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیما جان درست میگی ولی یه مقدار احساس میکنم این نظرت یه مقدار از برنامه نویس ASP بودنت نشات میگیره. نمیدونم برای برنامه نویسای ASP ارزش HTML و CSS چقدره ولی دونستن نکات ریز برای برنامه نویس PHP و کلا اوپن سورس به نظر من از نون شیم واجب تره.

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

نیما جان درست میگی ولی یه مقدار احساس میکنم این نظرت یه مقدار از برنامه نویس ASP بودنت نشات میگیره. نمیدونم برای برنامه نویسای ASP ارزش HTML و CSS چقدره ولی دونستن نکات ریز برای برنامه نویس PHP و کلا اوپن سورس به نظر من از نون شیم واجب تره.
    دونستنش که بعله برلی همه لازمه ربطی هم یه نوع زبونش نداره زیاد خیلی .. 

اما گاهی بعضیها اجرای همون چیزها رو با یه GUI بیشتر از کدنویسی  میپسندند ! 

-----

بحث کجا بود کجا هست ! 

داریوش مشکلت حل شد ؟! سنتر شد دی آی وی مذکور ؟! 

پس -->/

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

نه بابا!
    اینقد اذیت کرد فعلا خسته شدم دام انجمن رو درست میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •