تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: N73 بهتره یا ?5320express music

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

n73 با داشتن دوربین بالاتر صدایی بلندتر ال سی دی بزرگتر از هردو گوشی برتری داره
    بعد اونوقت CPU و سيمبين بهتر چه نقشي دارند اين وسط؟ حتما" هويج..
    داداش من تعصب داري نگو نه...

2. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بعد اونوقت CPU و سيمبين بهتر چه نقشي دارند اين وسط؟ حتما" هويج..
    داداش من تعصب داري نگو نه...
    من تعصب ندارم گفتم در اینها برتره نگفتم کلا برتر هست دقت کنید بازم در نوشته ها زود قضاوت نکنید

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

من تعصب ندارم گفتم در اینها برتره نگفتم کلا برتر هست دقت کنید بازم در نوشته ها زود قضاوت نکنید
    آها يادم نبود شما فقط بلدي محاسن رو كه خودت دوس داري بگي...باشه...
    ولي اگه معايب رو هم بگي عادلانه تره.....

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

2.4 نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فکر کردی که n73 ال سی دیش 2.4 اینچه؟
    نه اینا همه 2.3 و خورده ای هستن که همه رو به 2.4 گرد میکنن
    ال سیدی 5700 با n73 یکیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

چرا دعوا؟؟؟؟؟عزیزان دل برادر خرید گوشی های مانند ان73 و 5700 و امثالهم کاری بسی پر اشتباهه!چرا؟؟!چون که گوشیهای جدیدی که دارن به بازار میان و یا به بازار اومدن با توجه به اینکه اکثرشون بهترین و جدیدترین امکانات رو دارند باعث میشه که قیمتهاشون هم افت کنه!الان دیگه به نظر من دوره ی جاوا تموم شده است!برای یک فرد میان سال گوشی ساده و جاوا خوبه!ولی برای کسی که عشق گیم و نرم افزار داره شدیدا توصیه میشه که گوشی ای بگیره که یا چیپ گرافیکی یا سنسور شتاب سنج رو داشته باشه!گوشیهای سیمبین جدید بوالله به علی به پیر به پیغمبر سرعتشون از جاوا و بسیاری از سیستم عاملهای مدعی دیگه بیشتره!!
    عزیز دل با خرید 5320 و یا یک گوشی جدید سیمبین دار در مصرف پول پدر خود صرفه جویی کن!
    الان دیگه اکثر گوشیهای جی پی اس و وای فای رو دارند!امکاناتی رو که هیچکدوم از گوشیهای قدیمی ان73 و 5700 و حتی 5310 ندارند!ممکنه بگی که اینها چه بدرد میخورند!ولی گاهی اوقات وقتی از جی پی اس و وای فای گوشی ام استفاده میکنم به اشتباه خودم در خرید لپ تاپ بیشتر پی میبرم!میتونستم در پولم صرفه جویی کنم یک سیستم desktop بخرم به همراه یک موبایل بسیار قویتر!!امکانات یک گوشی موبایل امروزه از لپ تاپ بیشتره!!!!!!
    در ضمن ال سی دی 5700 2.2 اینچ و برای ان73 2.4 اینچ است!حالا شما بیایید برای این هم کل بندازید!!!تازه خوبه 5700 مرحوم شده ام جسدش الان کنارمه!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

2.4 نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فکر کردی که n73 ال سی دیش 2.4 اینچه؟
    نه اینا همه 2.3 و خورده ای هستن که همه رو به 2.4 گرد میکنن
    ال سیدی 5700 با n73 یکیه
    بهتره با شما بحث نکنم چون از پستتون معلومه که اگه یک کلمه حرف بزنم .....

یکی جواب این اقا رو بده به این مگن تعصب به توان 2 ال سی دی n73 با 5700 یکیه قدرت خدا سحر انگلیس

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آها يادم نبود شما فقط بلدي محاسن رو كه خودت دوس داري بگي...باشه...
    ولي اگه معايب رو هم بگي عادلانه تره.....
    بر عکس من بر اساس معیار گفتم در مورد معایب باید بگم کیفیت صدای تعریفی نداره جوی استیک زیاد کار کنی انگشتت درد میگیره صفحه کیلیدش انچنان راحت نیست درپوش لنز زود شل میشه و ارم نوکیا رو در لنز کم کم پاک میشه سیمبین 9.1 داره و هسته سیمبین ویرایش 3 هست کلی برنامه هست براش هنوز هم داره براش برنامه میاد ولی خب چیز جدید یک چیزه دیگست در مورد cpu ببینید cpu k850 از n73 کمتر ایا این دلیل میشه که n73 از k850 بهتره؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چرا دعوا؟؟؟؟؟عزیزان دل برادر خرید گوشی های مانند ان73 و 5700 و امثالهم کاری بسی پر اشتباهه!چرا؟؟!چون که گوشیهای جدیدی که دارن به بازار میان و یا به بازار اومدن با توجه به اینکه اکثرشون بهترین و جدیدترین امکانات رو دارند باعث میشه که قیمتهاشون هم افت کنه!الان دیگه به نظر من دوره ی جاوا تموم شده است!برای یک فرد میان سال گوشی ساده و جاوا خوبه!ولی برای کسی که عشق گیم و نرم افزار داره شدیدا توصیه میشه که گوشی ای بگیره که یا چیپ گرافیکی یا سنسور شتاب سنج رو داشته باشه!گوشیهای سیمبین جدید بوالله به علی به پیر به پیغمبر سرعتشون از جاوا و بسیاری از سیستم عاملهای مدعی دیگه بیشتره!!
    عزیز دل با خرید 5320 و یا یک گوشی جدید سیمبین دار در مصرف پول پدر خود صرفه جویی کن!
    الان دیگه اکثر گوشیهای جی پی اس و وای فای رو دارند!امکاناتی رو که هیچکدوم از گوشیهای قدیمی ان73 و 5700 و حتی 5310 ندارند!ممکنه بگی که اینها چه بدرد میخورند!ولی گاهی اوقات وقتی از جی پی اس و وای فای گوشی ام استفاده میکنم به اشتباه خودم در خرید لپ تاپ بیشتر پی میبرم!میتونستم در پولم صرفه جویی کنم یک سیستم desktop بخرم به همراه یک موبایل بسیار قویتر!!امکانات یک گوشی موبایل امروزه از لپ تاپ بیشتره!!!!!!
    در ضمن ال سی دی 5700 2.2 اینچ و برای ان73 2.4 اینچ است!حالا شما بیایید برای این هم کل بندازید!!!تازه خوبه 5700 مرحوم شده ام جسدش الان کنارمه!!!!!!!!
    به این میگن فرمول تعصب دوست عزیز الان دیه 5700 قدیمی شده؟ اخ اخ حیف نمیدونم چرا یک سری از کاربران اینطوری حرف میزنند مگه همین 5700 نیست که سرعت و سی پی یو قویتره نسبت به n82 و n95 داره مگه همین 6600 silde و fold نیست که در راه هستند و جاوا رو پشتیبانی میکنند سیمبین با تمام خوبی هاش معایبی هم داره مثل هنگ کردن سرعت پایینتر ویروس گرفتند و... که در جاوا اینا وجود نداره تازه در بازی جاوا چیزی از سیمبین کم نداره جاوا نرم افزار هم زیاد داره ولی پایه و اساس سیمبین محکمتره سیات زیر جدیدترین برنامه های جاوا رو همیشه به روز میکنه رو حتما ببینید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    wifi میتونید به انتر نت وصل شید که در ایران چندان به کارت نمیاد یعنی همونکاری که gprs میکنه
    gps موقعیت یاب پیشرفته ولی gprs هم موقیت یابی میکنه اسم خیابان ها محله و... ولی نه به پیشرفتگی gps (خلاصه میکنه)
    در ضمن gps بولوث هم هست
    Last edited by Punisher_2008; 10-10-2008 at 01:02.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

گوشیهای سیمبین جدید بوالله به علی به پیر به پیغمبر سرعتشون از جاوا و بسیاری از سیستم عاملهای مدعی دیگه بیشتره!!
    این قسمت منو کشته برو بهترین گوشی که بهترین سی پی یو دنیا رو داره بیار برنامه operamini روش نصب کن بعد برو 5310 رو بیار رو اینم نصب کن همزمان روشون کیلیک کن ببین کدوم سرعتر میاد گوشی های سیمبین برای باز کردن نرم افزار چند ثانیه مکس میکنند بعد باز میکنند در جاوا اینطور نیت کیلیک کردی سرعا اقدام به باز کردن میکنه غیر از اینه؟ در ضمن شما برید n82 بیارید که به قول بچه ها cpu دو هسته ای داره 5610 هم بیارید یا 5310 هردو رو خاموش کنید و همزمان روشن کنید ببینید کدوم سرعتر روشن خواهد شده حتما اینا رو تست کن بعد بیا پست بزن منتظرم

داره خودمونی میشه mahdi.a81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو كتاب

پيش فرض

سلام دوستان
    يه سر به سايت زير بزن
    توضيحات خوبي داره
    ميتوني خودت دو تاسونو مقايسه كني
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم n73 دارم
    الان تقلبيش تو بازار زياده . نوشته پشتش فنلاند ؛ ولي فنلاند نيست
    يه راه براي فهميدن اصلش اينه (اگه اشتباه نكنم ): بايد رقم 7 و 8 شماره سريال" 02" يا" 20" باشه
    موفق باشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •