تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: مراسم انتخاب بهترین گوشی سال برگزار شد ( نوکیا E71 ) بهترین گوشی سال شد

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

و خیلی واسن جالبه سونی اریکسون با اون همه ادعای واکمن برنده Best Sound نشده .
    چند وقت پیش بود ه دبلیو 890 برنده بهترین جایزه اروپا شد !!
    حالا این جایزه فقط مخصوص UK هست ! اون جایزه که معتبر تره که دادن به دبلیو 890
    تمومش کنیم من که حرفی نزدم شما خیلی روی سونی اریکسون تعصب داری وگرنه درسته که من گوشیم نوکیاست ولی تعصب اینطوری روی یک برند ندارم و اگه گوشی خوب باشه میگم خوبه انشالله چند ماه بعد بازم بررسی میکنن شایدم سونی اریکسون از این رقابت برنده بیاد بیرون شایدم در بررسی های بعدی توی موزیک فون هم به قول سامسونگ به سونی اریکسون رای دادن ولی تا جایی که میدونم سونی اریکسون و طرفداراش روی موزیک پلیرهای این برند خیلی حساب باز میکردن و جالبه که سونی اریکسون یک دونه گوشی توی این بررسی نداره!!
    زور چپونی حرفم کردی تو دهن ملت !!
    خوبه هم smape و هم mobile review عکس های هر دو گوشی رو گذاشتن
    توی جمع بندی هم سی905 بهتر عمل کرده !
    بعد شما میگی متعصب ! !بابا یه ذره به خودتون بیایین انقدر الکی واسه اینکه نگید تعصب ندارید کسی رو الکی ضایع نکنید !
    مگه میشه کسی تعصب نداشته باشه !! اگه من متعصب نیستم چرا همش از سونی میگم ! اگه تو نیستی چرا همش از نوکیا میگی ! چرا امیر که میگه نیستم همش از سامسونگ میگه ! چرا ...
    اینا یه چیزی هست که همه میدونن ! هر کسی یه برندی رو دوست داره ! ولی بخاطر این نباید دوستش رو ضایع کنه (سعی کنیم اینو یاد بگیریم) ! جالبه که این برندها هم ماله بابامون نیست !
    آخه مگه سعید چی گفت که میگی تعصب داری !! نه جدآ میخوام بدونم !!

2. 2 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

البته من هیچ وقت نگفتم متعصب نیستم و Mobile-review هم هیچ نگفته C905 بهتره !

مخلصیم .

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این نتیجه گیری Eldar در مورد دوربین 2 گوشی :

نقل قول:
    Round up on Sony Ericsson C905 vs Samsung INNOV8

After reviewing all images we took with the C905 and INNOV8 I suppose everyone will be able to decide for himself which phone suits your needs best. All in all, they are in the same league both quality- and price-wise, so you will have a tough decision making the right choice. The C905 boasts two types of flash and ensures pretty decent picture quality when shooting in low light. However, if you tend to take snaps in really dark places, then the INNOV8 is the way to go. In normal light neither phone holds the upper hand, although the Samsung i8510 manages to output a tad more images with natural colors (for the most part of skies and water), but this edge is really miniscule. To my great surprise, the INNOV8 turned out to have a better tuned macro mode, so chalk up another one for Samsung. If it was all about pros and cons alone, the INNOV8 would come out on top hands down, however it's not all that clear-cut and here is why.
    People who take most of their snaps indoors won't be able to do without a decent flash module, which is exactly the place where the INNOV8 falls flat. On the other hand, if you spend most of the time outdoors and therefore get more opportunities to shoot sceneries or portraits, the Samsung i8510 will be a slightly better choice (based on the quality of resulting images). As far as I'm concerned, these are the only criteria you should keep in mind when choosing a new cameraphone. Apparently, there is much more to these phones apart from their cameras, so at the end of the day it all comes down more to personal preferences in design and functionality. In this write-up we tried to find out what are these phones' fortes and weaknesses in the way of picture quality; however there is another important thing we are ought to factor in - ergonomics.
    اینطوری که اینجا نوشته گفته ماکرو i8510 بهتره ( من گوگل ترانلزلیت روسی خوندم این مثله اینکه خود سایت ترجمه گزاشته) البته به نفع گرفته چون من عکسهای ماکرو رو دیدم همش بلور شده و کیفیت نداشت چون الدار دستش میلرزه (هم c905 هم i8510) ..عکسهای شبشم همینطور .. smape که نوشته بود تو کیفیت ماکرو با هم برابرند ..

در مورد عکسهای روز نوشته در یه حد هستند ولی یه مقدار خیلی کم رنگ i8510 طبیعی تره (آسمون و آب ) که به نظر من به تاریک بودن عکسهاش در... عکسهاشم نویزش زیاده حتی در روز .. من عکسش رو سیو کردم یه مقدار روشن ترش کردم فوق العاده نویز ها نمایان شد.

در ضمن من متعصب هستم ولی حقیقتو میگم.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

بهراد همشون دعوام کردن. باشون قهرم(شکلک گریه)
    من هنوزم رو حرفم هستم. اگه بقیه گوشیا بودن 8510 بهترین نمیشد. مطمئن باشید
    قبول کنید که C905 بهتر عکس میگیره حالا خیلی نباشه ولی با دقت مشخصه!
    در مورد موزیک فون هم که چند وقت پیش W980 جایزه گرفت حالا نمیدونم این F400 رو از کجا آوردن ولی حتما خوبه که انتخابش کردن!
    جناب سرمست شما تعصب نداری؟ از روزی که من وارد این فروم شدم شما همیشه آواتارتون یکی از گوشیای نوکیا بوده. الانم چند وقتی میشه که اصلا تاپیک نزدید تو لوپ گوشیا ولی تا اسم E71 اومد وسط شما تاپیک زدید. وقتی به من به خاطر 2خط حرف میگی متعصب پس حتا شما لیدر متعصبای نوکیا هستی

6. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چند وقت پیش بود ه دبلیو 890 برنده بهترین جایزه اروپا شد !!
    حالا این جایزه فقط مخصوص UK هست ! اون جایزه که معتبر تره که دادن به دبلیو 890

زور چپونی حرفم کردی تو دهن ملت !!
    خوبه هم smape و هم mobile review عکس های هر دو گوشی رو گذاشتن
    توی جمع بندی هم سی905 بهتر عمل کرده !
    بعد شما میگی متعصب ! !بابا یه ذره به خودتون بیایین انقدر الکی واسه اینکه نگید تعصب ندارید کسی رو الکی ضایع نکنید !
    مگه میشه کسی تعصب نداشته باشه !! اگه من متعصب نیستم چرا همش از سونی میگم ! اگه تو نیستی چرا همش از نوکیا میگی ! چرا امیر که میگه نیستم همش از سامسونگ میگه ! چرا ...
    اینا یه چیزی هست که همه میدونن ! هر کسی یه برندی رو دوست داره ! ولی بخاطر این نباید دوستش رو ضایع کنه (سعی کنیم اینو یاد بگیریم) ! جالبه که این برندها هم ماله بابامون نیست !

من حرف کردم تو دهن ملت؟اصلآ وقتی من این تاپیک رو زدم تنها قصدی که داشتم این بود که این مطلب رو بذارم اینجا وگرنه هیچ وقت نمی خواستم درباره چیزهای دیگه بحث کنم سعید اومد گفت اگه سونی اریکسون یا ال جی گوشیشون اومده بود بیرون سامسونگ بهترین نمیشد منم بازم میگم اینقدر عرضه داشتن که گوشیشون رو میدادن بیرون ( این حرف رو 100 درجه بیشتر به نوکیا میزنم که هنوز هیچی معرفی نکرده ) پس لازمه یه چیزهایی رو من بگم تا روشن بشه.من تا الان در طول عمرم یک بار هم گوشی های سامسونگ رو دستم هم نگرفتم پس اگه فکر میکنید توی این تاپیک از سامسونگ طرفداری کردم طرفداری نبوده فقط درباره تولیدات جدید سامسونگ حرف دلم رو زدم بازهم میزنم سامسونگ اگه همینطوری جلو بره تا چند ماه دیگه جای نوکیا رو میگره فقط هم یکم تبلیغ لازمه.
    درباره تعصب هم بگم اگه کسای دیگه ندونن خودت خوب میدونی من گوشی قبلیم سونی اریکسون بود و شاید بتونم بگم نصف پستام توی این کلوپ بود و اون زمان من شاید یک دونه پست هم توی کلوپ نوکیا نمی دادم درست مثل الان که حتی کلوپ سونی اریکسون رو باز هم نمیکنم چون این اعتقاد و این سواد رو ندارم وقتی تو کار یه چیزی نیستم بخوام دربارش صحبت کنم و اگه یادت هستش که من خودم به شخصه خیلی خوب یادم هست حدود 2 سال پیش بود موقعی که شرکت ها گوشی های جدید رو اعلام میکنن تو تاپیک زدی که گوشی های جدید رو معرفی کنی منم پا به پای تو اون شب پست دادم و از گوشی های سونی اریکسون تعریف کردم پس من میتونم بگم در زمان خودش توی کلوپ سونی اریکسون هم فعالیت کردم و در حال حاظر هم به نوکیا تعصبی ندارم همیشه هم عیب های گوشی های نوکیا رو گفتم و از اون دست آدم هایی هم نیستم که روی یک گوشی یا یک سری تعریف کنم.
    این حرف هم که این شرکت ها مال بابامون نیست فکر میکنم همیشه من توی این سایت میزدم که شما داری به من میگی.
    درباره اینکه گفتم سعید تعصب روی این برند داره آخه خیلی قاطع حرفشو زد که اگه شرکت های دیگه داشتن سامسونگ نمیشد هم اینکه گفتم شاید خبر داره هم اینکه پس واقعآ باید تعصب داشته باشه که اینقدر جدی داره روی سونی اریکسون پافشاری میکنه در ضمن مگه تعصب چیزه بدیه که ریختین سرم دارین میگین چرا از لغت نامانوس تعصب استفاده کردم؟به نظر من که لغت بدی نیست.
    در باره این صحبت ها هم اگه چیزی گفتم که به شما و سعید عزیز برخورد من ازتون معذرت خواهی میکنم هیچ وقت قصد این رو ندارم که کسی رو از خودم دلگیر کنم فقط لازم بود این چیزها رو بگم چند وقت پیش توبه کرده بودم توی این بحث ها شرکت نکنم و الکی تاپیک نزنم ببخشید یادم رفت باید برم دنبال همون هک و معرفی برنامه که ازم بر میاد.منو ببخشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

یه صلوات بفرستید بحث رو تموم کنید!حاجی علی ریسر رفته خوبیت نداره تفرقه بینتون بیفته!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض e71?

بهراد همشون دعوام کردن. باشون قهرم(شکلک گریه)
    من هنوزم رو حرفم هستم. اگه بقیه گوشیا بودن 8510 بهترین نمیشد. مطمئن باشید
    قبول کنید که C905 بهتر عکس میگیره حالا خیلی نباشه ولی با دقت مشخصه!
    در مورد موزیک فون هم که چند وقت پیش W980 جایزه گرفت حالا نمیدونم این F400 رو از کجا آوردن ولی حتما خوبه که انتخابش کردن!
    جناب سرمست شما تعصب نداری؟ از روزی که من وارد این فروم شدم شما همیشه آواتارتون یکی از گوشیای نوکیا بوده. الانم چند وقتی میشه که اصلا تاپیک نزدید تو لوپ گوشیا ولی تا اسم E71 اومد وسط شما تاپیک زدید. وقتی به من به خاطر 2خط حرف میگی متعصب پس حتا شما لیدر متعصبای نوکیا هستی

جوابت رو دادم دوست دارم بخونیش فقط بازم یه چیزی لازمه که بگم.
    از این نارحت میشم که الکی دارین ( باز هم از واژه تعصب استفاده میکنم ) حرف میزنید چون E71 بهترین شده من پریدم وسط؟پس خواهشآ اگه وقت دارین به پست 4 یه نگاه بندازید ببینید من چی اونجا گفتم؟ ( شاید باید بهترین گوشی هم از سامسونگ میشد ) این عین جمله منه که اونجا گفتم خدا رو هم شکر میکنم اون پست ویرایش نشده یه دفعه نگید من ویرایشش کردم پس قضیه اینطوری نبوده که تا بشنوم E71 بهترین شده بپرم وسط و تاپیک بزنم نه بازم در ضمن هر کسی E71 رو حتی دستش بگیره ( نمی خواد باهاش کار کنه ) !!! این گوشی رو بهترین میکنه اگه فکر میکنید اشتباه میگم یه بار امتحانش کنید.
    درباره پست ندادن توی کلوپ سونی اریکسون و تاپیک نزدن و آواتارو این چیزها هم حرفامو زدم.
    امیدوارم یه روزی بشه ......... ولش کن زیا مهم نیست.
    فقط منو ببخشید به خاط اینکه این تاپیک رو زدم از همتون معذرت خواهی میکنم

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

من حرف کردم تو دهن ملت؟اصلآ وقتی من این تاپیک رو زدم تنها قصدی که داشتم این بود که این مطلب رو بذارم اینجا وگرنه هیچ وقت نمی خواستم درباره چیزهای دیگه بحث کنم سعید اومد گفت اگه سونی اریکسون یا ال جی گوشیشون اومده بود بیرون سامسونگ بهترین نمیشد منم بازم میگم اینقدر عرضه داشتن که گوشیشون رو میدادن بیرون ( این حرف رو 100 درجه بیشتر به نوکیا میزنم که هنوز هیچی معرفی نکرده ) پس لازمه یه چیزهایی رو من بگم تا روشن بشه.من تا الان در طول عمرم یک بار هم گوشی های سامسونگ رو دستم هم نگرفتم پس اگه فکر میکنید توی این تاپیک از سامسونگ طرفداری کردم طرفداری نبوده فقط درباره تولیدات جدید سامسونگ حرف دلم رو زدم بازهم میزنم سامسونگ اگه همینطوری جلو بره تا چند ماه دیگه جای نوکیا رو میگره فقط هم یکم تبلیغ لازمه.
    درباره تعصب هم بگم اگه کسای دیگه ندونن خودت خوب میدونی من گوشی قبلیم سونی اریکسون بود و شاید بتونم بگم نصف پستام توی این کلوپ بود و اون زمان من شاید یک دونه پست هم توی کلوپ نوکیا نمی دادم درست مثل الان که حتی کلوپ سونی اریکسون رو باز هم نمیکنم چون این اعتقاد و این سواد رو ندارم وقتی تو کار یه چیزی نیستم بخوام دربارش صحبت کنم و اگه یادت هستش که من خودم به شخصه خیلی خوب یادم هست حدود 2 سال پیش بود موقعی که شرکت ها گوشی های جدید رو اعلام میکنن تو تاپیک زدی که گوشی های جدید رو معرفی کنی منم پا به پای تو اون شب پست دادم و از گوشی های سونی اریکسون تعریف کردم پس من میتونم بگم در زمان خودش توی کلوپ سونی اریکسون هم فعالیت کردم و در حال حاظر هم به نوکیا تعصبی ندارم همیشه هم عیب های گوشی های نوکیا رو گفتم و از اون دست آدم هایی هم نیستم که روی یک گوشی یا یک سری تعریف کنم.
    این حرف هم که این شرکت ها مال بابامون نیست فکر میکنم همیشه من توی این سایت میزدم که شما داری به من میگی.
    درباره اینکه گفتم سعید تعصب روی این برند داره آخه خیلی قاطع حرفشو زد که اگه شرکت های دیگه داشتن سامسونگ نمیشد هم اینکه گفتم شاید خبر داره هم اینکه پس واقعآ باید تعصب داشته باشه که اینقدر جدی داره روی سونی اریکسون پافشاری میکنه در ضمن مگه تعصب چیزه بدیه که ریختین سرم دارین میگین چرا از لغت نامانوس تعصب استفاده کردم؟به نظر من که لغت بدی نیست.
    در باره این صحبت ها هم اگه چیزی گفتم که به شما و سعید عزیز برخورد من ازتون معذرت خواهی میکنم هیچ وقت قصد این رو ندارم که کسی رو از خودم دلگیر کنم فقط لازم بود این چیزها رو بگم چند وقت پیش توبه کرده بودم توی این بحث ها شرکت نکنم و الکی تاپیک نزنم ببخشید یادم رفت باید برم دنبال همون هک و معرفی برنامه که ازم بر میاد.منو ببخشید.
    من نوکرتم داداش
    اگه ما هم حرفی زدیم بهت برخورد شرمنده
    مرسی
    +
    خاب یه چیز هم بگم که اسپم نشه !
    آقا ایم ای71 چه چیز خوب و قدرتمندی داره که بهترین شده ؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من نوکرتم داداش
    اگه ما هم حرفی زدیم بهت برخورد شرمنده
    مرسی
    +
    خاب یه چیز هم بگم که اسپم نشه !
    آقا ایم ای71 چه چیز خوب و قدرتمندی داره که بهترین شده ؟؟

نمی دونم تا الان این گوشی رو دستت گرفتی یا نه ئلی واقعآ هم طراحی خوشگلی داره هم اینکه دستت بگیری لذت بخشه این نظر منه شایدم شما یا بچه های دیگه این نظر رو نداشته باشن.
    ضخامت این گوشی تنها 10 میلیمتره و عرض این گوشی هم 57 میلیمتره که واقعآ خوشگل طراحی شده.
    درباره مموری و حافظه این گوشی که تا 8 گیگ رو ساپورت میکنه.
    سیستم عامل این گوشی Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI هستش که یه سیستم عامل قوی هستش.
    دوربین این گوشی 3.15 با فلاش و اتوفوکوس همراه با دوربین دوم و فیلم برداری QVGA@15fps .
    مدت مکالمه هم 10 ساعت و 30 دقیقه هستش با 410 ساعت استندبای.
    پردازندشم که ARM 11 369 MHz هستش.
    این گوشی دارای تمام قابلیت های ارتباطی از قبیل GPRS , HSCSD , EDGE , 3G , WLAN , بلوتوث ورژن 2 با قابلیت A2DP و اینفرارد هستش.
    راستی صفحه اصلی نمایشگر E71 دارای 2 حالت جداگانه شخصی و کاری هستش.
    بارم میگم واقعآ کار کردن و حتی دست گرفتن این گوشی لذت بخشه بازم اگه چیزی هست بگید تا اگه بدونم توضیح بدم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینم معایب و مزایای این گوشی از نظر GSMArena

Key features:
    Quad-band GSM support
    3G with HSDPA 3.6Mbps support
    Landscape 2.36" 16M color display of QVGA resolution
    Comfortable full QWERTY keypad
    Convenient business-minded shortcut keys
    Symbian 9.2 OS, S60 UI with FP1 (topped with some FP2 goodies)
    369 MHz ARM 11 CPU and 128 MB of SDRAM
    Wi-Fi
    Built-in GPS receiver, A-GPS
    3.15 megapixel auto focus camera with LED flash
    110 MB of internal memory, microSD expansion, ships with a 2GB card
    Slimmest smartphone to-date, slimmest Wi-Fi and/or GPS handset to-date
    Stainless steel casing
    Standard 2.5mm audio jack
    Bluetooth v2.0 with A2DP support
    microUSB v2.0
    FM radio
    Remote Wipe
    Provider-independent VoIP support
    Infrared port
    Great battery life
    Office document editor
    Rich retail package

Main disadvantages:
    Below average camera performance
    Video recording maxes out at QVGA@15fps
    No dedicated camera key
    Smaller display than its predecessor
    Cheap-looking power key
    No RDS for the FM radio

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •