اون مجله هایی که در ایران چاپ میشند اکثرشون کشکند. اصلا خودشون مورد تایید نیستند چه برسه به اینکه بخوان
به گوشی ها نمره هم بدن که اعتبار داشته باشه.
از بین باطری هایی که تا کنون سونی اریکسون بیرون داده اول باطری Xperia مدل BST-41 با گنجایش 1500 میلی آمپر
و بعد باطری P1 مدل BST-40 با گنجایش 1120 میلی آمپر قویترین باطری ها هستند.
حالا پی1 با این وجود که باطریش قویتر از هم مدل خودش یعنی G900 است اما G900 دارای 12 ساعت تاک تایم و پی1
دارای 10 ساعت تاک تایم است. این اختلاف تاک تایم ها که در بین این 2 گوشی وجود داره دلیل بر قویتر بودن باطری
G900 نیست بلکه دلیلش نسخه جدیدتر UIQ نسبت به P1 است. سیستم عامل یک گوشی میتونه بر میزان مصرف
باطری تاثیر گذار باشه و این تاثیر رو ما در گوشی G900 با داشتن باطری 950 میلی آمپری میبینیم.
با این وجود که جی900 حدود 2 ساعت تاک تایم بیشتری نسبت به پی1 داره اما باطری پی1 در جاهای دیگه مانند
استند بای خودش رو نشون میده. مثلا جی900 دارای 380 ساعت استند بای است در حالی که پی1 دارای 440
ساعت استند بای است یعنی 60 ساعت استند بای بیشتری نسبت به جی900 داره.
همچنین موقع گوش دادن به موزیک و یا کار کردن با اینترنت باطری پی1 بیشتر میتونه دوام بیاره تا جی900.
به همین دلیل هم هست که گوشی w960 که از لحاظ سخت افزار داخلی مانند رم و ... مانند پی1 است باطری
کمتری رو میتونه در هنگام گوش دادن به موزیک نگه داره و کاربران این گوشی رو ناراضی کرده.
اگر توسط پی1 یک آهنگ با کیفیت 192 Kbps را با حداکثر صدا از طریق هدفون حرفه ای و قوی
Creative Aurvana DJ گوش کنید هر نیم ساعت فقط 3 درصد باطری کم میشه. اینو من خودم امتحان کردم.
یعنی اگر کسی بخواد توسط Aurvana DJ و P1 به موزیک گوش بده و هیچ کار دیگه ای با گوشی نکنه حدودا میتونه
18 ساعت مداوم با حداکثر صدا به موزیک گوش بده. (البته اگر بتونه حاکثر صدا رو در 18 ساعت با این هدفون تحمل
کنه).
در ضمن کیفیت و بلندی صدای این هدفون رو میتونم بگم با یک استریوی کامل میشه مقایسه کرد. این رو گفتم
که میزان قدرت و مصرف باطری توسط این هدفون دستتون بیاد تا بدونید که باطری گوشی پی1 فعلا در بین
گوشی های سونی اریکسونی که در بازار وجود دارند قویترین باطری هست و بزودی یعنی دهم ماه اکتبر هم
ورود Xperia در بعضی کشور ها شروع میشه.