تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد گوشیهایی با سیستم عامل Symbian UIQ

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

جی900 از همه ی اینا باطری قوی تری داره.
    در مورد مقایسه ی باطری دبلیو960 و پی1:پی1 باطری قویتری داره ولی من دیروز مجله ی شماره ی 9 جی اس ام را میخوندم که برای باطری به دبلیو960 از 5 نمره 5 داده بود و به پی1 داده بود 4.

اون مجله هایی که در ایران چاپ میشند اکثرشون کشکند. اصلا خودشون مورد تایید نیستند چه برسه به اینکه بخوان
    به گوشی ها نمره هم بدن که اعتبار داشته باشه.

از بین باطری هایی که تا کنون سونی اریکسون بیرون داده اول باطری Xperia مدل BST-41 با گنجایش 1500 میلی آمپر
    و بعد باطری P1 مدل BST-40 با گنجایش 1120 میلی آمپر قویترین باطری ها هستند.

حالا پی1 با این وجود که باطریش قویتر از هم مدل خودش یعنی G900 است اما G900 دارای 12 ساعت تاک تایم و پی1
    دارای 10 ساعت تاک تایم است. این اختلاف تاک تایم ها که در بین این 2 گوشی وجود داره دلیل بر قویتر بودن باطری
    G900 نیست بلکه دلیلش نسخه جدیدتر UIQ نسبت به P1 است. سیستم عامل یک گوشی میتونه بر میزان مصرف
    باطری تاثیر گذار باشه و این تاثیر رو ما در گوشی G900 با داشتن باطری 950 میلی آمپری میبینیم.

با این وجود که جی900 حدود 2 ساعت تاک تایم بیشتری نسبت به پی1 داره اما باطری پی1 در جاهای دیگه مانند
    استند بای خودش رو نشون میده. مثلا جی900 دارای 380 ساعت استند بای است در حالی که پی1 دارای 440
    ساعت استند بای است یعنی 60 ساعت استند بای بیشتری نسبت به جی900 داره.

همچنین موقع گوش دادن به موزیک و یا کار کردن با اینترنت باطری پی1 بیشتر میتونه دوام بیاره تا جی900.

به همین دلیل هم هست که گوشی w960 که از لحاظ سخت افزار داخلی مانند رم و ... مانند پی1 است باطری
    کمتری رو میتونه در هنگام گوش دادن به موزیک نگه داره و کاربران این گوشی رو ناراضی کرده.

اگر توسط پی1 یک آهنگ با کیفیت 192 Kbps را با حداکثر صدا از طریق هدفون حرفه ای و قوی
    Creative Aurvana DJ گوش کنید هر نیم ساعت فقط 3 درصد باطری کم میشه. اینو من خودم امتحان کردم.

یعنی اگر کسی بخواد توسط Aurvana DJ و P1 به موزیک گوش بده و هیچ کار دیگه ای با گوشی نکنه حدودا میتونه
    18 ساعت مداوم با حداکثر صدا به موزیک گوش بده. (البته اگر بتونه حاکثر صدا رو در 18 ساعت با این هدفون تحمل
    کنه).

در ضمن کیفیت و بلندی صدای این هدفون رو میتونم بگم با یک استریوی کامل میشه مقایسه کرد. این رو گفتم
    که میزان قدرت و مصرف باطری توسط این هدفون دستتون بیاد تا بدونید که باطری گوشی پی1 فعلا در بین
    گوشی های سونی اریکسونی که در بازار وجود دارند قویترین باطری هست و بزودی یعنی دهم ماه اکتبر هم
    ورود Xperia در بعضی کشور ها شروع میشه.
    Last edited by M E H R A N; 07-10-2008 at 15:41.

2. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بابا اون مجله های بیخود ایرانی رو واسه خودتون معیار قرار ندین.
    چرت زیاد مینویسن.

4. این کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مهران جان واقعا دمت گرم!!! خیلی توضیحاتت کامل بود! حالا نمیشه باطری P1 رو خرید و روی W960 یا G900 انداخت؟ اصلا توی بازار باطریش هست یا خیر؟ اگر هست چقدره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان واقعا دمت گرم!!! خیلی توضیحاتت کامل بود! حالا نمیشه باطری P1 رو خرید و روی W960 یا G900 انداخت؟ اصلا توی بازار باطریش هست یا خیر؟ اگر هست چقدره؟

وحید جان من تا حالا شخصا باطری پی1 رو روی دبلیو960 امتحان نکردم. اما کسانی که در انجمن های دیگه امتحان
    کردند گفتند که میشه و ازشم راضی بودند. خوشبختانه هر دو باطری در این گوشی ها از ولتاژ 3.6 ولت استفاده
    میکنه و این کار شدنیه.

باطریشم نمیدونم که در ایران باشه یا نه. اینو از کسانی که ایران هستند بپرسی بهتره. اینجا که پره و همه جا گیر
    میاد. قیمت باطری اورجینال BST-40 اینجا حدودا 56.000 تومنه. و همین مدل اما تقلبیش هم 14.000 تومنه.

این هم انجمنی که اونجا باطری پی1 رو بر روی دبلیو 960 امتحان کردند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Edit....

در توضیحاتی که در سایت های فروش باطری اورجینال BST-41 پیدا کردم نوشته شده که این باطری بر روی
    Xperia هم کار میکنه. اگر اینطوری باشه یعنی باطری Xperia هم روی P1 کار میکنه و اندازه هاشون یکیه.
    اونوقت باطری Xperia روی W960 هم کار خواهد کرد.

و باز هم ادیت...

در سایت سونی اریکسون باطری های BST.40 و BST-41 اندازه هاشون یکسان نیست. فکر کنم این
    سایت بالایی که عکسشو گذاشتم اشتباه نوشته.

BST-41
    65.0 x 44.0 x 5.0 mm

BST-40
    5.0 x 48.0 x 40.0 mm

Last edited by M E H R A N; 08-10-2008 at 23:45.

7. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه باطری Xperia به پی1 بوخوره عالیه.
    میشه یه تحقیق کنید و جوابو بم بدین.
    ممنون

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ممنون
    نه دوست من.
    باتری X1 خیلی بزرگتره.
    بد نیست بدونید لقب باتری X1 هرکولس هست.

10. 2 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ممنون
    نه دوست عزیز فکر نکنم بشه. همانطور که حامد جان هم توضیح دادن باطری Xperia بزرگتر از باطری پی1 هست.
    خودم هم در پست قبلیم اندازه باطری های Xperia و P1 رو در آخر پست نوشتم. این اندازه ها با هم جود در نمیان.

البته Xperia رو سفارش دادم و فکر کنم تا 3 یا 4 روز دیگه بدستم برسه. اگر بدستم رسید یک عکس از باطری های
    پی1 و Xperia براتون میزارم تا مقایسه بهتری انجام بشه.

12. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه دوست عزیز فکر نکنم بشه. همانطور که حامد جان هم توضیح دادن باطری Xperia بزرگتر از باطری پی1 هست.
    خودم هم در پست قبلیم اندازه باطری های Xperia و P1 رو در آخر پست نوشتم. این اندازه ها با هم جود در نمیان.

البته Xperia رو سفارش دادم و فکر کنم تا 3 یا 4 روز دیگه بدستم برسه. اگر بدستم رسید یک عکس از باطری های
    پی1 و Xperia براتون میزارم تا مقایسه بهتری انجام بشه.
    xperia را با چه قیمتی تهیه کردی؟

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    xperia را با چه قیمتی تهیه کردی؟
    810 هزار تومان

15. 2 کاربر از seyyedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام

دوستان من شدیدا بین این دو گوشی دو به شک موندم! قیمت مهم نیست! که مثلا بگین حالا برین توی این رنج قیمت بگیر! میخام یکی از این دو رو انتخاب کنم!

G700 یا W960

کدومشون خوش دست تر و پهنتره؟

آیا میشه با یک هندسفری توپ همون کارایی w960 رو از g700 گرفت؟ باطری کدومشون بیشتر کار میده ؟ با توجه به شنیدن آهنگ و ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •