تشکر ...شما خیلی از ناگفته های جنگ رو نمیدونید دوستان. پدر من جانباز 55 درصد هست و 8 سال تو جبهه بوده وخیلی چیزا رو برام گفته.
بزارید براتون بگم درسته اونا کشتن و تجاوز کردن و خیلی کارهای دیگه کردن ولی ما هم از این کارها کردیم.
شما خیال میکنید تمام سربازان ایران تو جنگ مردان بهشتی و مومن بودن؟
یکی از آشناهای ما که تو جبهه هم بوده میگفت یه بار 15 تا اسیر عراقی به من و دو تا دیگه از هم رزم ها تحویل داده شدن و بهمون دستور داده شد که اونا رو ببریم به عقب و تحویلشون بدیم ولی ما اینکار رو نکردیم و هر 15 تا رو به طرز فجیعی کشتیم! درحالیکه همون آشنا الان یه آدم عادی و خیلی خوش اخلاق و خوش رفتار هست و از کرده ی خودش پشیمونه.
تو جنگ آدم دیوونه میشه. کارهایی رو میکنه که خودش هم فکر انجام دادنشون رو به ذهنش راه نمیده. مخصوصا وقتی با اجبار به جنگ بری. خیلی از سربازان عراقی مجبور به جنگیدن شدن.
تو جنگ حلوا خیرات نمیکنن دوستان. تجاوز هست قتل هست... همه چی هست. اون سربازای عراقی که به ایرانی ها تجاوز کردن با تفکری مشابه با سربازان ایرانی اینکار رو کردن. اونا هم پیش خودشون فکر میکردن که ایرانی ها دارن قتل و عامشون میکنن و بهشون تجاوز میکنن و هزارتا کار دیگه. ایرانی ها هم همین فکر رو میکردن.
در آخر هم بگم جدا از این مساله که گفتم حمایت ما از عراق بیشتر به نفع خودمونه. وارد بحثای سیاسی نمیخوام بشم ولی اگه ما با عراق رابطمون رو قطع کنیم و به چشم یه دشمن بهش نگاه کنیم دقیقا همون کاری رو کردیم که آمریکا میخواد و ضربه ی سختی بهمون وارد میشه.
پس لطفا حرف از قطع رابطه با عراق نزنید.
واقعا خیلی از حرف هایی که میخواستم بزنم رو زدی...
قابل توجه بقیه ی کاربران:این آقا پدرش جنگ رفته(پدر منم رفته ولی جانباز نیست) پس از شماها بیشتر از جنگ ضربه خورده...ولی شماها که هیچیتون نشده انقدر خواستار قطع رابطه باشید...
این مسلمه که اگه ایران رابطش با عراق خراب شه به ضررشه ...
اصلا از یه راه دیگه بگم آمریکا که انقدر مغز متفکره فهمیده که اگه از این روش رابطه ما رو با اونا خراب کنه به نفعش هست...
بیشترشون آدمای خوبی بودن و اگرم کسی خوب نبود جنگ نمیرفت اگرم میرفت اونجا خوب میشدن(لا اقل برای مدتی) مثل مجید سوزوکی که از این بدتراشم تو جبهه بودن...شما خیال میکنید تمام سربازان ایران تو جنگ مردان بهشتی و مومن بودن؟
منم همینو میگم دیگه ...میگم مگه میزارن؟نخیر ، ما زمان آرامش هم داشتیم ، اما دشمن چون از روند پیشرفت ایران خوشش نیومد ، با استفاده از مردم ایران ، جنگ داخلی راه انداخت
مثل الان که میخوان جنگ داخلی بندازن...
زمان آرامشمون کی بود؟؟
نمیدونم کدوم پادشاه قاجار بود که به پسرش وصیت کرده بود که :اگه میخوای همیشه بر این مردم حکومت کنی همیشه مردم رو گشنه نگهدار!!! شما میتونی بگی تو زمان قاجار تا پایان پهلوی ایران چه پیشرفتی کرده...
من پیشرفتای چند سال اخیر رو میگم:1پرتاب ماهواره 2 انرژی هسته ای 3 ساخت اتومبیل تو 3 تا بگو اگه بیشتر گفتی منم باز میگم تا ببینیم کی کم میاره
اصلا بحث همینه که اون شاها چرا باید بزارن جنگ داخلی صورت بگیره؟؟
درسته من نگفتم که اونا کار خوبی کردن ...میگم جو طوری بوده که اینا مجبور میشدن این کارارو کنن...شاید خیلی آدمای خوبی بودن که خدا میخواسته امتحانشون کنه...یعنی شما میفرمایید روز قیامت خدا میگه: سربازای عراقی شما چرا تجاوز کردید به زن ها و بچه ها؟ اونا هم میگن :خدا ما جوونی کردیم بیخیال.بعدش خدا میگه: ایول راست میگی حواسم نبود.تشریف ببرید به بهشت!!!
پس شما میفرمایید سربازهای ایرانی هم تجاوز کردن به اونا؟
عراق چی داره ازش طرفداری میکنید؟ قبر امام ها اونجاست که باشه.احترام به امام ها سر جاش ولی امام چه دخلی به عراقی ها داره آخه؟ من نمیتونم باور کنم امام و پیامبر محدود به همونجایی هستن که قبرشون هست.مثل این میمونه بگیم خدا فقط تو مکه حاجت میده چون کعبه اونجاست
بعدشم دنیا همینه.پدراشون زدن پدرهای مارو کشتن.بالاخره یه بلایی سر خونواده و بچهاشون باید بیاد.این قانون طبیعته.مگه میشه هرکار میخای بکنی و اتفاقی نیفته؟