تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: اورکلاک آسان و کم دردسر و البته ارزان !! Giga EP35-DS3L + E2180 !!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اورکلاک همینه دیگه عزیزم!

راستی دوستان کسی میدونه چرا X6800 که توی نتیاج اورکلاک بالا هستش و دیگه مشخصاتش در حال حاضر چندان قابل توجه نیست هنوز قیمت 1500 $ داره؟!!؟!!؟!!؟!!؟!!؟
    شما هيچ پردازنده سري Core 2 Extreme رو پيدا نمي كنيد كه قيمت پاييني داشته باشه. حتي اگه CPU هايي وجود داشته باشه كه كاراييشون از اونها بالاتر باشه.

2. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

آها من نمیدونستم اورکلاک چیه!
    اگه یه سر به تاپیک نتایج اورکلاک بزنی اونجا اسممو میبینی
    در ضمن منظور من از این حرفم اسمی که اول تاپیک زده شده بوده که می خوایم با اور کلاک به نتایج یک پردازنده با امکانات بیشتر برسیم
    ببین عزیز
    من به با تجربه یا بی تجربه بودن شما یا دیگران در o.c کاری ندارم
    این پستی که شما دادی مثل اون پست قبلی شما متاسفانه بار علمی در این تاپیک نداشت!شما یکجوری اظهار تعجب کرده بودی که هر کی نمیدونست فکر میکرد شما اصلن با اورکلاک آشنایی ندارید.میتونی دوباره پستت رو مرور کنی...
    بگذریم چون خوش ندارم تاپیک دوستمون منحرف بشه
    ##############################
    من یک E2160 رو که برای یک سازمان دولتی روی مین گیگا و 1 گیگ رم چند ماه پیش بسته بودم(معجزه شده بود چون دستگاه های دولتی جز با سلرون و رم 256 با چیز دیگه ای میونه ندارن!) همون ابتدای کار بطور آزمایشی با نرم افزار خود مادربورد تا حدی اورکلاک کردم و از عملکردش خوشم اومد(با فن باکس خودش)و به همین خاطر نتایج این دوستمون هم بنظر من پایدار و واقعی میاد.دیدن نتیاج بالا باعث شد به توانایی های این پردازنده ایمان بیشتری بیارم

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

ببین عزیز
    من به با تجربه یا بی تجربه بودن شما یا دیگران در o.c کاری ندارم
    این پستی که شما دادی مثل اون پست قبلی شما متاسفانه بار علمی در این تاپیک نداشت!شما یکجوری اظهار تعجب کرده بودی که هر کی نمیدونست فکر میکرد شما اصلن با اورکلاک آشنایی ندارید.میتونی دوباره پستت رو مرور کنی...
    بگذریم چون خوش ندارم تاپیک دوستمون منحرف بشه
    ##############################
    من یک E2160 رو که برای یک سازمان دولتی روی مین گیگا و 1 گیگ رم چند ماه پیش بسته بودم(معجزه شده بود چون دستگاه های دولتی جز با سلرون و رم 256 با چیز دیگه ای میونه ندارن!) همون ابتدای کار بطور آزمایشی با نرم افزار خود مادربورد تا حدی اورکلاک کردم و از عملکردش خوشم اومد(با فن باکس خودش)و به همین خاطر نتایج این دوستمون هم بنظر من پایدار و واقعی میاد.دیدن نتیاج بالا باعث شد به توانایی های این پردازنده ایمان بیشتری بیارم
    دوست خوبم شما متوجه حرف من نمیشی هر چقدرم بگم طرز فکرت با طرز فکر من فرق داره
    2160 رو فرض میگیریم تا 3300 اور بشه و تو این فرکانس کاملا پایدار باشه
    تو این فرکانس در حال حاظر ما E8600 رو داریم شما بگو فرض برابری فرکانس آیا این پردازنده 2160 توانایی E8600 رو داره؟

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینطور که از حرفه شما دوستان مشخصه ... ظاهرا دارین به واقعی بودن نتایج benchmark من شک می کنید !!!
    بابا اینا واقعی هست ..... من دلیلی ندارم اینجا دروغ بگم .... چه فایده ای داره برام اگه بیام مثلا بگم الکی و Fake این CPU فلان قدرت رو که آخرش چی ! در ضمن من الان کلا گزاشتم رو 3000 و از صبح تا شب و الان هم 2 هفته وضع همینه و تا الان کرشی چیزی نداشتم ! خوش بختانه کش زیاد تاثیر خاصی رو قدرت نداشته (البته در بازی ها) ....
    یه تستی هم رو وب هست اگه سرچ کنین می بینن که یه سری CPU Core 2 Duo با یه Core مشخص و یه مدل فقط با کش های مختلف تست کردن تو بازی زیاد تاثیری نداشته کش پایین فوق 8% تفاوت داشتن ! که اون هم زیاد محسوس نیست ! اینم توجه کنین شما فقط 70 تمون دارین پول می دین و CPU هایی که داریم باهشون مقایسه می کنیم اینو , حداقل 150 160 تومن هستن !

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

اینطور که از حرفه شما دوستان مشخصه ... ظاهرا دارین به واقعی بودن نتایج benchmark من شک می کنید !!!
    بابا اینا واقعی هست ..... من دلیلی ندارم اینجا دروغ بگم .... چه فایده ای داره برام اگه بیام مثلا بگم الکی و Fake این CPU فلان قدرت رو که آخرش چی ! در ضمن من الان کلا گزاشتم رو 3000 و از صبح تا شب و الان هم 2 هفته وضع همینه و تا الان کرشی چیزی نداشتم ! خوش بختانه کش زیاد تاثیر خاصی رو قدرت نداشته (البته در بازی ها) ....
    یه تستی هم رو وب هست اگه سرچ کنین می بینن که یه سری CPU Core 2 Duo با یه Core مشخص و یه مدل فقط با کش های مختلف تست کردن تو بازی زیاد تاثیری نداشته کش پایین فوق 8% تفاوت داشتن ! که اون هم زیاد محسوس نیست ! اینم توجه کنین شما فقط 70 تمون دارین پول می دین و CPU هایی که داریم باهشون مقایسه می کنیم اینو , حداقل 150 160 تومن هستن !
    شما ببين اسم تاپيك رو چي گذاشتي؟
    درسته كش به قول شما 8% تاثير داره ولي همونم زمان خودش كلي تاثير گذار ميشه

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

دوست خوبم شما متوجه حرف من نمیشی هر چقدرم بگم طرز فکرت با طرز فکر من فرق داره
    2160 رو فرض میگیریم تا 3300 اور بشه و تو این فرکانس کاملا پایدار باشه
    تو این فرکانس در حال حاظر ما E8600 رو داریم شما بگو فرض برابری فرکانس آیا این پردازنده 2160 توانایی E8600 رو داره؟
    بستگی به process Method داره . برای مثال E2180 3.3GHZ با یک فن خوب با E8500 تو 90 درصد تست ها برابری می کنه . ( اون 10% عمدتآ به تست های Video Decoding میشه ) . البته اینجا باید تفاوت هسته ها رو هم در نظر گرفت .

برای مثال تفاوت E2180 3.GHZ با E6850 خیلی کمتر میشه ( میشه از تفاوت صرف نظر کرد ! ) .

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

بستگی به process Method داره . برای مثال E2180 3.3GHZ با یک فن خوب با E8500 تو 90 درصد تست ها برابری می کنه . ( اون 10% عمدتآ به تست های Video Decoding میشه ) . البته اینجا باید تفاوت هسته ها رو هم در نظر گرفت .

برای مثال تفاوت E2180 3.GHZ با E6850 خیلی کمتر میشه ( میشه از تفاوت صرف نظر کرد ! ) .
    درسته استاد حرفتون ولي اسمي كه اون بالاي تاپيك گذاشته شده و مقايسه با يه پردازنده گرون قيمت درست نيست
    منم ميگم نوع هسته ها فرق داره

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درسته استاد حرفتون ولي اسمي كه اون بالاي تاپيك گذاشته شده و مقايسه با يه پردازنده گرون قيمت درست نيست
    منم ميگم نوع هسته ها فرق داره
    نوع هسته ها فرق داره درسته !
    ولی هدف من اینه که شما با پول کمتری به قدرتی خیلی بیشتر از اون چیزی که داری خرج می کنی برسی ! و البته اتفاقی هم برات نیفته !

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیروز بایوس رو آپدیت کردم ! دوباره تونستم بیام رو 3200 !!!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب اینم آخرین نتیجه با فن Stock هنوز Stablity test نگرفتم !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گرافیک : 9600GT @ 750 / 1875 / 2200

خوب نتایج خیلی جالبی هم تو Sandra آورد !

Last edited by djmd; 02-11-2008 at 21:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •