تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: p1 یا e71?

راي دهنده
31. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • p1

16 51.61%
  • e71

15 48.39%
صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 63

نام تاپيک: p1 یا e71?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان لطفن کسانی که با یی71 کار کردن نظره خود را در مورد این گوشی بدن وبگن که ازش راضی هستن یا نه و صفحه نمایش کوچکش اذیت میکنه یا احساس کوچک بودن نمیشه اصلن؟
    اگه قیمتی از یی71 هم دارین بدین.
    در مورد حرفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :یو ای کیو هم کارایی ها و جذابیت های خاص خودشو داره که واقعن جالب هستن.......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان لطفن کسانی که با یی71 کار کردن نظره خود را در مورد این گوشی بدن وبگن که ازش راضی هستن یا نه و صفحه نمایش کوچکش اذیت میکنه یا احساس کوچک بودن نمیشه اصلن؟
    اگه قیمتی از یی71 هم دارین بدین.
    در مورد حرف Mr.K2:یو ای کیو هم کارایی ها و جذابیت های خاص خودشو داره که واقعن جالب هستن.......

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

به نظر من که هیچ وقت نرم افزار ها و بازی های Uiq به پای سیمبین اونم سری60 ورژن 3 نمیرسه

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اصلا الان خريد P1 صلاح نيس
    ولي مطمعن باش اگه 1 سال پيش اين سوال را كرده بودي مي گفتم p1
    الان هم پي 1 بهتره وي كيفيت سابقو نداره
    ولي اينو بدون از گوشي هاي لمسي دير تر از گوشي هاي معمولي خسته ميشي
    شما اگه مشكل مالي نداري g700 يا 900 بگير خيال خودتم راحت كن

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

به نظر من که هیچ وقت نرم افزار ها و بازی های Uiq به پای سیمبین اونم سری60 ورژن 3 نمیرسه
    همچین میگید سیمبین انگاری که فقط نوکیا سیمبین داره. دوست عزیز UIQ فقط یک نوع رابط کاربری هست که
    کارهایی رو مانند تاچ اسکرین بهش اضافه میکنه وگرنه در اصل همون سیمبین است.

بطور مثال سیستم عامل گوشی P1 سیمبین نسخه 9.1 است اما از نوع UIQ3

در ضمن win_f.s عزیز به نظر من هم مقایسه این دو گوشی اصلا درست نیست. اما نه ده دلایلی که دوستان گفتند
    بلکه به دلیل تاریخ عرضه شدن هاشون هست که این نظر رو دارم. گوشی پی1 در ماه می سال 2007 عرضه شده اما
    گوشی نوکیا ای 71 در ماه ژانویه سال 2008 عرضه شده یعنی یک سال و نیم بعد از ورود پی1.
    الان گوشی پی 1 افت قیمت خودش رو کرده. کاربران زیادی داره و تمام سوراخ سنبه هاشو مثل کف دست میشناسند
    اما ای71 چی؟ گوشی که تازه اومده نه معلومه کیفیت چطوره (البته 90 درصد کیفیت خوبی داره چون بیزنسی هست)
    و نه کاربران زیادی داره که عیب و ایرادهاش مشخص بشه. هم عیب و ایرادهای سخت افزاری و هم نرم افزاری.

الان گوشی پی1 تمام عیب هایی که داره مشخصه و تمام خوبی هاش هم مشخص هست. اگر خواستی پی 1 رو با یک گوشی مقایسه بکنی سعی کنید که هم تاریخ عرضه شدنشون تقریبا در یک سال باشه و هم از یک نوع
    مدل باشند.

حالا هم اگر همینطوری بخوام نظر خودم رو بگم میتونم بگم که تا گوشی های تاچ اسکرین باشه هرگز دنبال
    گوشی های ساده و دکمه ای نمیرم. تنها به همین دلیل که گفتم حتی گوشی Sony Ericcson M600 رو به
    E71 ترجیح میدم. یا مثلا گوشی LG KU990 رو به ای 71 ترجیح میدم.

الان هم من منتظر Xperia هستم تا بیاد و امتحانش رو پس بده تا بین تاچ پر و experia یکی شون رو بخرم. چون
    هر دو صفحه تاچ دارند و جفتشون بخاطر داشتن ویندوز موبیل از تمام گوشی های سیمبین دار بهترند. چون
    برای کسی که دنبال برنامه باشه اول ویندوز موبایل و بعد سیمبین.

6. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

mehran تمام حرف های شما درست به غیر از:به نظره من همه گوشی هارو میشه با هم مقایسه کرد چه برسه به این دو گوشی که از دسته ی بیزینس هستند......و این که منی که بین این دو گوشی بسیار خوب گیر کردم نباید از کسی بپرسم!!!؟
    به نظره منم صفحه تاچ یک قابلیت عالی هست ولی من اگه گوشیم صفحه تاچ هم نباشه زیاد مهم نیست.
    برای من قابلیت های زیاد مهمه.در واقع به دنباله یه گوشی کامل هستم البته از بین این دو.
    در مورد خرید ویندوز موبیل هم باید بگم که این همه پول به جای صرف شدن برای موبایل اگه یه مقدار اضافش کنیم و یه لپ تاپ بگیریم بهتره.یک لپ تاپ خیلی بهتر از یک موبایل میباشد و موبای هم هیچ وقت نمیتونه کارایی های فراوان یه لپ تاپو داشته باشه.
    اینا نظراته من بود و نظراته شما هم بسیار با ارزش هست.
    دوستان من هنوز نفهمیدم که کدوم را بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میخام از هر جهت بهترین باشه..............
    فعلن...........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.دوستان این تاپیک 273 تا بازدید کننده داشته ولی فقط 25 نفر نظر داده.شما که مشاهده میکنید یه نظری هم بدین.البته اگه واقعن چیزی میدونید نظر بدین اگر هم که نه ............
    .ممنون

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

mehran تمام حرف های شما درست به غیر از:به نظره من همه گوشی هارو میشه با هم مقایسه کرد چه برسه به این دو گوشی که از دسته ی بیزینس هستند......و این که منی که بین این دو گوشی بسیار خوب گیر کردم نباید از کسی بپرسم!!!؟
    به نظره منم صفحه تاچ یک قابلیت عالی هست ولی من اگه گوشیم صفحه تاچ هم نباشه زیاد مهم نیست.
    برای من قابلیت های زیاد مهمه.در واقع به دنباله یه گوشی کامل هستم البته از بین این دو.
    در مورد خرید ویندوز موبیل هم باید بگم که این همه پول به جای صرف شدن برای موبایل اگه یه مقدار اضافش کنیم و یه لپ تاپ بگیریم بهتره.یک لپ تاپ خیلی بهتر از یک موبایل میباشد و موبای هم هیچ وقت نمیتونه کارایی های فراوان یه لپ تاپو داشته باشه.
    اینا نظراته من بود و نظراته شما هم بسیار با ارزش هست.
    دوستان من هنوز نفهمیدم که کدوم را بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میخام از هر جهت بهترین باشه..............
    فعلن...........
    دوست عزیز شماکه میگی میشه لپ تاپ بگیری منظورت لپ تاپ چند قیمت هست ؟
    نمیخوای که مثلا یه لپ تاپ 500-600 بگیری که
    یه لپ تاپ خوب مثلا HP یا DELL حدود 1 میلیون تازه کمه کمش هست
    ولی شما مثلا یه گوشی ویندور موبایل بگیری حدود 500-600 تومن خیلی کارا میشه باهاش بکنی
    حالا مثلا گوشی K-Jam که دیگه خیلی کم هست چون ویندوز موبایل 5 روش نصبه ولی گوشی مثل HTC tytin2
    که ویندوز موبایل 6 روش نصبه و کیبپورد و همه چیز هم داره که خیلی بهتره از یه لپ تاپ 500 تومنی به نظر من
    البته نظر شخصی هست چون یه لپ تاپ 500 تومن که نمیشه باهاش مثلا بازی COD 4 یا مثلا Crysis و یا ... رو بازی کرد
    تازه کسی که خودش سیستم داره که نمیاد لپ تاپ بگیره

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

همچین میگید سیمبین انگاری که فقط نوکیا سیمبین داره. دوست عزیز UIQ فقط یک نوع رابط کاربری هست که
    کارهایی رو مانند تاچ اسکرین بهش اضافه میکنه وگرنه در اصل همون سیمبین است.

بطور مثال سیستم عامل گوشی P1 سیمبین نسخه 9.1 است اما از نوع UIQ3

در ضمن win_f.s عزیز به نظر من هم مقایسه این دو گوشی اصلا درست نیست. اما نه ده دلایلی که دوستان گفتند
    بلکه به دلیل تاریخ عرضه شدن هاشون هست که این نظر رو دارم. گوشی پی1 در ماه می سال 2007 عرضه شده اما
    گوشی نوکیا ای 71 در ماه ژانویه سال 2008 عرضه شده یعنی یک سال و نیم بعد از ورود پی1.
    الان گوشی پی 1 افت قیمت خودش رو کرده. کاربران زیادی داره و تمام سوراخ سنبه هاشو مثل کف دست میشناسند
    اما ای71 چی؟ گوشی که تازه اومده نه معلومه کیفیت چطوره (البته 90 درصد کیفیت خوبی داره چون بیزنسی هست)
    و نه کاربران زیادی داره که عیب و ایرادهاش مشخص بشه. هم عیب و ایرادهای سخت افزاری و هم نرم افزاری.

الان گوشی پی1 تمام عیب هایی که داره مشخصه و تمام خوبی هاش هم مشخص هست. اگر خواستی پی 1 رو با یک گوشی مقایسه بکنی سعی کنید که هم تاریخ عرضه شدنشون تقریبا در یک سال باشه و هم از یک نوع
    مدل باشند.

حالا هم اگر همینطوری بخوام نظر خودم رو بگم میتونم بگم که تا گوشی های تاچ اسکرین باشه هرگز دنبال
    گوشی های ساده و دکمه ای نمیرم. تنها به همین دلیل که گفتم حتی گوشی Sony Ericcson M600 رو به
    E71 ترجیح میدم. یا مثلا گوشی LG KU990 رو به ای 71 ترجیح میدم.

الان هم من منتظر Xperia هستم تا بیاد و امتحانش رو پس بده تا بین تاچ پر و experia یکی شون رو بخرم. چون
    هر دو صفحه تاچ دارند و جفتشون بخاطر داشتن ویندوز موبیل از تمام گوشی های سیمبین دار بهترند. چون
    برای کسی که دنبال برنامه باشه اول ویندوز موبایل و بعد سیمبین.
    درسته اون 9.1 هست...ولي هرگز برنامه هاي اين به اون نميخوره....شايد تاچ بودن يه مزيت باشه ولي نه با UIQ ...تاچ بهتره با ويندوز همراه شه...
    تو تنوع برنامه هم كه ديگه نيازي به گفتن نيست...سري 60 كجا UIQ كجا...!

هر دو گوشي اتفاقا" جز سري بيزنس هستند...و اينكه خب با انتخاب هاي شما مثل M600 و KU990 مشخصه شما به تاچ خيلي علاقه داريد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حرف شما درست.منم به هیچ عنوان با لپ تاپ 500 یا 600 تومانی موافق نیستم و برای یه لپ تاپ خوب باید بین 1.5 میلیون تا 2میلیون پیاده شد.ولی در عوض یه دستگاه همه فن حریف داری.در ضمن به جای 600 تومان پول دادن برا گوشی میشه یه 100 تومان دیگه هم گذاشت روش و یه گوشی مثلن پی1 یا جی900 یا یی71............ و یه دوربین سونی یا کانون............. گرفت.
    اگه به ویندوز هم زیاد لازم داری میتونی یه لپ تاپ 800 هزار تومانی یا 1 میلیون تومانی بگیری برای انجام کار ها تا بعد که یکی بهترشو بگیری.............
    این نظره من بود
    تازه کسی هم که لپ تاپ داره هم هیچ وقت سمت یه گوشی با سیستم عامل ویندوز نمیره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •