مرسی دوست عزیز اما چند تا رمocz معرفی کن که ظرفیت که 2 تا یک گیگا روی کامپیوتر ببندم (2 جواب نمیده) با باس 1033
مرسی دوست عزیز اما چند تا رمocz معرفی کن که ظرفیت که 2 تا یک گیگا روی کامپیوتر ببندم (2 جواب نمیده) با باس 1033
سلام. 2 ماژول 1 گیگابایتی این رم ها با باس 1066 و مدل پلاتینییوم این رم ها حدود 80 هزار تومان قیمت داره. کاراییش هم بسیار مناسبه.
به نظر من با 80 تومن میشه 4 گیگ رم 800 پاتریوت خرید . اگر چه پاتریوت کارایی Ocz رو نداره ، اما حساب 4 گیگ و 2 گیگ رم فرق میکنه و 4 گیگ رم آینده ی کامپیوتر شما رو تضمین میکنه.
دوست عزیز هر اسلات مادربرد من 1 گیگ جواب میده
در ضمن من رم های اشغالی نمی خرم
فقطocz
ولی اون لوله ای که پشت رم های oczهست چیه و به چه درد میخوره ؟
اولأ بگم كه رم هاي پاتريوت اصلأ آشغال نيستند و كارايي بسيار مناسبي دارند و جزء معدود رم هايي با زمان تأخير 5 هستند كه مي تونند در فركانس حدود 950 كار كند. و چيپ هاشون رو هم شركت آمريكايي pdp توليد مي كنه . البته ocz كارايي بالاتري داره ، اما گرون هم هست .
احتمالأ منظور شما در مدل reaper htc هست كه باعث كاهش دماي رم مي شه.
تائید میشه
اگر برای گیم میخواهید 4 گیگا بایت در ویستا 64 بیتی بسیار پرفورمانس شمارا مخصوصاً در مینیمم فریم بالا میبرد
حال شما رم با باس 1200 هم بگیرید پرفورمانس شما را حداکثر 2 فریم نصبت به باس 800 بالا خواهد برد
*در صورتیکه با 4 گیگا بایت رم در کرایسیس وارهد با سیستم عامل ویستای 64 بینی پرفورمانس حداقل فریم شما از صفر به 20 فریم تغییر خواهد یافت
__________________________________________________ ____
*باکارت گرافیکی جی تی ایکس 280
در مورد مادربرد شما ، من اشتباه کردم . ببخشید . ابتدای بحث رو نخونده بودم.
ولی شما نباید به پاتریوت بگید آشغال !!!!
فقط ocz هم یعنی تعصب . مگر مارکهای دیگه ای مثل کروشیال ، کرسیر و gskill ضعیف هستن ؟!![]()
من در مورد رم سوال دارم گفتم دیگه تاپیک نزنم!
من دو تا رم 256 کنار هم دارم که میشه 512
حالا می خوام 1 گیگ بگیرم و یه 256 بزارم کنارش که میشه 1280
چنین چیزی امکان داره؟جواب میده؟
معمولاً جواب میده
اما بهتره مدل و باس رم یکی باشه
درضمن مدل مادربردتونو بگید ، شاید سازگار نباشه با این حرکت
درضمن مادربرد هایی که از رم های دو کاناله پشتیبانی میکنند بهتره که رم ها بصورت دو کاناله برروی مادربرد ستاپ بشه
چون پرفورمانس بصورت جشم گیری بالا میره
پس : مدل رم ها و مدل مادربرد رو ذکر کنید
اتفاقاً چند مدل ارزون قیمت ocz خیلی بد از آب دراومده و نمیشه اورشون کرد خوب (درولتاژدهی مشکل دارند)
همین رم های پاتریوت ماژول آبی و قیمز های باس 800 بهتر اور میشه
در کل نمیشه گفت کدوم شرکت خوبه کدوم بد
هر کدوم تو یه مدل و یک سری خوب و بد و متوسط دارند
باید مدل دقیقاً گفته بشه تا بشه روش نظر داد ، کلی نمیشه یک شرکت سازنده رم رو زیر سئوال برد
درضمن تکنولوژی تولید رم اونقدر بالا هست که شرکت های گردن کلفت دنبال این کار هستند ، کارخونه جوراب بافی که نیست که هر کسی بره تو این کار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)