ولي سايزش نصف 82 هست....
ولي سايزش نصف 82 هست....
دوست من من حرف تک تک رو قبول دارم ببین اگه پول ان82 داری پس درنگ نکن دیگه...
چون سیمبین ان82 تا جاوای کا850 خیلی فرقشه...
دوربیناشونم که خبر داری ...
وخیلی امکانات جالب وشیرینی مثل ان گیج و شتاب سنج ان 82 و... که اگه بخوام بگم وقت میگیره ...
من کا850 رو هم قبول دارم اما نه به اندازه ی ان82 بلکه در حد ان 81 نوکیا یه کم کمتر .....
البته بعضی ها هستن که جاوا رو بیشتر دوست دارن که اون قضیش فرق فوکوله که بازم به نظر من اسمن هم معلومه که سیمبین بهتره و....
100% تایید میشه دوست عزیز K850 چندان دوربینش 5 نیست اینو جدی میگم ولی اگه 300 تومان حدود هستی حتما K850 بخر اگه همون 250 تومان هست که گفتم 5610 اگه پول N82 داره 100% N82 از 5610 و K850 بهتر هست در مورد جاوا و سیمبین گستردگی و وسعت سیمبین از جاوا بیشتر هردو بازی و نرم افزار زیاد دارند ولی پایه و اساس سیمبین محکمتر است البته در بازی جاوا چیزی از سیمبین چندان کم نداره ولی بهتر از سیمبین هم نیست در بازی خیالت راحت که حسابی بازی های باحال داره در نرم افزار ضروری هم داره از مروگر ها operamini firfox ucweb6 و... هست از یاهو مسنجر ها ymtini shmasege mengas و nimbuzz هم هست که عالی رم امیل ای دی اد کردن هم داره
بازم با تمام این وجود سیمبین بهتره فقط جاوا سرعت بالاتر و امنیت کامل و بهتری دارد نسبت به سیمبنی و اینو داشته باشیم که جاوا پلتفرم هست و سیمبین سیستم عامل
اگه سوالی بود من در خدمتم
![]()
همش تایید ولی با اینکه بازیهای جاوا درحدود سیمبین هست کاملا مخالفم مگه ان گیج سیمبین را ندیدی رفیق کیفیت وگرافیکش 100000 برابر جاواست اصلا خیره کننده است....
آره کیفیت انگیج خیلی عالیه مثلا یکی از بازی های با گرافیکش Starwars هست که من خیلی باهاش حال میکنم![]()
ای خدا من 2 بار تاکید کردم که بهتر نیست درست پست رو بخوانید درضمن من خودم 5700 هم دارن n-gage هم بازی میکنم بنده گفتم دسته کمی از اون نداره کلا بازی هاش مقایسه جاوا با سیمبین مثل مقایسه کنسول های DS و PSP هست DS گرفیکش پایین تر هست حتی در حد سگا تقریبا ولی طفدارش خیلی بیشتر و گیم پلی خیلی بهتر نسبت به PSP که گرافیک بازی هاش در حد PS2 هست و فروش DS خیلی بیشتری داشت
ولی این فقط یک مثال بود جدی نگیرید شک نکنید سیمبین بهتر از جاوا هست ولی من کلا به هردوشون حال میکنم
مثلا بازی گلادیاتور جاوا عجب گرافیکی داشت ولی بازم نمیشه با N-GAGE مقایسه کرد همانطور که گفتم جاوا پلتفرم هست و سیمبین سیستم عامل جاوا بازی خیلی زیاد داره و همیشه هم داره واسش میاد و اطمینان دارم در بازی شما رو همیشه راضی نگه خواهد داشت در نرم افزار نمیشه چندان ازش انتظر داشت برنامه هایی باحالی داره گفتم که وسعت و گستریدگی سیمبین بیشتر از جاوا هست و پایه و اساس برنامه های سیمبین هم محکمتر![]()
Last edited by Punisher_2008; 13-10-2008 at 21:01.
اره منم دارم اینو نسخه دمو امد دانلود کردن خیلی خوب بود وقتی نسخه کامل هم امد نسخه کامل هم بازی کردم واقعا عالی بود
بابا ان گیج که با 5700 حالی نمیده به اون صورت...
کا 850 عالیه دوربینش توپه و کار باش خیلی اسونه اما در کل ان 82 بهتره قیافه کا 850 بهتره میتونی گوشی روشنه سیم کارتو در بیاری دو نوع رم میخوره و صداش در حد کا 750 اینترنتش خیلی سرعت بالایی داره در کل تا 350000 تومن بهترین گوشیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)