سلام
توجه کنید فرمول واضح است و چیز عجیب و هیجان انگیز و ماورائی ندارد!استدلال خیلی خوبی نمی تونه باشه
چون اول ما هنوز به گذشته بر نگشتیم که ببینیم نقش ما در گذشته چطور هست .. ناظر هستیم یا خودمون در اون زمان؟ ... اگر هم بتونیم برگردیم طبق نظریات پارادوکس و اینا باید ناظر باشیم، نه خودمون در اون زمان ... اگر خودمون باشیم که دیگه مسئله ی کشته شدن پدربزرگمون به دست خودمون پیش نمیاد.
T^2/T"^2 = 1 - V^2/C^2
اینطور نیست که وقتی سرعتمان یک اپسیلون از سرعت نور بیشتر شود، یکباره مثل این فیلم های "تخیلی-ضد علمی" به داخل یک تونل رنگارنگ سقوط کنیم به 60 میلیون سال پیش و زمان دایناسورها برویم!
دستگاه ثابت و ناظر هم ثابت است و هیچ چیز تغییری نمیکند.
من به عنوان ناظر ثابت دارم به یک صفینه نگاه میکنم که به نزدیک سرعت نور رسیده و خود من میبینم که زمان و ساعت برای صفینه، کند و تقریباً متوقف شده.
به فرض محال سرعتش از یک مقدار ناچیز و کوچک از سرعت نور بیشتر میشود، دستگاه همان است و من هم همان ناظر، فرقی نکرده، طبق فرمول فقط یک زره کوچک زمان منفی میشود (متناسب با اختلاف سرعت با نور) و من ناظر خواهیم دید ساعت صفینه بسیار بسیار کند ولی معکوس میچرخد و بالاخره به چند لحظه قبل باز میگردد، مثل یک فیلم که معکوس پخش شود و صفینه به زمانی خواهد رسید که هنوز سرعتش کمتر از نور بوده...
من جای ابهامی نمیبینم.
شاید جالب باشید بدانید که حتی بحث سرعت نور را در قرآن هم داریم! اگر خواستید میتوانم طبق آیات و فرمول های نسبیت شرح بیشتری دهم.
بحرحال نظر شما را محترم میدانم و جمیعاً موفق باشید.![]()