نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شدت تایید میشه
مخصوصا قسمت قرمز رنگ که واقعا ادم رو پیر میکنه
در مورد قسمت ابی هم من فکر میکردم فقط من این مشکل رو دارم![]()
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شدت تایید میشه
مخصوصا قسمت قرمز رنگ که واقعا ادم رو پیر میکنه
در مورد قسمت ابی هم من فکر میکردم فقط من این مشکل رو دارم![]()
شما اینور رو گفتی ولی اون طرف رو نگفتی داداش ... ((تعرفه کارکرد ارتباط مشترکین تلفن همراه پیشپرداخت (Prepaid) شرکت مخابرات ایران به سمت شبکه شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل برای هر دقیقه مبلغ 937 ریال تعیین شده است. )) ولی ایرانسل اعتباری به خطوط دیگه میشه 852 ریال واسه اعتباری ایرانسل و اگه دائمی ایرانسل داشته باشی میشه 624 ریال پس
میبینی که از 919 به ایرانسل گرونتر از ایرانسل به 919 ....
(( تعرفه کارکرد ارتباط مشترکین تلفن ثابت و همراه پسپرداخت (Pastpaid) شرکت مخابرات ایران به سمت شبکه شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل برای هر دقیقه مبلغ 625 ریال تعیین شده است. ))
تازه اینا بدون طرح های تشویقی ایرانسل هست ... پس ایرانسل نه تنها بیشتر نیست بلکه تو مواردی ارزون تر هم هست ...
فقط تعرفه تماس از تلفن ثابت به ایرانسل بیشتر از همراه اول هست که البته عوضش شما دیگه هزینه بین شهری نمیدی ... بنابراین اگه یه دو دو تا حساب کنی میبینی ایرانسل به صرفه تر هست ...
البته خوب فقط یه مزیت همراه اول داره تو بخش تعرفه ها اونم اینه که تعداد مشترکاش بیشتره ... اونم برمیگرده به 15 سال عمر ش در برابر 2 سال عمر ایرانسل ...
حالا دیگه خودت قضاوت کن ...
درسته اما یبار دیگه به عرائض بنده دقت کنید..شما ایرانسل به ایرانسل یا ایرانسل به 919 و بالاعکس رو مد نظر قرار دادی..اما من 919 به ثابت، 919،912 و بالاعکس مد نظرمه
همونطور که گفتم از اونجایی که اکثر مردم 919 یا 912 دارن و یا اکثرا سر و کار همه ما با ثابت هست ، پس فکر کنم شما هم با من هم عقیده باشید 919 تو این موارد بهتره
به این فکر کنید که هزینه هر دقیقه مکالمه ایرانسل اعتباری به 912 رو دوستان 120 تومن اعلام کردن که این خیلی وحشتناکه !!و یا هزینه مکالمه ایرانسل به ثابت که خودم از TV شنیدم که مخابرات اعلام کرد این هزینه افزایش پیدا کرده
Last edited by !Bikhaneman!; 28-09-2008 at 15:46.
خوب ببینید منم این مساله رو گفتم که چون همراه اول یه اپراتوری هست که 15 سال بدون هیچ رقیبی سیم کارت داده مسلما تعداد افرادی که همراه اول دارند خب مسلما بیشتره ... در ضمن تا بحال همراه اول یه اپراتور دولتی بوده بنابراین کمک های بلاعوض بیشتری دریافت کرده ... بنابراین از این نظر به قول شما یه مزیته ... و همچنین تلفن ثابت که متاسفانه نرخ تماس با تلفن ثابت برای همراه اول عین داخل شبکه خودش حساب میشه که این یکی از بزرگترین تبعیض ها یی هست که نسبت اپراتور خصوصی ایرانسل اعمال شده ... که البته تو پست قبل من هم به اون اشاره کردم ... و یکی از مسائلی که من شدیدا بهش اعتراض دارم همین مساله تلفن ثابت هست ...
اما اگر این تبعیض رو بذاریم کنار و 919 به 919 و 912 رو در نظر بگیریم یعنی تماسهای داخل شبکه اگر نگیم ایرانسل ارزون تره که هست .. حداقل با هم برابرند ....
بنابراین کل مساله چالش برانگیز برمیگرده به دولتی بودن همراه اول و کمک های زیاد به اون و سنگ اندازی های زیاد جلو پای ایرانسل ...
ما از کشور های همسایه که کمتر نیستیم شما ببین چند تا اپراتور با هم توش رقابت میکنن ... اگه از اول به جای انحصار طلبی مخابرات اپراتور های بیشتری از همون اول فعالیت میکردند الان این مسائل نبود ....
برادر من خیلی تند رفتی این پستت رو...
بابا به خدا ایرانسل سایت داره به چه کاملی.
120 تومن کجا بود؟؟؟؟ همین حرفاست که شایعه پخش میکنه تو مردم دیگه.
85 تومن هست که فقط با ماهی 3000 تومن و انتخاب طرح قرمز میشه حدود 54 تومن !!!!!
این به صرفه نیست؟؟؟ اصلا مخابرات چی کارست که در مورد تعرفه ایرانسل نظر بده اونم تو تلویزیون؟؟؟
شما فقط اس ام اس رو هم اگه در نظر بگیری حتی بدون طرح کلی به صرفه تره چه برسه به مکالمه...
البته دور و بر من اکثرا ایرانسل دارن. یعنی برعکس شما...
ولی بازم خودت تصمیم بگیر کدوم بهتره.
مخلصیم...![]()
من یه 0919 رو با 10 تا ایرانشل عوض نمیکنم
اگر میخواهی اعصاب راحتی داشته باشی همراه اول 919 بگیر
آنتن دهی عالی من که خیلی راضی هستم
هر کس ازاده هر جوری که میخواد زندگی کنه
ولی بهتره ادم اول بدونه معنی واقعی انتن دهی و coverage چیه
تا بعدش از اون لذت واقعی ببره
نه لذت واهی و توهمی
حق با شما بود..من با ایرانسلم به مدت 1 دقیقه (دقیق) یبار به ثابت و یبار با 912 صحبت کردم هردو شد 866 ریالنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دوستانی که 919 دارن بی زحمت همین تست رو انجام بدن
درسته مخابرات اختیار ایرانسل رو نداره اما اختیار خطوط ثابت خودش رو که داره که عزیز ! هزینه تبدیل اپراتور رو برای مشترکین ایرانسل برده بالا
راستی این قضیه طرح های تشویقی ایرانسل یخورده مشکوک نیست ؟!!
اگه واقعا میخواد تخفیف بده ، چرا لقمه رو دور سرشون میچرخونن ؟! خوب بیان برای همه فعال کنن..دیگه این همه کد و .. برای چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)