الان هزینه 1 مگابایت حدودا چقدره
اگر نخاستی و پول هم داشتی که فقط خودت تجهیزات رو بگیر و یک خط 64 که بجای 128 بهت جواب میده ....
خطوط ماpcmهستش منظورت چیه ؟
الان هزینه 1 مگابایت حدودا چقدره
اگر نخاستی و پول هم داشتی که فقط خودت تجهیزات رو بگیر و یک خط 64 که بجای 128 بهت جواب میده ....
خطوط ماpcmهستش منظورت چیه ؟
قیمت پهنای باند 1 مگ الان باید بالای 300 باشه حداقل ماهیانه !
ما در مورد اینترنت وایرلس بی سیم صحبت میکنیم ! ربطی به خط تلفن نداره ! که حالا پی سی ام باشه با فیبرنوری یا هرچی !
shahramcatعزیز 512 رو اگر بین 20 نفر تقسیم کنی حدودا به هر نفر چقدر میرسه ؟
اگه سرعت 512 باشه سرعت دانلود حدودا چنده با احتساب شیر ؟
برای گرفتم مودم برای 20 نفر هر کدوم چقدر باید هزینه اولیه بدن ؟
آقا 512 اگر شیر کنی اینطوری که تهش هیچی نمیمونه ! اگر 512 وایرلس dedicate خودت بگیری باید به 3 نفر دیگه بدی نه 20 نفر ! اگر میخای به 20 نفر بدی باید ISP بزنی ! یا پهنای باند 2 / 3 مگ بگیری روی ملیون تومن حساب کنی !
512 بدون شیر دانلود روی 60 65 حداقل هست ! شیر هم بستگی داره حداکثر 3 نفر باید بدی میشه 128 کیلو بایت که دانلود میاد رو 15 تا 20 .
مودم هم که دور و بره 90 باید باشه ....
Dedicate تو شبکه به معنای اختصاصی بودن هست میگن مثلا با سرعت 512 کیلوبایت dedicate یعنی این 512 مختص شما هست و share شده بین 2 یا 3 نفر دیگه نیست .... برای همین هم سرعت بالاتر هم کیفیت بهتر هم قیمت بالاتری داره !
اقا ی شهرام کت بالاخره من چیکار کنم ؟
یه راهنمایی ساده دقیق واضح و کلی بکن
منتظر جوابت هستم
من اصلا حواسم نبود شما تو یک بلوک هستین ! اینکار خیلی سادس ....
میرید شرکت داتک برای کل بلوک درخواست adsl میدید / اونا میان براتون نصب میکنن ! بهمین راحتی !
اینم لینکش :
فردا زنگ بزن بگو ... قبلش با بچهای بلوک هماهنگی کن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز به منطقه ی ما adslنمیدن
در ضمن وایر لس ماهی 39000 هزار تومان با سرعت 64
یا علی
دوست عزیز میدونم نمیدن ! برای یک ساختمان یا یک مجتمع شما درخواست بدی براتون پورت مرکز مخابرات میزارن و ADSL میدن !
شما بپرس ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)