تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 81

نام تاپيک: کلوپ E71

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

khavari jan faghat hamino begam ke bad az 20 ta goshi avaz kardan mitonam begam taze an goshi morede alaghamo yaftam. Hamontor ke arz kardam entekhabe goshi bastegi be khasteye shoma az goshi chi bashe age barat dorbin mohem nist man sefaresh mikonam ke bekharesh. Officesh ke ghabele virayesh ha

2. این کاربر از farzad48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

doste aziz fail ra download mikonam va be shoma javab midam

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز این بازی را نصب کردم. ولی نمیشه بازی کرد یعنی انگار دور کند داری بازی میکنی. من چند تا دیگه بازی هم روی این گوشی نصب کردم اکثرا مشکل داشت.بعضی ها که مشکل رزولوژن داشتن یعنی گرافیک مشکل داشت.
    کلا نظر من اینه که این گوشی جهت بازی و عکاسی ساخته نشده. اگر کسی به منظور این دو هدف این گوشی را بخره سخت پشیمون میشه. کلا مزایای دیگه ای داره که گوشیهای دیگه ندارن یا به این شکل کامل نیستن. مثلا کار با اینترنت اون فوق العاده است. ویا کار با برنامه آفیس آن دقیقا مثل کامپیوتر و قابل ویرایش هم هست. که من خودم بیشتر بخاطر این دو موضوع که عرض کردم گوشی را خریدم. به اضافه اینکه جنس بدنه گوشی عالی هست و طراحی جالبی داره و کیبرد اون کامل و خوبی دیگه اش اینه که دست همه افراد نیست . و هیچ وقت خز نمیشه. خلاصه اینکه گوشیه با کلاسیه. باز هم عرض میکنم انتخاب این گوشی کاملا سلیقه ای است و بستگی به خواسته اون فرد از گوشی چی باشه. با تشکر از شما. امیدوارم تونسته باشم . مطالب مفیدی برای کسانی که میخواهند این گوشی رابخرن گفته باشم.

5. این کاربر از farzad48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

دوست عزیز این بازی را نصب کردم. ولی نمیشه بازی کرد یعنی انگار دور کند داری بازی میکنی. من چند تا دیگه بازی هم روی این گوشی نصب کردم اکثرا مشکل داشت.بعضی ها که مشکل رزولوژن داشتن یعنی گرافیک مشکل داشت.
    کلا نظر من اینه که این گوشی جهت بازی و عکاسی ساخته نشده. اگر کسی به منظور این دو هدف این گوشی را بخره سخت پشیمون میشه. کلا مزایای دیگه ای داره که گوشیهای دیگه ندارن یا به این شکل کامل نیستن. مثلا کار با اینترنت اون فوق العاده است. ویا کار با برنامه آفیس آن دقیقا مثل کامپیوتر و قابل ویرایش هم هست. که من خودم بیشتر بخاطر این دو موضوع که عرض کردم گوشی را خریدم. به اضافه اینکه جنس بدنه گوشی عالی هست و طراحی جالبی داره و کیبرد اون کامل و خوبی دیگه اش اینه که دست همه افراد نیست . و هیچ وقت خز نمیشه. خلاصه اینکه گوشیه با کلاسیه. باز هم عرض میکنم انتخاب این گوشی کاملا سلیقه ای است و بستگی به خواسته اون فرد از گوشی چی باشه. با تشکر از شما. امیدوارم تونسته باشم . مطالب مفیدی برای کسانی که میخواهند این گوشی رابخرن گفته باشم.
    خيلي ممنون...پس يعني انگار گرافيك گوشيت نميكشه...و تيك تيك اجرا ميكنه؟! خب..متوجه شدم..دستت درد نكنه...

اگه خواستي ميتوني بياي بازي لينك امضام رو ببيني و بازم اگه خواستي باهم تلاش كنيم برات نصب كنيم..چون اين بازي ها قابليت landscape رو هم دارند...(lcd E71)..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

Doste aziz vaghti goshi ra khamosh va roshan ke kardam kheily ravontar ejra shod . Bare avval tik tik nemizada, faghat ye meghdar kond bod ke alan behtar shod. Mersi az komaket

8. این کاربر از farzad48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

Doste aziz vaghti goshi ra khamosh va roshan ke kardam kheily ravontar ejra shod . Bare avval tik tik nemizada, faghat ye meghdar kond bod ke alan behtar shod. Mersi az komaket
    شما يه كاري كن...اين كليپ رو ببين ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببين شبيه كدوم گوشي بازي رو اجرا ميكنه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

Doste aziz man ghablan ham n95 ham n82 va ham n81 8gig dashtam, mitonam begam ke gerafigesh dar hadde n81 hast . Man ye filme 400 mb ke ejra kardam har chand saniye yek stop mizad n81 ke dashtam ham haminjor bod vali ba n95 aliy bod. Man fekr mikonam ba bazihaei ke gerafigesh sangine e71 moshkel dashte bashe. Hala sare forsat ke ye computer peida kardam filmi ke gozashti mibinam va daghightar tozih midam, felan ke ba goshi hastam moteassefane nimishe. Mamnon

11. این کاربر از farzad48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

khavari jan faghat hamino begam ke bad az 20 ta goshi avaz kardan mitonam begam taze an goshi morede alaghamo yaftam. Hamontor ke arz kardam entekhabe goshi bastegi be khasteye shoma az goshi chi bashe age barat dorbin mohem nist man sefaresh mikonam ke bekharesh. Officesh ke ghabele virayesh ha

ممنون
    ولی فکر کنم با توجه به مشکلات گرافیکش تنها عاملی که وسوسه ام میکنه همینه که دست کسی زیاد نیست مثلا مثل همین تاپیک که فقط 2 یا 3 نفر هستند.
    امیدوارم وقتی خریدم زیاد نشه دست مردم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

ممنون
    ولی فکر کنم با توجه به مشکلات گرافیکش تنها عاملی که وسوسه ام میکنه همینه که دست کسی زیاد نیست مثلا مثل همین تاپیک که فقط 2 یا 3 نفر هستند.
    امیدوارم وقتی خریدم زیاد نشه دست مردم
    كلا" سري E خز نميشه...خيالت راحت...

14. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز این فیلم را دیدم مثل ان81‎ ‎هست

16. این کاربر از farzad48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •