تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: تصاويري از نسخه‌ي آزمايشي ويندوز 7 به اينترنت راه يافت

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

بالاخره چي شد ؟
    كدوم نظر غالب شد ؟ ويستاست يا سون ؟
    سلام.

همونایی که تو پست اول خودت گذاشتی، ویندوز 7 هست بدون برو برگرد!!!

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

بالاخره چي شد ؟
    كدوم نظر غالب شد ؟ ويستاست يا سون ؟
    عکسهایی که توی پست اوله یک یوزر مبتدی هم میفهمه ویستا هستش
    !!

خیلی ممنون از اطلاعات مفید!

خوبه گفتم تا جایی که من اطلاع دارم!

اگر ویندوز سون رو توی گوگل سرچ کنید این تصاویر رو به شما میده!

در ضمن اون سوالم هم واقعا سوال بود یعنی می خواستم ببینم واقعا آیا سبکتر از ویندوز ویستا ممکن باشه که با سیستم ها پایین هم روون اجرا بشه یا خیر!

دوستان چند آتیشه مایکروسافتی و ضد مایکروسافتی لطفا به بزرگی خودشون و اطلاعات سرشارشون ببخشند!

و در ضمن من خودم هم با تم های ویندوز سر و کار دارم ولی اگه رو این عکسا دقیق بشین چیزی فرات از یک تم رو خواهید دید.
    وشاید چون تصاویر اون سایت آلمانی نسخه بتا هست شباهت با ویستا داره. چون نسخه بتای ویستا هم شباهت کمی با اکس پی نداشت در ابتدا!!
    گوگل که نشد ملاک! شما تصاویر Fake از هر چیزی بخوای:از نسل بعد از ویندوز7 مثلا ویندوز 8 !! گرفته تا بنچمارک های Fake بخوای میتونی پیدا کنی! اونم با Page Rank بالا.عکس باید ریلیز شده ی خود مایکروسافت باشه مثلن توی کنفرانسهای رسمی که میشه نه اینکه فلان سایت میگه یا بهمان سایت این عکسا رو گذاشته

در آغاز فعالیت atmahasan9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من نگفتم که او صرفا یه تم هست بلکه یک پکیجه که تم هم داره مثل این transform pack ها که برای تبدیل چهره ایکس پی عرضه شده که از منوی استارت و ایکن و تم گرفته تا همه چهره ویندوز رو دگرگون میکنند
    شما دقت کنید زیاد دنبال چهره جدید در ویندوز سون نباشید بلکه هدف مایکروسافت تغییرات درونیه ویندوزه چهره همون 115 تصویره که شبیه ویستاست شما مثل اینکه از درگیری های حقوقی استیو بالمر سر ویستا خبر ندارین
    ایشون اخیرا تو یک کنفرانس برگشتند و گفتن که ویستا هنوز ناقصه خب این از لحاظ حقوقی باعث شکایتهای بسیاری کاربران شده که اگه این ناقص بود پس چرا فروخته شده و حالا که ادعا میکنند نسخه بهینه سازی شده این ویندوز رو حالا بنام ویندوز سون یا وینا میخوان عرضه کنند تقاضاهای بسیاری به مایکروسافت ارسال شده که باید این محصول بصورت رایگان بین کسانی که 400 دلار پول دادند و ویستای ناقص رو خریدند پخش بشه که البته مایکروسافت تا بحال مخالفت کرده اونا اذعان دارند این محصول در اصل کامل شده ویستاست ولی حاضر به پرداخت غرامت به خریداران ویستا تاکنون نشدن
    در کل شما صرفا باید انتظار نسخه کاملتر و بهینه شده ای از ویستا رو داشته باشید نه ویندوزی با هسته جدید متاسفانه
    دوستی هم که در مورد سبکی فرموده بودند این محصول مثل ویستا در چند رده عرضه میشه باقیمت و امکانات مختلف و نسخه التیمیت خب طبیعتا بهترین ورژن و سنگینترین نسخه است و بقول مایکروسافت قراره از تمام تکنولوژیهای سال بهره ببره طبیعیه که بدرد سیستمهای قدیمی نمیخوره و برای بهره گیری از توان کامپیوترهای روز ساخته میشه پس انتظار یه ویندوز سبک رو نداشته باشین مثل اینکه بگید میشه بازیهای جدید سبکتر بشن و سیستم ضعیفتر بخوان نمیشه خب اینم همینطوره پس سنگینترین ویندوزی رو که دیدید عرضه میشه ولی اگه روی سخت افزار مناسب اجرا بشه اون موقع به مزایاش پی میبرید از حالا به فکر خرید یک cpu چند هسته ای و حداقل 4 گیگا بایت رم باشید حالا اگه بخواد بازیهای سنگین امروزی هم خوب اجرا بشه باید سیستم رو قائدتا باز هم قویتری بگیرید

موفق باشید

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •