کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالی
خوب
بد
w710 SW-R1JC002
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون فکر مي کنم چيز خوبي باشه ولي من که بلد نيستم چه کار کنم چطوري بايد از اين فروم استفاده کنم؟
لطفا يکي آموزش کامل و قدم به قدم بگذاره تا مبتدي هايي مثل من هم بتوانند استفاده کنند.
با تشکر
نحوه بروز کردن لیب :
ابتدا فایل BlibUpdater رو دانلود کنید :
فرض کنید به لیب شما دو خط زیر اضافه شده است :
کد:
2A6: 45A427B8;2A8: 45A4280A;
این دو خط را در یک فایل متنی به نام swi_update کپی کنید و با فرمت ini ذخیره کنید (نوت پد را باز کنید ، فایل بالا را در آن کپی کنید ، از منوی File ، گزینه Save as ... رو انتخاب کنید ، نام فایل را swi_update.ini قرار دهید ، Save as Type را به All files تغییر بدهید بعد فایل را ذخیره کنید.).
حال swi_update را به همراه الف BlibUpdater در مسیر :
Phone memory/other/ZBin/Lib
انتقال دهید ، الف BlibUpdater را اجرا کنید ، بعد از اجرا شدن الف گوشی را ریستارت کنید.
دوست عزیز این برای الف مد 4و5 است.
در صورتی که از ورژن 1 استفاده می کنید باید فایل لیب را در کامپیوتر باز کنید این خط ها رو جایگزین کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
k810 r8bf003
k810 SW-R8BA024کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
w710 R1JC002کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)