اینو راست میگین تو مناطق آزاد قوانین خیلی قشنگ رعایت میشه تو کیشم همینطور بود واقعا قوانین مثل یه کشور خارجی رعایت میشه اصلا فکر نمیکنی تو ایرانی دور میدون راهنما میزنن.
رشت
ساری
اردبیل
ارومیه
گرگان
تهران
تبریز
سمنان
زنجان
مشهد
قزوین
بجنورد
بیرجند
یاسوج
یزد
کرمانشاه
قم
زاهدان
کرمان
بندر عباس
شیراز
اصفهان
بوشهر
اهواز
همدان
اراک
شهرکرد
ایلام
سنندج
خرم آباد
اینو راست میگین تو مناطق آزاد قوانین خیلی قشنگ رعایت میشه تو کیشم همینطور بود واقعا قوانین مثل یه کشور خارجی رعایت میشه اصلا فکر نمیکنی تو ایرانی دور میدون راهنما میزنن.
بهترین رو من نمی تونم انتخاب کنم ولی از بدهاش یه جا رو میشناسم! که اونم مشهده (با احترام به مشهدیهای گل!)
مثلا داری از یه چهارراه نسبتا کوچیک رد میشی (پیاده) ماشین میاد تا نزدیکت سرعتشو کم میکنه که یعنی داره بهت راه میده رد شی بعد که یه قدم میذاری جلو یهو گازشو میگیره میره!و تو قلبت میاد تو دهنت که نزدیک بود تصادف کنی!!
همینطوری چند بار برای من پیش اومد نزدیک بود دعوام شه دیگه!![]()
خوب مریم خانوم، آخه شما دختری، اینم یه جور متلکه دیگه.![]()
به ما پسرا از همون اول راه نمیدن.![]()
شيراز دختر پسر حاليش نيست همينطوري ميان
البته اگه راننده جوون باشه ميشه قضيه مريم خانوم
رانندگی هم به نوعی تبدیل به برتری جوییه شخصیتی شده. داشتم از کوچه در میومدم, راهه یه ماشینو ناخواسته بریدم. راننده اون ماشینه کوبوند تو ترمز و بعد با اربده به من گفت: مگه کوری؟!!! نگاه کردم دیدم یه خانومی بغلش نشسته و از چهرش معلوم بود که ترسیده. گفتم: معذرت می خوام, تو فکر بودم. ببخشید. ناگهان چهره خصمانش عوض شد و لبخند رضایتی زد و شبیه سلطانی که به بندش چیزی می بخشه, به من گفت: برو پسر, ایراد نداره, مراقب خودت باش!!!
به احتمال خیلی زیاد اگه می گفتم حرف دهنتو بفهم پیاده می شد 2 تا می زد تو گوشم. خلاصه هر طور شده باید ثابت می کرد از من برتره.
ایول! خدایی اینو راست گفت! من هم شهرهای زیادی رفتم و دقت کردم ولی خدایی راننده عین این مشهدیهای (گل) ندیدم! خدایی خیلی خفن رانندگی میکننند! جالبترین موضوعی که توجه من را جلب میکرد اینه که طرف با هر ماشینی باشه رانندگی یک مدله یعنی حساب ماشین زانتیا و ماکسیمای خودشو نمیکنه ! مثلا میاد با یه پیکان کل کل میکنه ! (اینو به عینه دیدم)
خیابان سجاد که دیگه بالا شهر مشهد و ثروتمندان زندگی میکننند ، اوضاع تفاوت چندانی نمیکرد و فقط فرقش این بود که اونجا ماشین زیر 50 میلیون نبود ولی رانندگی همچنان به همون شکل !
تهران که خر تو خر ولی در مقایسه با شهرستانها واقعا بهشته امیدوارم هیچ وقت پاتون به شهرستان باز نشه البته برای رانندگی اصفهان از همه جا بدتره ولی خدایی شمال مخصوصا رامسر از بس تهرانیا رفتن 1 ذره فرهنگ پیدا کرده و بهتر شده
به نظر من هيچكدام ولي به شهر خودم راي دادم
جالبه والا! نمی دونستم! متلک به قیمت چپر چلاغ شدن یا احیانا مرگ آدما! آخه یه چی من میگم یه چی میشنوین. مثلا تو میدون تقی آباد اونم تو ساعتهای شلوغ که همینطوریش اوضاع ترافیک افتضاح هست طرف هم خوشمزگیش میگیره اینطوری می کنه!چند بار حواسم نبود به هوای این که راه هست اومدم رد شم بدطوری گازشو گرفتن رفتن منم تو حال و هوای خودم عنقریب که تصادف کنم!
چی بگم والا به نظرم روشهای نوین متلک پرونی هم باید آپدیت بشه
خوبه لااقل شیراز تبعیض جنسیتی کمتره!![]()
تایید نمی شه.
حدود دو هفته پیش تهران بودم. آدرس ها رو که خوب بلد نیستم. سر ماشینو تا انداختم تو یه فرعی دیدم عبور ممنوعه. انداختم دنده عقب که بوق سر به آسمان گذاشت. تو آینه دیدم یکی داره دستو پا می ندازه و بد و بیرا می گه. می گفت داری می زنه به ماشینم. گفتم کور که نیستم , دارم می بینم چقدر مونده. طرف آرتیستی پیاده شد من هم فرار کردم. شهرشونه دیگه, یه وقت دیدی با رفیقاش ریختن سرمون. ولی کلا یه لحظه هم به کسی مهلت نمی دن. انرژی بسیار زیادی هم برای درگیر شدن دارند.نکته عجیب اینه که چپ و راست واسشون فرقی نداره. یهو می بینی ژیان با 100 تا آمپر داره ازت لایی می کشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)