درسته عصر نوین بودش
حالا میگم که بیشتر بچه ها با مجله ماشین موافقن تاپیک بزنیم و مجله ماشین ماه به ماه نقد کنیم بررسی هاش و کلا نظرمون در رابطه با نویسنده هاش و غیره بگیم
درسته عصر نوین بودش
حالا میگم که بیشتر بچه ها با مجله ماشین موافقن تاپیک بزنیم و مجله ماشین ماه به ماه نقد کنیم بررسی هاش و کلا نظرمون در رابطه با نویسنده هاش و غیره بگیم
نظر خوبيه![]()
به نظر منم خوبه
همین تاپیک هم سر جاش میمونه
بقیه مجلاتم اینجا بحث میکنیم .
فقط یکی از دوستان زحمت تاپیک بکشه
راستش انقدر تو این انجمن تاپیک الکی زده میشه که تاپیک های مفید میره پایین
کاش اینجا مدیر داشت![]()
سلام به دوستان فعال.
خوبید؟
تاپیک ایجاد شد
P30World Forums > موارد ديگر > اتومبیل
تاپیک اختصاصی مجله ماشین
راستی اینجا مدیر داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجید فینا جون هست.
Last edited by Farshadd; 28-09-2008 at 00:01.
دوستان این تاپیک رو هم نذاریم بره پایین
روی مجله های دیگه هم اینجا بحث کنیم.
خب من مجله نسل برتر خودرو شهریور ماه گرفتم و همون جور که حدس میزدم همش ترجمه مطالب هستش و کلا هیچ مطلب خاصی نداره و همه مطالبش میتونی به راحتی تو اینترنت پیدا کنی
ولی مقایسه نیسان gtr و ب ام و m3 و پورشه 911 توربو که توسط مجله car and drive انجام شده بود گذاشته بود ( البته من زودتر از این مجله مقایسه تو تاپیک ب ام و گذاشته بودم ) که مقایسه خیلی جالبی هستش
اما یک مطلب وحشتناک در رابطه با سانتافه نوشته که واقعا وحشتناکه و انقدر تعریف و تمجید الکی کرده که آدم حالش به هم میخوره مثلا در رابطه با طراحی داخلی و خارجی سانتافه نوشته بدون ایراد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما یک نکته جالب دیگه این مجله اسمش هست که نوشته نسل برتر خودرو و فناوری
اما منظورش از فناوری چیه معرفی 2تا موبایل و نوشتنش امکاناتش از روی سایت های خبری..........
سلام.
بچه ها من به نظرتون توی خرم آباد میتونم از مجله Auto Car اشتراک بگیرم؟؟ تو تهران چی؟ میشه؟
مجله ماشین از همه بهتره نواور هم که زیر مجموعه همون مجله ماشینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)