تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 58 اولاول 12345671353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 580

نام تاپيک: 8 مگاپیکسل سامسونگ M8800

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نوشته شده توسط S A M S U N G
    زمان دقیق ریلیز ( وارد به بازار ) Bresson :

25 سپتامبر = تاریخ معرفی گوشی

10 نوامبر = ورود به بازار

مخلصیم .
    با این یه چیز سامسونگ خیلی حال میکنم.هنوز معرفی نکرده گوشیش تو بازاره.(15 روز فاصله بین معرفی و ریلیز)
    اگه سونی اریکسون همین کار و میکرد دیگه se باز ها چیکار میکردند.یه گوشی 9 ماه پیش معرفی کرده تازه میخواد ریلیز کنه بعد n نفر امضاشون رو .......
    اولا که سامان جان فاصله ش 15 روز نیست و یک ماه و پونزده روزه اونطور که سامسونگ نوشته (بعد از سپتامبر , اکتبره) بعدش هم ما به امضامون افتخار میکنیم .. امضامون هم بیلبورد تبلیغاتی نکردیم مثله بعضیها ! هه هه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

این M8800 هم امیدوارم ویندوز موبایل نباشه...! اصولا منطق من میگه وقتی گوشی های 8 مگا پیکسلی تازه اومدن و گرون هم هستن منطقی نیست که یه ویندوز موبایل هم توشون بچپونی و قیمتشو 30-40% بالا ببری ! من فکر میکنم در حال حاظر دوربین 3-5 مگ برای گوشی های ویندوز موبایل دار کافیه...

آره.ویندوز موبایل که حتما نیست.امیدوارم سیمبیان هم نباشه...
    راستی الان گوشی های سامسونگ که اینترفیس جاوا دارن راحت روشون برنامه نصب میشه؟؟؟

اولا که سامان جان فاصله ش 15 روز نیست و یک ماه و پونزده روزه اونطور که سامسونگ نوشته (بعد از سپتامبر , اکتبره) بعدش هم ما به امضامون افتخار میکنیم .. امضامون هم بیلبورد تبلیغاتی نکردیم مثله بعضیها ! هه هه

ببخشید درسته...فکر کنم یه جا دیگه امیر گفته بود اکتبر میاد واسه همین من الان هم فکر کردم همون اکتبره...(از شوق درست نخوندمش)1 ماه و نیم که هیچ.1 سال هم واسه ریلیزش صبر میکنم
    1 ماه و 15 روز هم فکر نمیکنم زمان زیادی باشه...نسبت به 9 ماه و 10 ماه و ...
    Last edited by saman65; 24-09-2008 at 10:59.

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

الان این گوشی جدیدش ( نایت افکتز ) که به نظر میرسه مشکلی نداشته باشه...
    احتمالا کم کم دیگه گوشی هایی که به بازار میده بعد نایت افکتز این مشکل رو نداشته باشن ( حالت نرمالش که اینه )
    هر چند دیره ولی واسه طرفدارای سامسونگ و کسایی مثه من که این رو یکی از مشکلات مهم سامسونگ میدونستن یه قدم به جلوئه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا جایی که میدونم سامسونگ رو سیمبین تاچ کار نمیکنه ! حالا البته دوستان سامسونگی بهتر میدونن...
    سونی رو سری UIQ کار میکرد از چند سال پیش و نوکیا هم که سری 60 رو با تغییراتی تو اینترفیس و... برای استفاده تو گوشی های تاچ آماده کرده و 5800 هم مثه اینکه اولین گوشی از این سریه ( هر چند هنوز رسما معرفی نشده )
    بعید میدونم سامسونگ بیاد و روی سیمبین های تاچ کار کنه... کلا من فکر میکنم نوکیا هم که سری 60 رو آورد رو گوشی های تاچش نمیتونه موفق بشه... کلا نوکیا همون چنتا گوشی تاچی هم که داره شکست خوردست ازین به بعدم فکر نمیکنم تو این رده خیلی موفق باشه... ولی خوب سامسونگ چه تو F480 که سیستم عامل نداره و کلا اینتر فیس خاص خودشو داره و چه ویندوز موبایل هاش داره خوب پیش میره و نشون داده تو تاچ اسکرین هاشم میتونه جایگاه خوبی داشته باشه...
    سونی اریکسونم به هر حال یکی از فعالهای این رده بوده و فروش مناسبی تو سری P داشته ( که خوب باعث شده UIQ رو به سری های دیگه مثه W , G هم بیاره ) و ال جی هم با ویوتی تونست خودی نشون بده تو این رده...
    نمیدونم جدیدا چرا اینقد آنتی نوکیا شدم...من چند وقت پیش به شدت میخواستم یه 6500 اسلاید نوکیا بخرم ولی وقتی تو کلوپ این فروم انتقادایی دیدم و بعد رفتم پاساژ علائدین تا آمار بیشتر بگیرم تو مغازه هایی که دست دووم داشتن دیدم اکثرشون 1-2 تا 6500 اسلاید دارن ! اونم واسه گوشیی که چند ماهه ارزون شده و خوب بیشتر فروششم تو همین چند ماه بوده وجود این همه دست دووم غیر طبیعی بود و به هر حال نهایتا فهمیدم چندان گوشی مناسبی نمیتونه باشه... یا مثلا در مورد گوشی های دیگه یی مثل 5610 و 5310 و ... هم تا بخوای میتونم از مشکلات سخت افزاری و نرم افزاریشون نام ببرم ( باور کنید اغراق نمیکنم ! ) ولی هیچوقت این موارد رو تو گوشی های سامسونگ ندیدم اگرم مشکلی بوده تک و توک بوده و اونم سراغ ندارم سامسونگ گوشی بزنه که مثلا دم به دقیقه ریست بشه یا دکمش بشکنه یا...
    من فکر میکنم کنترل کیفی سامسونگ روی محصولاتش نسبت به حتی نوکیا خیلی بالاتره ! با اینکه 2 برابر نوکیا گوشی میزنه سالانه ولی باز کم نمیذاره تو کیفیت و کنترل های سخت و نرم افزاری... قیمتشم مناسبتر بوده ! فقط میدونین چرا نوکیا تا الان بالاتر از سامسونگ بوده ؟ واسه دیزاینش ! آره من میگم نوکیا بهتر از سامسونگ مردم جهان رو میشناسه ! خیلیا طراحی های با ظرافت کمتر نوکیا و طراحی های ساده تر و کلاسیک تر نوکیا رو میپسندن به طراحی های سامسونگ ! این چیزیه که خود منم میپسندم و واسه همینه تا حالا طرف سامسونگ نرفتم ! سامسونگ خیلی طراحیاش تکراری بود تا پارسال ! با اینکه به اعتقاد من زحمت خیلی بیشتری میکشه نسبت به نوکیا تو طراحیاش ولی نوکیا بهتر نتیجه میگرفت چون با سلیقه ی مردم نقاط مختلف جهان بهتر و بیشتر آشنا بود ! اما الان خیلی بهتر شده... سامسونگ دیگه نمیاد سالی 40-50 تا گوشی بده بیرون که 90% طرحاش کشویی های تکراری باشن... اعتقاد دارم داره بیشتر به سلایق مختلف توجه میکنه...هم تو سطح نرم افزار هم سخت افزار داره تنوع خیلی خوبی تو گوشیاش به وجود میاره... و نتیجشم میبینیم... شک ندارم با این روند جلوتر از اینی که هستم خواهد رفت و حقشم هست...!
    ببخشید سرتون رو درد آوردم...

4. 6 کاربر از Nabakhshoode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

الان این گوشی جدیدش ( نایت افکتز ) که به نظر میرسه مشکلی نداشته باشه...
    احتمالا کم کم دیگه گوشی هایی که به بازار میده بعد نایت افکتز این مشکل رو نداشته باشن ( حالت نرمالش که اینه )
    هر چند دیره ولی واسه طرفدارای سامسونگ و کسایی مثه من که این رو یکی از مشکلات مهم سامسونگ میدونستن یه قدم به جلوئه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تا جایی که میدونم سامسونگ رو سیمبین تاچ کار نمیکنه ! حالا البته دوستان سامسونگی بهتر میدونن...
    ...
    خدا کنه مشکلی نداشته باشه.چون من خیلی به دیکشنری احتیاج دارم
    آره.تا حالا که کار نمیکرده.ولی به گفته امیر جان الان یکی از مهمترین پروژه های سامسونگ همینه.کار کردن روی سیمبیان تاچ...

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نابخشوده جان ممنون بابت اطلاعات تکمیل و مفیدتون دوست عزیز .

سایت Cnet اولین سایتی بود که اعلام کرد سامسونگ بعد از i8510 داره روی سیمبیان سری 60 تاچ کار میکنه و احتمال داده بود که اوایل سال 2009 معرفی و وارد بازار بشه .

یه عکس Fake هم از منتشر شده .

مخلصیم .

7. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سایت Cnet اولین سایتی بود که اعلام کرد سامسونگ بعد از i8510 داره روی سیمبیان سری 60 تاچ کار میکنه و احتمال داده بود که اوایل سال 2009 معرفی و وارد بازار بشه .
    ممنون بابت اصلاحت... فقط یه چیزی این اینترفیسی که نوکیا برای سیمبین سری 60 ( تاچ ) در نظر گرفته با سامسونگ فرق داره دیگه ؟ یعنی جدا دارن کار میکنن یا کار مشترکه ؟ ( البته اصولا تو یه همچین کارایی مثل زدن اینترفیس خیلی کم پیش میاد دوتا شرکت یکسان کار کنن ولی واسه اطمینان میپرسم )

یه مساله ییم که مشخصه اگه سری 60 تاچ رو سامسونگ میخواد اوایل سال آینده معرفی کنه پس تنها حالت ممکن اینه که از یه اینترفیسی مثل F480 استفاده کنه این گوشی ؟!

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

از نظر سی پی یو چه طوریاست؟؟؟؟
    اگه اطلاعاتی منتشر شده.........

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

امروز 24 ام هست
    فردا باید معرفی بشه اگه خدا بخوات
    ببینیم دومین گوشی سامی چیه !!

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سامسونگ که همیشه خوش قول بوده امیدوارم این دفعه هم ............
    __________________________________________________ ____________

{ NOKIA 5800 TOUCH } جدید ترین گوشی تاچ با سیستم عامل سیمبین >>> .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

امضامون هم بیلبورد تبلیغاتی نکردیم مثله بعضیها ! هه هه
    البته میدونم منظورت با من نبود ولی اینم میدونم با کی بودی . اون بیل بورد نیست . چون گوشیای سامسونگ کمی نا شناخته هستند و هیچ کس هم توی ایران فکر نمیکنه که سامسونگ همچین گوشی بزنه حتما باید مشخصات گوشی نوشته بشه ! ها ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •