آره.ویندوز موبایل که حتما نیست.امیدوارم سیمبیان هم نباشه...
.gif)
راستی الان گوشی های سامسونگ که اینترفیس جاوا دارن راحت روشون برنامه نصب میشه؟؟؟
الان این گوشی جدیدش ( نایت افکتز ) که به نظر میرسه مشکلی نداشته باشه...
احتمالا کم کم دیگه گوشی هایی که به بازار میده بعد نایت افکتز این مشکل رو نداشته باشن ( حالت نرمالش که اینه )
هر چند دیره ولی واسه طرفدارای سامسونگ و کسایی مثه من که این رو یکی از مشکلات مهم سامسونگ میدونستن یه قدم به جلوئه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره.ویندوز موبایل که حتما نیست.امیدوارم سیمبیان هم نباشه...
.gif)
راستی الان گوشی های سامسونگ که اینترفیس جاوا دارن راحت روشون برنامه نصب میشه؟؟؟
تا جایی که میدونم سامسونگ رو سیمبین تاچ کار نمیکنه ! حالا البته دوستان سامسونگی بهتر میدونن...
سونی رو سری UIQ کار میکرد از چند سال پیش و نوکیا هم که سری 60 رو با تغییراتی تو اینترفیس و... برای استفاده تو گوشی های تاچ آماده کرده و 5800 هم مثه اینکه اولین گوشی از این سریه ( هر چند هنوز رسما معرفی نشده )
بعید میدونم سامسونگ بیاد و روی سیمبین های تاچ کار کنه... کلا من فکر میکنم نوکیا هم که سری 60 رو آورد رو گوشی های تاچش نمیتونه موفق بشه... کلا نوکیا همون چنتا گوشی تاچی هم که داره شکست خوردست ازین به بعدم فکر نمیکنم تو این رده خیلی موفق باشه... ولی خوب سامسونگ چه تو F480 که سیستم عامل نداره و کلا اینتر فیس خاص خودشو داره و چه ویندوز موبایل هاش داره خوب پیش میره و نشون داده تو تاچ اسکرین هاشم میتونه جایگاه خوبی داشته باشه...
سونی اریکسونم به هر حال یکی از فعالهای این رده بوده و فروش مناسبی تو سری P داشته ( که خوب باعث شده UIQ رو به سری های دیگه مثه W , G هم بیاره ) و ال جی هم با ویوتی تونست خودی نشون بده تو این رده...
نمیدونم جدیدا چرا اینقد آنتی نوکیا شدم...من چند وقت پیش به شدت میخواستم یه 6500 اسلاید نوکیا بخرم ولی وقتی تو کلوپ این فروم انتقادایی دیدم و بعد رفتم پاساژ علائدین تا آمار بیشتر بگیرم تو مغازه هایی که دست دووم داشتن دیدم اکثرشون 1-2 تا 6500 اسلاید دارن ! اونم واسه گوشیی که چند ماهه ارزون شده و خوب بیشتر فروششم تو همین چند ماه بوده وجود این همه دست دووم غیر طبیعی بود و به هر حال نهایتا فهمیدم چندان گوشی مناسبی نمیتونه باشه... یا مثلا در مورد گوشی های دیگه یی مثل 5610 و 5310 و ... هم تا بخوای میتونم از مشکلات سخت افزاری و نرم افزاریشون نام ببرم ( باور کنید اغراق نمیکنم ! ) ولی هیچوقت این موارد رو تو گوشی های سامسونگ ندیدم اگرم مشکلی بوده تک و توک بوده و اونم سراغ ندارم سامسونگ گوشی بزنه که مثلا دم به دقیقه ریست بشه یا دکمش بشکنه یا...
من فکر میکنم کنترل کیفی سامسونگ روی محصولاتش نسبت به حتی نوکیا خیلی بالاتره ! با اینکه 2 برابر نوکیا گوشی میزنه سالانه ولی باز کم نمیذاره تو کیفیت و کنترل های سخت و نرم افزاری... قیمتشم مناسبتر بوده ! فقط میدونین چرا نوکیا تا الان بالاتر از سامسونگ بوده ؟ واسه دیزاینش ! آره من میگم نوکیا بهتر از سامسونگ مردم جهان رو میشناسه ! خیلیا طراحی های با ظرافت کمتر نوکیا و طراحی های ساده تر و کلاسیک تر نوکیا رو میپسندن به طراحی های سامسونگ ! این چیزیه که خود منم میپسندم و واسه همینه تا حالا طرف سامسونگ نرفتم ! سامسونگ خیلی طراحیاش تکراری بود تا پارسال ! با اینکه به اعتقاد من زحمت خیلی بیشتری میکشه نسبت به نوکیا تو طراحیاش ولی نوکیا بهتر نتیجه میگرفت چون با سلیقه ی مردم نقاط مختلف جهان بهتر و بیشتر آشنا بود ! اما الان خیلی بهتر شده... سامسونگ دیگه نمیاد سالی 40-50 تا گوشی بده بیرون که 90% طرحاش کشویی های تکراری باشن... اعتقاد دارم داره بیشتر به سلایق مختلف توجه میکنه...هم تو سطح نرم افزار هم سخت افزار داره تنوع خیلی خوبی تو گوشیاش به وجود میاره... و نتیجشم میبینیم... شک ندارم با این روند جلوتر از اینی که هستم خواهد رفت و حقشم هست...!
ببخشید سرتون رو درد آوردم...