من به عنوان کاربر قدیمیه این انجمن بهت توصیه مکنم k810 رو انتخاب کنی
من به عنوان کاربر قدیمیه این انجمن بهت توصیه مکنم k810 رو انتخاب کنی
ياد گرفتيم هر چيزيو ميزاريم پاي تقلبي ،اگر منظورت اون چيني آشغالياست كه از قيافش معلومه چه برسه به كاركردش ///
نه عزيز من گوشيم اصله مجارستانه .
ناسلامتي مهندس كامپيوتريما(واسه كلاس نگفتم گفتم كه بدوني خنگ نيستم
)
توي فرومهاي خارجي هم بري حتما ديدي كه نوكيا واسه جاوا محدوديت داره در خيلي از موارد !!!
در ضمن جفت اين گوشيا الان روي ميزمه (5610 وk810 )..
به نظر منم k810 بنتخاب خوبيه و جوابشو با موفقيت پس داده تو بازار . دركل انتظارات خودتو از گوشي ببين و بخر
دوست عزیز کاشکی یکم تحقیق میکردی 5610 دو نوع داره تقلبی و اصل که با هامون نام مجارستان هست و این معایب رو داره:
صدای کم و با مشکل تیک تیک
هنگ بسیار
دوربین ضعیف
با کوچکترین ضربه دچار مشکلی میشه
محدودیت نصب
من 4 ماه این گوشی رو داشتم هنوز هم دارم ولی استفاده نمی کنم تاحالا یک بار هم هنگ یا رست نکرده اصلا محدودیت نصب نداره از k810 بهتره در صدا از k810 برنده هست 5610 یک موزیک فون عالی هست در عکاسی در روز بهتره در شب k810 فیلمبرداری 5610 خیلی بهتره ال سی دی 5610 وضوح تصاویر بیشتر داره بدنه ضد خش و خیلی محکمی داره در مورد اینکه سایت های خارجی ما زیاد در موردش بحث کریدیم مثلا سایت های خارجی هستند نا معتبر هستند میاد کلی حرف در میارن گفتم ما چندین بار ازمایش کریدم 5610 و 5310 از ویرایش 5 سری 40 پشتیبانی میکنند و محدودیت ندارندتا حالا 10 مگابایت هم نصب کردیم موقع خرید باید دقت کنید تنها راهش اینه که ضمانت بگرید در صورت تقلبی بودن پس بگرین و رنگ قرمز این گوشی تقبلیش زیاد داره بیشتره تقلبی قرمز ولی ابی و سیاهش تقلبیش اگه باز قبول نداریاز ال سی دی 5610 فیلمبرداری کنم واستون بزارم ببنید بزارم؟
با تشکر
Last edited by Punisher_2008; 19-09-2008 at 08:48.
سلام
قیمت دقیقی رو من ازش نمیدونم و بهتره که بری توی تاپیک قیمت روز انواع گوشی 2
ولی من فکر میکنم که حدود 200 تومن باشه و احتمالش کمه که بیشتر باشه
همین حدودا هست
موفق باشی![]()
از گوشيهاي U600 و U700 هم ميشه به عنوان فلاش ديسك استفاده كرد و احتياجي به نصب نداره!!!!
دوست عزيز شما پسوند فايل Jar رو تو كامپيوتر عوض كنين بعدا وقتي كه ريختين تو گوشيتون دوباره پسوند رو به Jar تغيير بدين اينطوري محدوديت نصب از بين ميره و فايلتون هر چند مگابايت باشه رو گوشيتون نصب ميشه!!!!
دوست عزیز اگه با کابل 5610 رو وصل کردی بعد زدی pc suite مطمئن باش 1 مگابایت بشتر قبول نمی کنه یعنی pc suite قبول نمیکنه کابل وصل کردی باید حالت deta.... بقیش یادم نیست باید انتخاب کنید شما مهندس کامپیوتر هستید باید اینارو بدونید .
من u600 داشتم ولی u700 نداشتم u600 واقعا گوشی عالی هست نصب برنامه و بازی خیلی راحت هست یکمی پیچده هست ولی با کد سری میشه نصب کرد واقعا گوشی خوبیه
اينارو امروز گرفتم :
k810
5610
فيلمبرداري 5610 هم در حالت 640*480 هم واقعا عاليه و جاي تحسين داره ///
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)