سلام دوستان
ما یک ال سی دی گرفتیم ( 1080 Full HD ) و من هم کلی فیلم اچ دی دارم که پسوندش MKV هستش .
میخواستم ببینم چطور میتونم اینها رو ببینم ؟ اگه بخوام کارت گرافیک بگیرم که HDMI رو پشتیبانی کنه شما چه کارتی رو پیشنهاد میکنید و قیمتش چنده ؟
با تشکر
سلام دوستان
ما یک ال سی دی گرفتیم ( 1080 Full HD ) و من هم کلی فیلم اچ دی دارم که پسوندش MKV هستش .
میخواستم ببینم چطور میتونم اینها رو ببینم ؟ اگه بخوام کارت گرافیک بگیرم که HDMI رو پشتیبانی کنه شما چه کارتی رو پیشنهاد میکنید و قیمتش چنده ؟
با تشکر
سلام
کسی هستش نحوه ساخت کابل vga رو بدونه و اینکه تا چه متراژیو خوب ساپورت میکنه
ممنون
من کارت گرافیکم s-video 7 پینه ولی واسه تلوزیون 4 تا پین داره حالا من باید چند پین بگیرم؟
در ضمن من یه فیش خریدم که یه سرش s-video 7پینه و سر دیگش 4 تا فیش ای وی داره ایا این همون فیش S-Video به Composite
هستش؟ این رنگها رو چطور باید به هم وصل کرد؟ اخه هیچ عکس العملی کامپوتر از خودش نشون نمیده و اون ایکون مربوط به تی وی غیر فعاله؟
فیش های تلوزیون ما (زرد-قرمز-سفید)
رنگهای اون تبدیل(زرد-قرمز-سبز-ابی)
Last edited by tak2750; 01-03-2009 at 00:10.
....................
Last edited by Reza_Sadeghi; 27-03-2009 at 22:46.
ببين همونطور كه دوسته عزيزمون گفتن نميشه
چون فرق ميكنه اين فيشي كه شما گرفتي با اوني كه تي وي تون داره
اون زرد رو به تي وي وصل كنيد شايد تصوير بهتون داد
سبر و قرمز و آبي فكر كنم فايده نداشته باشه
اس ويدئو زو به گرافيك كامپيوتر بزن و زرد رو به تي وي
شايد كار كرد...!
برا صدا هم يه تبديل 2 به 1 بگير بزن به خروجي كارت صدا و اون سر قرمز و سفيدشو به تي وي بزن
من کارت گرافیکم 7300gt است وفیشش از این 3 رنگ هاست ابی سبز قرمز
یک تلویزیون قدیمی دارم که فقط برای تصویر یک فیش زرد و برای صدا هم یک سفید داره و قرمز هم نداره
اینا را که بهم وصل میکنم تصویر سیاه سفسد است
چون نمیتونم ابی و قرمزش را وصل کنم و فقط سبز را وصل میکنم
چاره چیه؟
کسی نبود؟..............
دوستان به ما کسی نیست کمک کنه
منکارت گرافیک جیفورس 9600 جی اس او دارم
همراه کارت گرافیک یه کابل اس ویدیو هست که فکر میکنم یه سرش 7 پین هست و سر دیگرش 3 تا سیم میشه که به رنگ قرمز سبز و ابی هست
تلویزیونی هم که دارم هم خروجی کامپوزیت و کامپوننت داره و هم اس ویدیو
اما یه کابل زرد و سفید و قرمز هم دارم
حالا چطوری تصویر رو بندازم روی تلویزیون
ایا میشه اون کابلی که یه سرش اس ویدیو 7 پین هست رو به کارت گرافیک بزنم و اون کابل زرد و قرمز و سفید رو هم به سر اون کابل اس ویدیو یعنی قرمز و سبز و ابی بزنم و اون اون سر سیم رو به کامپوزیت تلویزیون بزنم ایا تصویر میده
و اینکه من این قرمز و سبز و ابی رو به کدوم رنگ از سفید و زرد و قرمز بزنم میشه ترکیب رنگها رو هم بگید
من شنیدم میشه این رنگها رو به هم زد منتهی نمیدونم کدوم به کدوم میخوره
با تشکر از همه
در ضمن چطور تصویر رو بندازیم روی تلویزیون تنظیماتش از کجاست ؟
من به راحتی کاپیوترم به تلوزیون LG وصل میکنم.
کارت گرافیکم GeForce 8600 هست که یه خروجی 4 پین داره (احتمالا S-Video هست). یه رابط خریدم که یه طرفش بهش میخوره و طرف دیگش هم زرد هست و به تلوزیون میخوره.
صدا رو هم از طریق خروجی صدا میزنم به قرمز و سفید تلوزیون. (با کابل یک به دو)
حالا یه نفر تنظیماتش رو بگه که باید چی کار کنم که تصویر مطلوب رو بگیرم. در کل تصویر خیلی ناجور هست و پرپر میخوره و مشکل بزرگ تر هم اینه که وقتی میخوام در حالت تمام صفحه (Full Screen) بازی کنم، تلوزیون خاموش میشه! اشکال از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)