اقا این فوتبال منیجر چجوریه؟؟؟؟
ما اینو گرفتیم یه بازی هم نتونستیم انجام بدیم....فکر کنم ورژن 6 یا 7 بود
اصلا میشه بازی کرد یا فقط باید مربیگری کرد؟؟؟؟
یک چیز جالب این بود که لیگ ایران رو هم ساپورت میکرد من هم پرسپولیس رو برداشتم
منتظر جوابم
اقا این فوتبال منیجر چجوریه؟؟؟؟
ما اینو گرفتیم یه بازی هم نتونستیم انجام بدیم....فکر کنم ورژن 6 یا 7 بود
اصلا میشه بازی کرد یا فقط باید مربیگری کرد؟؟؟؟
یک چیز جالب این بود که لیگ ایران رو هم ساپورت میکرد من هم پرسپولیس رو برداشتم
منتظر جوابم
بله دوست عزيز همه ليگهاي دنيا رو ساپورت ميكنه اما اون ليگهاي پرت مثه ايران رو كه ازشون لايسنس نداره اسامي دلخواه و غير واقعي مياره البته حسنش اينه كه اسامي چرت و پرت نيستند. و اسامي اصيل ايراني هستند اما تخيلي اين كارش واقعا جاي تقدير داره. در ضمن فقط مربيگري هست و كنترل بازيكنان دست تو نيست و شما با به كار گيري مهره هاي كليدي مي تونيد نتيجه بازي رو رقم بزنيد
قابل توجه عزيزان مشترك در اين تاپيك:
پست اول ويرايش شد...
سلام من خیلی از شما تشکر میکنم اگه میشه 1 سوال بود می پرسم
اگه میشه اموزش بزارید اخه من تا حالا بازی نکردم
خدا کنه تو این سری گرافیگش بره بالا.گرافیک منیجر 08 که دقیقا گرافیک فیفا2005 بود.
از عکسایی که بازی منتشر شده می شه انتظار داشت گرافیکش خیلی بهتر شده باشهنوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دقيقا تائيد ميشه از چهره هاي واقع گرايانه كاملا معلومه
البته بيشتر مربيگري مد نظر هست از اونجايي كه شما نميتوني داخل زمين بازي كني خيلي مايه نذاشتن روشنوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميكنم والا نمونه گسترده و كاملا حرفه اي از مود مربيگري هست كه 100000 هزار برابر پيشرفته تر هست و كارهاي بيشتري ميشه انجام داد واقعا نميشه براي اين بازي آموزش نوشت چون كلا ابتكار عمل حرف اول رو مي زنه من خودم نتونستم توي اين بازي حرفه اي بشم چون وقت زيادي هم بايد روش بذاري و حوصله به خرج بدي كه من توي هر دو ضعف دارم![]()
این Gamespot چرا هنوز رو TBA مونده؟
ویکی پدیا ولی زده 30 اکتبر!!!
منم که کم حوصله!!!
اصلا فیفا منیجر تو کامپیوترم نداشته باشم انگار یه چیزی کم دارم...
از آخرای سپتامبر به امید 10 اکتبر نسخه 08 رو پاک کردم تاالان...اگه میدونستم 10ام ریلیز نمیشه اینکارو نمیکردم...مخصوصا که 30ام هم هنوز معلوم نیست بیاد این جور که پیداست!!!
بابا مربي بابا مدير حرفه اي
نه عزيز نگران نباش همون تاريخ ديگه قطعي شده خود سايت هم اين تاريخ رو تائيد كرده. موفق باشي
امروز یعنی 22 اکتبر رسما دموی قابل بازی فیفا منیجر توسط EA Sports بر روی اینترنت منتشر شد. حجم این دمو 845 مگابایت هست. از لینک زیر میتونید این فایل رو دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)