سلام.
به این می گن اراده!!!
منم چون تا حالا نرفته بودم سراغش فکر می کردم، چیزه زیاد شاخیه!
سلام.
به این می گن اراده!!!
منم چون تا حالا نرفته بودم سراغش فکر می کردم، چیزه زیاد شاخیه!
سلام
بخث بسیار خوبیه من هم خیلی دلم می خواد برای خودم یک ادیتور بسازم اما یاد ندارم که ان شا... با همین تاپیک یاد می گیرم
اگر لطف کنی و سورس این ادیتور رو بذاری ممنون میشم
با تشکر
انشااللهبخث بسیار خوبیه من هم خیلی دلم می خواد برای خودم یک ادیتور بسازم اما یاد ندارم که ان شا... با همین تاپیک یاد می گیرم
در پست شماره 2 آقا امین زحمت گشیدن شما بهتر بود که صفحه اول رو هم یه نگاه می کردید !اگر لطف کنی و سورس این ادیتور رو بذاری ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین یکی هم کم حجم و خیلی واضح است که به نظر من برای شروع خوبه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دعوت نامه هم یه تایپیک دیکه ای وجود داره که می تونید از آن استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by as13851365; 18-09-2008 at 13:50.
من از صفحه ی اول خوندم این تاپیک رو ولی من فقط سورسش رو می خواستم توی این سایت ها رفتم سورس کاملش رو پیدا نکردم که در خواست دادم![]()
ماشالله شما چه چشم های تیزی دارید !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن برای دعوتنامه هم به لینک زیر برو
Last edited by as13851365; 18-09-2008 at 17:35.
سلام
کسی در مورد paste کردن اطلاعاتی داره؟ شما می تونید یه جدول رو توی این ادیتور paste کنید!!!! اگه نخوایم جدول یا div ها paste بشه چی؟! اگه بخوایم بعد از paste پاک بشه چی؟
در ضمن مثلا" button ها هم paste میشن!!!
Last edited by pezhman32; 18-09-2008 at 18:27.
شرمنده فکر نکرده پست زدم
میشه این مشکل رو با استفاده از توابع perl سازگار با php حل کرد, من الآن یه نمونه ی خیلی سادش رو نوشتم
برای جاوا اسکریپت هم میشه یه همچین چیزی نوشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pezhman32; 18-09-2008 at 20:24.
اینم کد جاوا اسکریپتش:
ممکنه در مورد وارد کردن اطلاعات به یه iframe بیشتر توضیح بدین!!!
واقعان به دردم خورد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)