اين يه لينك عطا جان...
من يكمشو خوندم زده دكمه هاش خوبه...عكساشم كه من ميبينم خوبه...فيلمشم 240x320 در 15 فريم هست كه بد نيست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا" يه نكته آموزشي: براي تشكر از دكمه تشكر استفاده كنيد!![]()
اين يه لينك عطا جان...
من يكمشو خوندم زده دكمه هاش خوبه...عكساشم كه من ميبينم خوبه...فيلمشم 240x320 در 15 فريم هست كه بد نيست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب یه رو 8 گیگ که 17 تومن مثل 2 گیگ نیست که . حداقل 40 تومن میخوای بدی قیمتشم ارزون نمیشه ولی من وقتی گوشی N81 8GB گرفتم قیمتش 360 تومن بود که چند وقت بعد رفتم پرسیدم گفت N81 8GB هم داریم 345 تومن که الان احتمالا 330-40 میتونی بخری
در ضمن به نظر من N78 هم که یونس جان گفت خیلی خوبه فقط یکمی کار با کلید هاش سخته !
در مورد F400 :
دوربین 3 با قابلیت اتوفوکوس
حافظه داخلی 24 مگابایت
صفحه نمایش 2.2 و TFT 256.000
رادیو FM
و سیستم عامل جاوا هست که من قبلا D500 داشتماصلا وااسه برنامه و از این حرفا بدرد نمیخورد ( اصلا ) یعنی مثل سونی اریکسون نبود که خیلی راحت برنامه ها رو نصب بشه کرد و اجرا
برای همین من نتونستم ازش استفاده کنم و دیگه عوضش کردم با گوشی مامانم که گوشیش K510 بود
![]()
Last edited by Iman_m123; 11-09-2008 at 10:45.
به نظر من که n81 بگیری خیلی بهتره
ممنونم به خاطر راهنمایی آحه من درباره قیمتا زیاد نمی دونستم ولی دیشب که پرسیدم خیلی باز بهتر شد چون فکر میکردم N81 حالا چه سادش چه 8 گیگش و N78 باید خیلی گرون تر از اینا باشه.
من خودم نظرم نوکیاست چون هم برنامه و بازی بهتر میگیره هم اینکه تا چند سال دیگه براش میمونه چون همون طوری که گفتم اهل عوض کردن نیست خودشم که هم N81 و N78 رو خوشش میاد فقط میخوام بدونم کسایی که با N78 کار کردن چه نظری دارن و این گوشی بهتره یا N81 هم از لحاظ راحتی کار و هم اینکه اگه خودشون بخوان بین این 2تا گوشی انتخاب کنن کدوم رو انتخاب میکنن؟
من خودم که N81 دارم میگم N78 بهتره !
چون N81 فقط صداش بهتر و بلند تر از N78 هست و N-Gage که نمیشه ازش گذشت ولی البته تا یه مدت دیگه هم N78 , N-gage میگیره ولی N81 2 تا دکمه مخصوص بازی N-gage داره که من باهاش حال میکنم ولی N78 :
دوربین 3.2
اف ام ترنسمیت
سیمبین 9.3
و ...
موفق باشی![]()
سلام دوست عزیز .
من نمیگم کدوم رو بخری یا نخری ، چیزی که در مورد F400 میدونم رو میگم .
F400 طراحی و ساخت B&O هستش و سامسونگ این وسط نقش تولید رو داشته ( مثل Gorgio Armani )
B&O تولیدکننده چیپ صدا هستش پس این اولین مورد که در مورد صدا خیالت راحت باشه ( کیفیت )
بیشتر طراحی این شرکت به صورت اسلاید 2 طرفه هستش که اسلاید بالا رو فقط اسپیکر پوشانده ، پس در مورد بلندی صدا هم خیالت راحت باشه .
وقتی اسلاید بالا باز میشه مستقیم میره توی ویدیو ، موزیک پلیر و آلبوم .
مخلصیم .
n81 بهتره شما 8gb بگير به صرفص
ممنونم ازت
به احتمال زیاد نوکیا میگیرم حالا یا N81 یا N78 فقط چون N78 رو تا الان دستش نگرفته نمی دونم شاید خوشش نیاد باید با خودش برم امتحان بکنه و اگه خوشش بیاد N78 رو بگیرم چون من خودم هم نظرم بیشتر روی N78 هستش چون هم دوربینش بهتره و هم سیستم عاملش قوی تر و جدید تره بازم ازت ممنونم
منم ميگم 78 بگير....درسته دكمه هاش يكم ريزن و زياد مناسب بازي نيست...ولي خب خانومت مثل ما بازي خور كه نيست...ميتونه باش سر كنه...78 اصلا" يه كلاس ديگه اي داره...
![]()
به نظرم آیفون بخری بهتره (گوشی های شرکت آیفون)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)