خوب جای مشترکی برای سه بعدی و دو بعدی کارا وجود نداره
اما میتونی تو گروه فتوشاپ مطرح کنی
خوب جای مشترکی برای سه بعدی و دو بعدی کارا وجود نداره
اما میتونی تو گروه فتوشاپ مطرح کنی
مشکل من هم همینه تا حالا دو بار تو گروه فوتوشاپ مطرح کردم هر دو بار پیامم حذف شده
خوب بهترین راه عضو شدن توی گروه فتوشاپ و پست دادن توی گروهشونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گروه هم که دعوت نامه می خواد
برای کانسپت آرت (هم محیط و هم آبجکت چه ارگانیک چه مکانیکال )و طراحی بلوپرینت می تونم کمک کنم.
کانسپت دیجیتال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکانسپت دستی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+ طراحی گرافیک ( از سایت بگیر تا تکسچر و ... ) اینم چنتا نمونه کار گرافیک :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=261190
کارگردانی و ادیت
مدلینگ
صدا گذاری و موسیقی
در این زمینه ها میتونم همکاری کنم ولی باید بعد از مشخص شدن حداقل اعضا جلسه بذاری و سلسه مراتب رو مشخص کنیم.
همه چیز از رو برنامه با زمان بندی یه چیزی شبیه به cpm باشه بهتره
-----------------------------------
اگه به کاری که میکنی ایمان داشته باشی اونا انجام میدی حتا اگر بر خلاف مسیر جریان اب رود خانه باشه
خوب من منتظرم سوالی چیزی داشتی بپرس.
Last edited by Snap CG; 16-09-2008 at 22:20.
اولا خسته نباشید میگنم به همه.
آقا عادل شما راست میگی تا حالا 7-8 تا گروه توی همین سایت داشت تشکیل میشد که منحل شد ولی ابن گروه یه گروهه جدیده و هیچ ربطی به اونای دیگه نداره.
در ضمن من خودم خیلی از سایت ها رو دیدم که بدون دردسر یه گروه خوب تشکیل دادن و موفق هم هستن.
ولی چند تا مشکل میبینم :
1.همه ی بچه ها که امکانات یکسان و سیستم قوی و اینترنت پر سرعت ندارن و از همه مهم تر وقتش و ندارن
2.همه ی توی یه شهر نیستن تا با هم آشنایی پیدا کنن.
3.همه اعتماد یکسان به هم ندارن.
ولی پیشنهاد من :
اگه ممکنه بچه ها از تمام مسایل مادی این گروه ها تا حد ممکن بگذرن تا اولین کارشون افتخاری باشه و یه عنوان یه ارزش معنوی بیرون بیاد.
منم منتظر انیمیشن شما هستم
دوست عزیز اگه لطف کنی تو گروه ما عضو بشی اونحا با هم صحبت میکنیم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دلگرمی و انتقاداتی که کردید ممنونم
البته اولین کار که خیلی کار کوچیکی هم هست برای نمونه کار لازمه و اگر دوستان همکاری کنن تا یه کار دهن گیر باشه از اون به بعد انیمیشن هایی که می سازیم ارزش مادی هم دارن ما می تونیم با گروه های بازی سازی همکاری کنیم و خودمون انیمیشن بسازیم
من یکی از کارایی که می کنم هم ترکیب فیلم و انیمیشنه که می تونیم کارای خوبی بکنیم
البته چون این گروه motion capture در اختیار دارن حتما کارای خوبی می تونن ارائه بدن
در آخر هم از شما و همه کسانی که می تونن به ما کمک کنند دعوت می کنم تو گروه عضو بشن
ما شدیدا به طراح دو بعدی احتیاج داریم
اين كارا اخر و عاقبت نداره...........والا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)