7 ترم منظورشون بود!
7 ترم منظورشون بود!
سمنان... تقریبا مثل همون جاست ...بدبختانه زاهدان
شما كجا قبول شديد؟
نگران عقب موندن هم نباش , چون خیلی ها هم هستن که گذاشتن ساله دیگه کنکور بدن و البته هیچ تضمینی نیست سال دیگه . . .
شدیدا تایید میشه!
ضمنا در مورد امید به سال آینده باید بگم:
یکی از رفقام پارسال دانشگاه آزاد نرفت نشست به امید مهندسی های شبانه دانشگاه اصفهان.امسال دانشگاه اصفهان شبانه هاش رو حذف کرده بود!اون دوستم الآن داره میترکه!!!افتضاح امسال سازمان سنجش رو هم که دیدید؟بنابراین روی این قوانین و حرفا حساب نکنید و بچسبید به درس و عشق و حال و عبادت.
با تشکر
تو اگه تو رشته ات خوب کار کنی مهم نیست چه رشته ای باشه میخواد ریاضی کاربردی باشه یا فیزیک محض باشه!
مهندسی شیمی خیلی هم عالیه من دوتا فامیل دارم یکیشون پتر شیمی رفت واسه فوق لیسانس بورسیه شد رفت الانم چند ماه کارش تمام شده همونجا تو کانادا یه کار خیلی خوب داره یکی دیگه هم صنایع غذایی(تا جایی که میدونم جز گرایش های مهندسی شیمیه) خون که اونم خیلی خوب بود اولش تو کارخونه ی یک و یک و سالمین مدیر یه بخشی بود بعد رفا کانادا استاد دانشگاه هم هست تو یه شرکت خوبم کار میکنه
البته تو همین ایرانم جا واسه این رشته خیلی هست به خصوص پترو شیمی؛ ماشا ا.. کشورمون نفت خیزه!
سلام .من خودم تازه امسال مهندسی شیمی گرایش طراحی فرایندهای نفت و گاز قبول شدم.میگن رشته ی بدی نیست.خودمم زیاد اطلاعات ندارم ولی امیدوارم.ولی با دوستمون موافقم که عمران خوبه
به نظر من تو همه رشته ها باید کار درست باشی تا کار خوب گیرت بیاد بدون پارتی .
تو رشته ی ما هم میشه کار گیر اورد ولی باید بجنبی و خوب بخونی تا تهش
نا امید نباش ...............
شیمی گاز و پالایش جنوب کشور بازار کارش عالیه در کل رشته ها ی پر طرفداریه اگه علمی بار بیای
رتبتون چقدر بود شما كشوري و منطقه؟؟؟؟
وكجا قبول شدين؟؟
دوستان سلام
دوست عزیز شما که زدی این رفیقمون رو کور پشیمون کردی
کجاش بازار کار محدودی داره
بعدش یعنی چی اگه دانشگاه دیگه ای غیر اینا باشه کارت سخت میشه
دانشگاه اهواز که دیگه خیلی معروفه توی شیمی و شاخه هاش
و همینطور چمران اهواز که زیر نظر شرکت نفت هست و با کمی تلاش راحت میشه بورسیه گرفت
این رو هم شنیدم که که به هر ورودی یه لپ تاپ هم میدن صحت این حرف دیگه بماند به دوش کسی که گفته
همین چمران رتبه های پایین 2500 رو نمی گیره
-----------------------
دوست عزیز با خیال راحت بشین بخون و خوب هم بخون که رشته عالی هستش مخصوصا رشته شما
فقط اگه تونستی دانشگاهت رو از زاهدان به یه جای دیگه تغییر بده
به غیر از اینایی که همین دوستمون گفتن شهرهای جنوبی توی این رشته ها خوبن
بازار کار خوبی هم داره و فقط نفت و پتوروشیمی نیست که شما رو میپذیره
خیلی شرکت ها نیاز به مهندسی شیمی دارن ولی رشته شما بدرد نفت و پتروشیمی خیلی بیشتر میخوره
بابا مگه دانش گاه زاهدان چشه؟؟
آيا ميدونستين بعد از دانشگاه تهران از لحاظ وسعت وتعداد دانشجو توي ايران دومه!!!!!
آره اب تاپ هم ميدن![]()
دوستان سلام
هیچیش نیست بابابابا مگه دانش گاه زاهدان چشه؟؟![]()
فقط به خاطر امنیت و این مسائلش گفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)