دیگه بازی اضافه نمیکنی
Cod
دیگه بازی اضافه نمیکنی
Cod
بازیه God Of War هم اضافه کنید.
باتشکر.
ببخشید تعداد عنوانهای بازی ها خیلی کم هستند. واقعا از دو موضوع بازی های سبک رانندگی و سبک فوتبالی میشه خیلی طنز ساخت... بد میگم ؟
اسم ما را هم بنویسید لطفا - امید است طرحی قابل قبول بدهیم.
دوستان من
تعداد و نام بازیها در این دوره , همین هایی هست که عنوان شده ... مطمئن باشید این اسامی ظرف یکی دو روز تعیین نشده و کلی وقت صرف شده تا انتخاب بشوند ...
ممنون
ببخشید کارها رو باید تو تاپیک قرار بدیم یا به شما پ.خ بدیم؟
بله ... فعلا ... در پیغام خصوصی طرح خود رو ارائه بدهید ...
یک نرم افزار پیشنهادی میگین من هم اگه میخواین ثبت نام کنین . دو دلم
نرم افزار گرافیکی خیلی هست که ساده ترینش فتوشاپ و سخت ترین میشه گفت تری دی مکس خواهد بود ...![]()
سلام دوستان.
هنوز هم براي ثبت نام مهلت هست؟
اگه هست كه ما رو هم اضافه كنين.
فقط يه چيزي:
كاريكاتور ساختن واقعا يه كار هنرانه هست و بايد گفت كه كار هر شخصي نيست.
اجباريه هر دوش يا اگه هر دوشو بدي امتياز داره؟؟؟يعني عيبي نداره من مثلا فقط پوستر بدم؟
6 ماه هم واقعا وقت زياديه كه!!!!!آدم يادش اصلا اين تاپيك رو ميره و هيچ تلاشي به خرج نميده و همش ميگه وقت هست...
كمتر بهتره بشه...حالا بگذريم....
سلامgap
هنوز هم براي ثبت نام مهلت هست؟
تا آخرین روز مهلت ارسال آثار , فرصت هست ...
البته اجباری که نیست ... وگرنه میگفتیم همه اعضای فعال در بخش بازیها باید در این مسابقه شرکت کننداجباريه هر دوش يا اگه هر دوشو بدي امتياز داره؟؟؟يعني عيبي نداره من مثلا فقط پوستر بدم؟
بله در واقع هر کدوم از اینها یک امتیاز مخصوص به خود داره و بدون شک شخصی که امتیاز بیشتری دریافت کنه , پیروز این رقابت خواهد بود ...
در پستهای قبلی چندین بار توضیح داده شده که به منظور طراحی کاریکاتور یا تصویر طنز لازم نیست کار آنچنانی صورت بدهید ... توی آرشیو عکسهای خودم موردی رو دیدم که خیلی جالب بود , طرف آمده بود ماریو رو در یکی از تصاویر بازی call of duty خیلی جالب با فتوشاپ جاسازی کرده بود و آدم فکر می کرد که ماریو واقعا اونجاستكاريكاتور ساختن واقعا يه كار هنرانه هست و بايد گفت كه كار هر شخصي نيست.
البته الآن هر چی می گردم نیستش ! وگرنه حتما اینجا می گذاشتم تا ببینید .
خب این هم مثال امتحانات پایان ترم می شه ... شما نگذارید برای همان شب آخر ... از همین الآن دست به کار بشوید و چندین طرح رو آماده کنید و در نهایت یکی رو در مسابقه شرکت بدهید ...!آدم يادش اصلا اين تاپيك رو ميره و هيچ تلاشي به خرج نميده و همش ميگه وقت هست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)