یکی از شبهای رمضان با خانواده این مسابقه 101 نفر را میدیدیم. (از روز اولش من حسم زد که این هم کپی است! از دوستان هم پرسیدم، خیلی از دوستان معتقد بودند که کانالهای اروپایی از آمریکاییها کپی میکنند این جور مسابقهها رو و ترکیهایها از اروپا و تلویزیون ایران هم ترکیه. البته هنوز نمیدانم این مسابقه کپی هست یا نه. ولی با توجه به استراکچر پیشبینی شده براش بعید نیست که کپی باشد. گفتم پیشبینی شده. اجرای کلی برنامه به اون قدرت نیست.)
بعد یکی از سئوالها در مورد رابطه «گرم و مثقال» بود. جملگی روی 1 مثقال مساوی 4 و خوردهای گرم توافق داشتیم ولی جوابی که دادند حدود 30 گرم بود! بعد هر کدام عصبی دنبالی منبعی میگشتیم که بابا 30 گرم نیست. بعدش بلافاصله جواب غلطی دیگری هم مطرح شد.
و از اون وقت ننشستم بشمارم که دیگه چه چیزهای غلطی به مردم یاد میدهند.
بخصوص که بسیاری از سئوالها هم اجتماعی و مذهبی و روانی و مدیریتی است و منبع مشخصی برای کنترل صحت اون نمیشه پیدا کرد. مثلا میپرسد حضرت علی در فلان مورد چه نظری داشت؟ بدون اینکه بگوید در کدام کتاب. کدام حدیث؟ کدام حادثه؟ کدام روایت؟
یکی از اشتباهات بسیار بزرگشون هم که من به عینه شاهدش بودم این بود که:
سوال: حلقه سبز در پرچم المپیک نماد کدام قاره است؟
جواب: قاره آفریقا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
همه میدونن که رنگ سبز نماد قاره اروپاست و رنگ مشکی نماد آفریقا، ولی اینها در کمال پر رویی جواب غلط میدن تحویل مردم!
اینم لینک سایت اصلی برنامه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم یه کلیپ از این برنامه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید