سلام دوستان ارزش دان كردنو داره يا نه
سلام دوستان ارزش دان كردنو داره يا نه
چیز دیدنی توش نیست.میل خودته
من معمولن به دیدن دقیق ماشینای تصادفی از یک لحاظ توجه میکنم که ببینم کجاشون ضعیفتره یا موقع تصادف واقعی از زاویه های مختلف چه آسیبهایی میبنینن و به چه بخشهای بدن راننده اسیب میرسونن.این فیلم چیزی از این لحاظ نداشت.البته تاریکی هوا و کیفیت پایین فیلم هم مزید بر علته
این طور نبوده که همه وایسن نگاه کنن ولی خوب اکثرا دور وایستاده بودن یا با ماشین نگاه می کردن رد می شدن
شما اگه فیلم رو ببینید می شنوی که صدای ضربه می یاد هر چی ضربه می زدن در باز نمی شد در به خاطر تصادف قفل شده بود
اگر منظور شما ما هستیم اینو بگم که ما پنج نفر بودیم تا تصادف دیدیم زدیم کنار به اتش نشانی زنگ زدیم نه مثل بقیه نگاه کنیم رد شیم
جراتشم داشتیم جلو رفتیم دو تا از بچه ها رفتن در رو باز کنن ولی در قفل شده بود یکی هم فیلم برداری می کرد
آچار چرخ هم اوردن که دیلم کنن در باز بشه ولی باز نشد
چطوره یک دادگاه تشکیل بدین برای محاکمه ی casper66m که چرا اینکار و نکرده و چرا اونکار رو کرده؟بنده خدا پشیمون شد از تاپیک زدن
![]()
تایید نمیشه !
تصادف های جدید خیلی پیشرفته شدن !!!
نه منظورم با شما نبود كلا گفتم آخه بعضي از مردم اينطورين مثلا براي همين كارها باعث ايجاد ترافيك ميشنو جلوي ماشين پليس وآمبولانس رو ميگيرند
رانندگی با سرعت بالا احمقانه ترین کار ممکنه !
حالا اگه راننده تجربه نداشته باشه و ماشین هم سریع اون فرد احمق ترین راننده میشه .
Last edited by yar; 10-09-2008 at 08:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)