بفرما:
کرک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه کرک حتی با ساین کردن نصب نمی شه و فقط باید با روش هک و Installserver نصبش کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما:
متاسفانه کرک حتی با ساین کردن نصب نمی شه و فقط باید با روش هک و Installserver نصبش کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي ممنون جواب دادي!!![]()
داداش راه به این سادگی بود و ما اینهمه دور خودمون پیچیدیم؟
تو گوشی خودم N73 خیلی راحت با هک هر دوتا فایل نصب شد
الانم خیلی راحت دارم فارسی تایپ می کنم
داداش دستت درست خیلی حال دادی
داداش اینجور که من نصب کردم
فارسی اضافه نشد ولی تو همون عربی گچپژ اضافه شد![]()
سلام به همه دوستان...!
مي دونيد مشكل شماها كجاست؟
اين جاست كه شما آموزش دوم منو تو صفحه اول نخونديد!!!!!
آموزش اوا براي گوشي هاي 3250 و n73 ,ver3.0 هستش!
ولي آموزش دوم براي گوشي هاي ديگه است،شما ها آموزش دوم رو مو به مو انجام بديد،حتما مي شه!!!
تو آموزش دوم يه پچ مخصوص 5700 و n73 ver4.07 هستش كه براي همه كار كرده!
اگه كسي n82 يا n81يا n95 داره و آموزش دوم روش كار نكرد،بگه تا براشون يه پچ جدا بدم!!!
دستت درد نکنه. روی N73 Ver4 من هر پچی که گذاشته بودی امتحان کردم، کار نکرد تا بالاخره اون پچ All2 کار کرد.
الان هم بخوبی داره کار میکنه.
قابل توجه دوستان: اگه از این روش بتونید فارسی کنید، مزیت بزرگی که نسبت به برنامه Psiloc Farsi Localization داره، اینه که دیگه بخش بسیار بزرگی از حافظه رو اشغال نمیکنه و سرعت سیستم هم بیشتر میشه چون یک برنامه بزرگ مقیم در حافظه، حذف میشه.
مرسی - رامین![]()
بفرما:
کد:
کد:
ماکه هرچیکه رسید دادیم به خورد گوشی هیچ فایده نداشت و اموزش ها هم خیلی پیچیده بود ایکاش حالاکه این تاپیک رو زدین یه کم تخصصی تر کار میکردین و همه گوشی هارو یه جا با فایل های مختلف نمیزاشتین تا ادم سر درگم شه من N73
ای بابا رو 5320 که ابداً جواب نداد !
همه مراحل هم با دقت انجام شد ولی مثل اینکه نوکیا رو گوشی هایی که fp2 دارن خیلی چیزها رو اصلاح کرده !!! )):
دوستان این برنامه ROMPatcher موقع نصب این ارور رو میده
ERROR :required application access not granted
کسی میدونه از چیه؟؟؟ تا حالا اینجور اروری نداشتم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)