تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین کیست؟

راي دهنده
39. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کرک همت Kirk Hammet

8 20.51%
  • ملمستین Malmsteen

7 17.95%
  • اسلش Slash

5 12.82%
  • اریک جانسون Eric Johnson

6 15.38%
  • دیگران

13 33.33%
  • هیچ کس

0 0%
صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: حرفه ای ترین گیتاریست

پروفشنال satrianism's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نجف آباد

پيش فرض

نظر سنجی که satriani ,hendrix,clapton,steve vai,gilmor و خیلی های دیگه را نداره به درد........میخوره.

نمیخام خدای نکرده به کرک توهین بشه ولی توی این لیست چطور شما با و جود مالمستین میگید کرک همت.اصلا تا حالا مالمستین گوش دادید .پیشنهاد میکنم برید 2 تا اهنگ ازش لا اقل گوش بدیدویک پیش کسوت را با یک گیتاریست جوان که حالا توی یک گروه معروفه مقاسه نکنید.اهنگسازی های جیمز هت فیلد توی متالیکا باعث شده که شما طرف شاگرد جو ساتریانی رو بگیرید؟؟؟؟

واقعا نظر سنجی ناقصی هستش

خیلی از گیتاریستای حرفه ای حضور ندارن

ولی در همه حال من دوست دارم به کرک همت رای بدم هر چند به نظر خودم گیتار ریتم جیمز هتفیلد از تمام گیتاریستا بهتره

ولی در کل فقط متالیکا
    دوست عزیز هیچ جای دنیا ملاک یک گیتاریست خوب ریتم زرن گیتار نیست بلکه تکنیکهای دسته سولو سرعت پیک زدن و... شامل میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

نمیخام خدای نکرده به کرک توهین بشه ولی توی این لیست چطور شما با و جود مالمستین میگید کرک همت.اصلا تا حالا مالمستین گوش دادید .پیشنهاد میکنم برید 2 تا اهنگ ازش لا اقل گوش بدیدویک پیش کسوت را با یک گیتاریست جوان که حالا توی یک گروه معروفه مقاسه نکنید.اهنگسازی های جیمز هت فیلد توی متالیکا باعث شده که شما طرف شاگرد جو ساتریانی رو بگیرید؟؟؟؟
    سلام
    به قول قدیمی ها :

"وای به حال اون شاگردی که از استادش بهتر نشه ..."

جیمی پیج واقعا استوره ای هست ... (لد زپلین)

خیلی شخصی هست گزینه ها ...
    استیو فقید SRV
    اریک کلاپتون
    ادی فن هالن
    بی بی کینگ ...

ولی گیتار الکتریکی با هندریکس به دنیا معرفی شد ...

3. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

امیدوارم قبلا چنین تاپیکی نزده باشن.
    تا جایی که من یادمه یه تاپیک مثل این بود...

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز هیچ جای دنیا ملاک یک گیتاریست خوب ریتم زرن گیتار نیست بلکه تکنیکهای دسته سولو سرعت پیک زدن و... شامل میشه
    شما درست می فرمائید ولی من نظر خودم رو گفتم .
    من بیشتر با گیتار ریتم حال میکنم و با روحیاتم سازگارتر هست.
    و اما در مورد حرف شما کاملا مشخص غرضی نسبت به کرک همت دارید باید قبول کرد که کرک همت از بزرگترین گیتاریستهای جهان هست و سعی کنید به نظر دیگران احترام بزارید حداقل قبول کنید که هر کس سلیقه خاص خودش رو داره.

داره خودمونی میشه feri007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    South Park

پيش فرض

خداییش اگه تعصب رو کنار بزاریم کرک از بزرگترین گیتاریستهای جهان نیست!!! اگه متالیکا نبود ...
    به نظر من جو ستریانی بهترین هست.

داره خودمونی میشه saman_dexter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چقدر شما دنبال (( ترین ها )) هستید ... چیزی به نام بهترین وجود نداره این قضیه ی نسبیه ! شما می تونید یه رنج 50 تایی نام ببرید که جزو گیتاریستهای خوب دنیا هستند اما نمی تونین بگید فلانی بهترینه ! اینقدر بچه گانه فکر نکنید

8. 3 کاربر از saman_dexter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چقدر شما دنبال (( ترین ها )) هستید ... چیزی به نام بهترین وجود نداره این قضیه ی نسبیه ! شما می تونید یه رنج 50 تایی نام ببرید که جزو گیتاریستهای خوب دنیا هستند اما نمی تونین بگید فلانی بهترینه ! اینقدر بچه گانه فکر نکنید
    آفرین دقیقا همینه من کاملا موافقم.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نجف آباد

پيش فرض

در سته.ولی با توجه به تجربه و تکنیکهای این ساز پیچیده(از لحاظ گام های موسیقی)برتری نسبی بین گیتاریستها به وجود میاد.و این سبک به صورتیه که هر کسی در یک فیلد از تکنیک اون پیشرفت و برتری داره .مثلا واضحه که همه جا جیمی پیج رو به عنوان بهترین توی تپینگ هارمونی میشناسند همنطور کرک همت توی اسلاید پاور کارش حرف نداره.مالمستین توی سویپ از همه سر تره .هندریکس کلا ویبراتو و اسکریم رو خیلی توسعه داد که الان استیو وای بهترین ویبراتوی دنیاست((البته اینها رو من باهاش موافقم ولی فکر نکنید که نظر منه .اینها نظر جمعی طرفداران و کارشناسان این سبکه))همینطور ساتریانی تقریبا توی بسیاری از تکنیکها کارش خوبه.پس با این اوصاف بهترین بی معنیه چون هر گیتاریستی توی یک اسلوب ضعف و در عوض توی تکنیک دیگه کارش درسته.

شما درست می فرمائید ولی من نظر خودم رو گفتم .
    من بیشتر با گیتار ریتم حال میکنم و با روحیاتم سازگارتر هست.
    و اما در مورد حرف شما کاملا مشخص غرضی نسبت به کرک همت دارید باید قبول کرد که کرک همت از بزرگترین گیتاریستهای جهان هست و سعی کنید به نظر دیگران احترام بزارید حداقل قبول کنید که هر کس سلیقه خاص خودش رو داره.
    سلام رفیق من هیچ گاه به یک گیتاریست توهین نمیکنم و غرضی ندارم.من 4 سال با اهنگهای کرک همت چه خودش و چه متالیکا زندگی کردم فقط باتوجه به تجربه ی ناچیزی که توی 12 سال کار به دست اوردم راهنمایت کردم

سلام
    به قول قدیمی ها :

"وای به حال اون شاگردی که از استادش بهتر نشه ..."

جیمی پیج واقعا استوره ای هست ... (لد زپلین)

خیلی شخصی هست گزینه ها ...
    استیو فقید SRV
    اریک کلاپتون
    ادی فن هالن
    بی بی کینگ ...

ولی گیتار الکتریکی با هندریکس به دنیا معرفی شد ...
    سلام کاملا درسته این ها اسطوره و پایه گذارند وتمام گیتاریستها با گوش دادن به کارهای اینها شروع کردند . فقط لد زپلین را نمیشناسم.اهنگ grow واقعا سند اسم جیمی پیجه همیشه و همه جا

11. این کاربر از satrianism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام کاملا درسته این ها اسطوره و پایه گذارند وتمام گیتاریستها با گوش دادن به کارهای اینها شروع کردند . فقط لد زپلین را نمیشناسم.اهنگ grow واقعا سند اسم جیمی پیجه همیشه و همه جا
    سلام
    نمیدونم شما که جیمی پیج رو میشناسی اسم گروه اش (لد زپلین) رو چطوری نمیدونی!!!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نجف آباد

پيش فرض

سلام
    نمیدونم شما که جیمی پیج رو میشناسی اسم گروه اش (لد زپلین) رو چطوری نمیدونی!!!
    تمام اهنگهایی که ازش گوش دادم به اسم خودش مارک شده .البته آرشیوم ناقصه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •