تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 42

نام تاپيک: دوربین دیجیتال Sony CyberShot DSC-H50 و Olympus SP-570 Ultra Zoom کدامیک رو پیشنهاد میکنید؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

سلام دوست عزیز...مهمترین فاکتور تو کیفیت عکس سایز سنسوره و هرچی سایز سنسور بزرگتر کیفیت عکس بهتره!در مورد اندازه ی سنسور اینطور نیست!سایز سنسورو به صورت یه عدد مثل 2.33 یا 2.5 نشون نمیدن!اندازه ی سنسور به صورت یه کسر نشون داده میشه!
    مثلا همون کامپکتی که مثال زدی سایز سنسورش 2.5/1 هستش...
    و fz28 سایز سنسورش 2.3/1 ح!
    خب بدیهیه که هر چه مخرج کسر کوچیکتر باشه سایز سنسور بزرگتره! در نتیجه سایز 2.3/1 از 2.5/1 بزرگتره!
    و نهایتا سایز سنسور fz28 پانا(2.3/1)از سایز سنسوره اون کامپکت (2.5/1) بزرگتره!...
    موفق باشید!
    نه ... اشتباه فكر ميكني
    اين دي وي كم هاي كريتيو (همين چند كاره ها) و دورينهاي ارزون قيمت هست سنسورشون 1/1.18 اينچيه اگه اينطوري باشه كيفيت اونا از سوني و پاناسونيك بهتره
    هرچه عدد سمت راست بزرگتر باشه سنسور هم بزرگتره

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا بالاخر کدومتون درست میگید؟؟؟!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه r4deon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه ... اشتباه فكر ميكني
    اين دي وي كم هاي كريتيو (همين چند كاره ها) و دورينهاي ارزون قيمت هست سنسورشون 1/1.18 اينچيه اگه اينطوري باشه كيفيت اونا از سوني و پاناسونيك بهتره
    هرچه عدد سمت راست بزرگتر باشه سنسور هم بزرگتره
    دوست من !ما این موها رو تو لنز دوربین ژل میزنیم...دوست عزیز این دوربینایی که شما گفتید از سنسور CMOS استفاده میکنند که خودش یه بحث جداست ومن خیلی تخصصی ندارم!گاهی هم ازCCD استفاده میکنند که سایز سنسورشون همه 2.5/ ح!اما این دوربینای سونی وپاناسونیک و کنون(کامپکت ها و SLR-LIKE و بعضی SLR) ها از سنسور CCD استفاد میکنند!من با ریاضی برات اثبات میکنم باز میگی هرچه عدد سمت راست بزرگتر سایز سنسور بزرگتر میشه!اون عدد سمت راست مخرج و همه میدنن هر چه مخرج کوچیکتر باشه کسر بزرگتره!معلومه که 2/1 از 3/1 بزرگتره!!!!اگه به من اطمینان نداری میتونی از استادای عکاسی بپرسی!مثلا سایت عکاسی!موفق باشی!
    Last edited by r4deon; 09-09-2008 at 10:12.

4. این کاربر از r4deon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا بالاخر کدومتون درست میگید؟؟؟!!!!
    من به حرفی که میزنم اطمینان دارم!

6. این کاربر از r4deon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

دوست من !ما این موها رو تو لنز دوربین ژل میزنیم...دوست عزیز این دوربینایی که شما گفتید از سنسور CMOS استفاده میکنند که خودش یه بحث جداست ومن خیلی تخصصی ندارم!گاهی هم ازCCD استفاده میکنند که سایز سنسورشون همه 2.5/ ح!اما این دوربینای سونی وپاناسونیک و کنون(کامپکت ها و SLR-LIKE و بعضی SLR) ها از سنسور CCD استفاد میکنند!من با ریاضی برات اثبات میکنم باز میگی هرچه عدد سمت راست بزرگتر سایز سنسور بزرگتر میشه!اون عدد سمت راست مخرج و همه میدنن هر چه مخرج کوچیکتر باشه کسر بزرگتره!معلومه که 2/1 از 3/1 بزرگتره!!!!اگه به من اطمینان نداری میتونی از استادای عکاسی بپرسی!مثلا سایت عکاسی!موفق باشی!
    چند تا سايت عكاسي ديدم كه چندتا دوربين رو مقايسه كرده بودن ...اونجا نوشته بود سنسور پاناسونيك fz-18 در مقابل دوربينهاي مشابه ديگه كوچيكتره و سنسور fz-28 هم نسبت به اون تغييره نكرده ...

اگه اون به صورت كسر باشه يعني 1 به 2.5 اينچي خب اين سنسور كوچيكتره (همون 1/2.5 اينچيه)

هرچه هم تو گوگل سرچ كردم سايتي پيدا نكردم كه درباره سنسورها كامل توضيح داده باشه
    Last edited by persia007; 09-09-2008 at 10:45.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چند تا سايت عكاسي ديدم كه چندتا دوربين رو مقايسه كرده بودن ...اونجا نوشته بود سنسور پاناسونيك fz-18 در مقابل دوربينهاي مشابه ديگه كوچيكتره و سنسور fz-28 هم نسبت به اون تغييره نكرده ...

اگه اون به صورت كسر باشه يعني 1 به 2.5 اينچي خب اين سنسور كوچيكتره

هرچه هم تو گوگل سرچ كردم سايتي پيدا نكردم كه درباره سنسورها كامل توضيح داده باشه
    سنسور fz18 در مقایسه با دوربینای مشابه کمی کوچیکتره!این درسته چون سایزش 2.5/1 هستش!ولی fz28 با دوربینای مشابه تفاوتی نداره!چون سایز سنسورش 2.3/1 هستش!
    اینجارو بخون!یه مقاله ی مرجع درباره ی سایز سنسور!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از r4deon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

ok شما درست گفتيد
    خودم هم چند دقيقه پيش اينو پيدا كردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس تو سنسورهاي ccd هرچه عدد سمت چپ كوچيكتر باشه سايز ccd بزرگتره و كيفيت عكس بهتر

(Diagram shown to scale but much larger than in real life)

اينچا اون آخري (2/3اينچيه) اونم 2 تقسيم بر 3 اينچه يا 2/3اينچي؟؟ (اما فكر كنم 2تقسيم بر 3اينچي باشه)

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    من قصد خرید دوربین دیجیتال نیمه حرفه ای رو دارم.
    ولی بینه این دو مدل موندم که کدامیک روانتخاب کنم؟!!
    حالا از شما دوستان درخواست کمک دارم...
    لطفا" با دلیل بگید....

و

بدرود
    سلام دوست من ...

هر دو انتخاب گزینه یخوبی هستن ...

اما چیزهایی که در مورد کیفیت بد عکسای المپیوس میگن به نظر درست نیست . این دوریبن با لنز سوپر تله خودش کولاکه . لنزهای المپیوس هم کیفیتی پائینتر از سونی نداره و تقریبا برابرن . باید زوم کنید روی امکانات . من خودم اچ 50 دارم و میدونم کیفیتش در چه حدیه . اگه سونی تو لیستت هست هیچ دوربینی بهتر از اچ 50 نیست . اما رقیبای اچ 50 زیادن . Panasonic Lumix DMC-FZ18 یه قولی برای خودش و به نظر من حتی میتونه روی دست اچ 5 بلند شه با امکانات خوب و لنز خیلی خوب که امکانات بالا در اختیارت میزاره .

اما در کل المپیوس چندتا اشکال داره که بعضیاش مهیبه !! :

1. سرعت شاتر حداکثرش بسیار پائینه . که فک کنم نشانه از سنسورهای ضعیفشه . مطمئن باش دستت رو خیلی میبنده .

2. عکاسی پیاپی خوبی نداره . حداقل در مقدار عکس ها . اچ 50 تا 10 عکس رو میگیره اما این تا 7 عکس در حالت فول . ک

3. باطری های خوبی روش نمیره ... قلمی ها همیشه عمر کم و سرعت شارژ پائین دارن . عوضش اچ 50 باطری خوبی داره و زودتر شارژ میشه .

خوبی المپوس هم زوم بالا و داشتن مود raw هست . در بقیه موارد چندان تفاوتی ندارن .

دیگه بستگی به خودت داره .

موفق باشید .

12. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست من ...

هر دو انتخاب گزینه یخوبی هستن ...

اما چیزهایی که در مورد کیفیت بد عکسای المپیوس میگن به نظر درست نیست . این دوریبن با لنز سوپر تله خودش کولاکه . لنزهای المپیوس هم کیفیتی پائینتر از سونی نداره و تقریبا برابرن . باید زوم کنید روی امکانات . من خودم اچ 50 دارم و میدونم کیفیتش در چه حدیه . اگه سونی تو لیستت هست هیچ دوربینی بهتر از اچ 50 نیست . اما رقیبای اچ 50 زیادن . Panasonic Lumix DMC-FZ18 یه قولی برای خودش و به نظر من حتی میتونه روی دست اچ 5 بلند شه با امکانات خوب و لنز خیلی خوب که امکانات بالا در اختیارت میزاره .

اما در کل المپیوس چندتا اشکال داره که بعضیاش مهیبه !! :

1. سرعت شاتر حداکثرش بسیار پائینه . که فک کنم نشانه از سنسورهای ضعیفشه . مطمئن باش دستت رو خیلی میبنده .

2. عکاسی پیاپی خوبی نداره . حداقل در مقدار عکس ها . اچ 50 تا 10 عکس رو میگیره اما این تا 7 عکس در حالت فول . ک

3. باطری های خوبی روش نمیره ... قلمی ها همیشه عمر کم و سرعت شارژ پائین دارن . عوضش اچ 50 باطری خوبی داره و زودتر شارژ میشه .

خوبی المپوس هم زوم بالا و داشتن مود raw هست . در بقیه موارد چندان تفاوتی ندارن .

دیگه بستگی به خودت داره .

موفق باشید .
    خیلی ممون دوسته من از راهنماییه خوبت
    فقط شما که انقد خوب توضیح دادی نظره خودتو در مورده FZ28 پاناسونیک هم میگفتی....
    آخه من المپیوس رو کنار گذاشتم
    بنظرت بینه Fz28 و H50 کدوم بهتره...؟
    بدرود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

اين پاناسونيك چطوره؟؟

سنسور
    • 1/1.63" sensor
    • 11.3 million total pixels CCD
    • 10.1 million effective pixels

لنز
    • 2.5x zoom
    • f=5.1-12.8mm (35mm Equiv.: 24-60mm)

• F2.0 - F2.8

• LEICA DC VARIO-SUMMICRON

• 8 elements in 6 groups

• 4 Aspherical Lenses / 4 Aspherical surfaces)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گرون هم هست (400پوند)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •