تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: مشاوره ی خرید lcd

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

واید فقط برای فیلم دیدن هستش!!

اکثر بازی ها از واید پشتیبانی نمی کنند..

چون تعداد پیکسل هایی که در واید به کار میره کمتر از 4:3 هست ( مصاحت کمتری دارند ) قیمت کمتری هم دارند
    سلام دوست من. در مورد فیلم دیدن باید بگم که اگه فیلم واید باشه ، می شه دیدش ، اما اگه 3.4 باشه ، در مانیتور های واید قابل دیدن نیست.
    تمام بازی های پدر و مادر دار جدید از واید پشتیبانی می کنند.
    کلأ صفحات واید ، برای دیدن محیط ویندوز خیلی بهترن.
    و صفحات 3.4 هم منسوخ شدن و دارن از رده خارج می شن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من این مشکل را با مانیتور CRT داشتم. با عوض کردن فرکانسِ screen refresh rate به 85 درست شد.
    نمی دونم تو lcd هم همین بشه یا نه.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوست من. در مورد فیلم دیدن باید بگم که اگه فیلم واید باشه ، می شه دیدش ، اما اگه 3.4 باشه ، در مانیتور های واید قابل دیدن نیست.
    تمام بازی های پدر و مادر دار جدید از واید پشتیبانی می کنند.
    کلأ صفحات واید ، برای دیدن محیط ویندوز خیلی بهترن.
    و صفحات 3.4 هم منسوخ شدن و دارن از رده خارج می شن.
    فیلم رو هم توی واید میشه دید حالا چه 4:3 باشه چه 1:1 :d ربطی نداره.
    تا اونجایی که من خودم صفحات مختلف رو توی این چندین سال دیدم... همه بر مبنای رزولیشن 1024 * 768 طراحی میشند...
    تایید میشه واید برای صفحات وب زیاد فرقی نداره. اتفاقا کناره ها بدون استفاده میمونه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در مورد 17 و 19 شاید غیر واید هم مطرح باشه. اما با کاهش مداوم قیمتها، خرید مانیتورهای 20 و 22 کاملا به صرفه شده و این مانیتورها هم واید هستند. خیلی ها برای بازی واید میخرن. مگه میشه بازیها واید را پشتیبانی نکنن؟ واید حتی برای خواندن متن و اینترنت هم مناسبتر هست. چون معمولا صفحه های اینترنت چند ستونه شدن (مثلا سایت تابناک) و با مانیتور واید بهتر میشه خوند.
    تا اونجایی که من خودم صفحات مختلف رو توی این چندین سال دیدم... همه بر مبنای رزولیشن 1024 * 768 طراحی میشند...
    تایید میشه واید برای صفحات وب زیاد فرقی نداره. اتفاقا کناره ها بدون استفاده میمونه.
    خیلی از سایتها را که باز میکنی کناره های صفحه خالی هست. اما اگر دکمۀ Ctrl کیبورد را نگه داری و با ماوس اسکرول کنی، نوشته ها بزرگ میشه و خوندنش خیلی راحت تر میشه. اون کناره ها هم استفاده میشه.

اما از اون مهمتر سایتهایی مثل یاهو، یا سایتهای خبری (حتی تابناک و الف خودمون،) حجم خیلی زیادی از اطلاعات دارن و اونها رو در 3 یا 4 ستون دسته بندی کردن. حالا اگر مانیتور شما واید باشه شما راحت تر میتونید این اطلاعات را ببینید و با فونت بزرگتر و خواناتر. اون کناره ها که "بدون استفاده" بود، با این ستون ها پر می شه.

من هنوز هم میگم یکی از محاسن واید، خواندن راحت تر صفحات اینترنت هست.
    Last edited by wing-mirror; 25-09-2008 at 06:47.

پروفشنال rezidentevilone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    LA

12

خیلی معضرت می خوام.. شما مشکل بینایی داری؟!

الان با یه 19 که من دارم خیلی راحت تمام صفحات رو وبگردی می کنم.... تا حالا هیچ کدوم رو هم زوم ندادم!!!!! با مونیتور هم 50 - 70 سانتی متر فاصله دارم...

چون 2 تا وب سایت ایرانی مشکل دیزاین دارند قرار نمی شه که آدم بره واید بخره!!!

اما شما می تونی بری واید بخری بعد تا دلت می خواد سایت تابناک رو رفرش بدی و از مانیتورت لذت ببری!!!

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیلی از سایتها را که باز میکنی کناره های صفحه خالی هست. اما اگر دکمۀ Ctrl کیبورد را نگه داری و با ماوس اسکرول کنی، نوشته ها بزرگ میشه و خوندنش خیلی راحت تر میشه. اون کناره ها هم استفاده میشه.

اما از اون مهمتر سایتهایی مثل یاهو، یا سایتهای خبری (حتی تابناک و الف خودمون،) حجم خیلی زیادی از اطلاعات دارن و اونها رو در 3 یا 4 ستون دسته بندی کردن. حالا اگر مانیتور شما واید باشه شما راحت تر میتونید این اطلاعات را ببینید و با فونت بزرگتر و خواناتر. اون کناره ها که "بدون استفاده" بود، با این ستون ها پر می شه.

من هنوز هم میگم یکی از محاسن واید، خواندن راحت تر صفحات اینترنت هست.
    طوری میگی انگار زوم توی 3:4 ها وجود نداره خوب اونا هم میشه زوم کنی دیگه...بعد زوم کردن یه مشکل کوچیک هم داره که کمی تار میشه کلا زوم برای خواندن متنی که خیلی کوچیکه یا مورد خاصی باشه بهتره استفاده بشه و من که زیاد از زوم استفاده نمیکنم .بهتر بود میگفتی توی واید تعداد صفحات و پنجره های بیشتری جا میشه که راحت کار کرد...

خیلی معضرت می خوام.. شما مشکل بینایی داری؟!

الان با یه 19 که من دارم خیلی راحت تمام صفحات رو وبگردی می کنم.... تا حالا هیچ کدوم رو هم زوم ندادم!!!!! با مونیتور هم 50 - 70 سانتی متر فاصله دارم...

چون 2 تا وب سایت ایرانی مشکل دیزاین دارند قرار نمی شه که آدم بره واید بخره!!!

اما شما می تونی بری واید بخری بعد تا دلت می خواد سایت تابناک رو رفرش بدی و از مانیتورت لذت ببری!!!
    داریم بحث میکنیم دیگه حله به هر حال از اطلاعات هم استفاده کردیم دیگه...
    Last edited by becareful; 25-09-2008 at 22:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    دور وبرای 200 تومان بهترین ال سی دی که میتونم بگیرم چیه

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

این رنج قیمت هیچ ال سی دی خوبی نمی تونی بگیری.......

مگه بودجه رو بکنی 250

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    تا 250 مشکل ندارم حالا با این قیمت چی بگیرم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

c1931 بهترین مانیتور سامسونگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •