تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 58

نام تاپيک: Xps M1530 رو بخرم؟

داره خودمونی میشه alitivay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

12

2. کی گفته کشکه من با 1070 ( سنترینو 2 ) کار کردم و با 1330 خودم که مقایسه کردم واقعا تفاوت سرعت محسوسه و هیچ وقت یه شرکت میلیون ها دلار رو صرف ساخت و توزیع یک فناوری کشکی نمیکنه .
    یه سوال! آیا همه ی قطعات لپ تاپ و فرکانس سی پی یو های هر دو مثل هم بود ؟ آخه من شوخی نکردم و روی هوا هم حرف نزدم! من خیلی در این باره تحقیق کردم!

در مورد خرج میلیاردی شرکت ها هم باید دقیق تر توضیح بدم! ببین، این فناوری در اصل کشکی نیست!
    وقتی که فرکانس fsb میره بالا و چیپست های جدیدتری با ساپورت فرکانس بالاتر میان به بازار (مثل سنترینو2) تغییری در قدرت cpu ایجاد نمیشه. یعنی دو تا سی پی یو با فرکانس 2.5 که یکی باس 800 و دیگری 1066 دارن، در سرعت محاسبات هیچ فرقی با هم ندارن!

خب حالا این فناوری به چه درد میخوره؟ می دونید که تعداد زیادی از لپ تاپ ها با گرافیک های integrated یا همان shared میان به بازار! که از تجهیزات خود لپ تاپ برای پردازش گرافیکی استفاده می کنن! این فناوری های جدید چیپست (سنترینو2) هنگام ترکیب با گرافیک های shared نتایج بسیار بهتری رو میدن نسبت به چیپست های قبلی که می تونن در آینده بازار لپ تاپ ها رو یه تکونی بدن!

که خوشبختانه یا بدبختانه هیچ کدام از لپ تاپ های m1530 و 1070 از گرافیک integrated استفاده نمی کنن!
    پس قضیه centrino2 منتفیه! دلبسته اش نشو که بعدا پشیمون می شی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

سلام
    چرا نمیشه تو سایت انویدیا این ( geforce 8600m gt 256mb gddr3 ) رو پیدا کرد ؟ میشه توسایت انویدیا گرافیکا رو با هم مقایسه کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

اولا با اینکه 9600 ddr2 هست ولی باز گرافیک قویتری داره تازه خیلی هم قویتر .

2. اینم لینک امتیاز این 2 مدل که حتی در بازی های سنگینی مثل کرایسیس مقایسه شده و باز هم 9600 امتیاز بسیار بالاتری داره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و

کد:
    همین طور که می بینی :

و این موضوع 1 ماه پیش تو این سایت مفصل بحث شده و همگان دانند که 9600 قویتره چه در کارهای گرافیکی چه در بازی .

3DMark 06

max: 4434 ... = ... 8600 GT

max: 5760 ... = ... 9600 GT

اختلاف رو توجه کن . باز بگو 1530 .....

این عددهایی هم که گفتی اشتباهه و نمیدونم از کجا اوردی ؟ !!!

2. اره فناوری سنترینو واسه بعضی ها که فقط می خوان اهنگ گوش بدن و ... فرقی نمیکنه ( این کارا رو با p4 هم میشه انجام داد ) , ولی اگه 3 تا برنامه ی سنگین با هم کار کردی بعد فرقش رو میفهمی خوبم می فهمی .

موفق.....
    Last edited by total_war; 05-09-2008 at 17:16.

داره خودمونی میشه miladmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

alitivay ممنون
    می شه توضیح بدی که چرا اگه یکی بین 1070 یا 1530 مدل hp رو انتخاب کنه پشیمونی داره؟
    من فکر می کنم این فناوری جدید خودشو تو پردازشهای سنگین نشون می ده! اشتباه می کنم؟
    Last edited by miladmc; 05-09-2008 at 17:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام :
    من از چندجا شنیدم که Xps1530 چند مورد بوده که کارت گرافیکش سوخته ، درسته یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

12

همین طور که می بینی :

و این موضوع 1 ماه پیش تو این سایت مفصل بحث شده و همگان دانند که 9600 قویتره چه در کارهای گرافیکی چه در بازی .

3DMark 06

max: 4434 ... = ... 8600 GT

max: 5760 ... = ... 9600 GT

اختلاف رو توجه کن . باز بگو 1530 .....

این عددهایی هم که گفتی اشتباهه و نمیدونم از کجا اوردی ؟ !!!

سلام دوباره!
    ببین من از این آدمایی نیستم که گیر بدن به یه مدل بگن فقط همین!
    آمارم هم از سایت notebookreview آوردم!
    الان با همین صفحه هایی که خود شما لینک دادید دقیقا ثابت می کنم!

کد:
    خب! نوشته 3dmark06 برای گرافیک:
    NVIDIA GeForce 8600M GT

این گرافیک انواع مختلفی داره با حافظه های gddr2 و gddr3 و با حافظه های 256 یا 512 !
    نوشته: min: 2671, avg: 3347, max: 4434 Points
    و یه لینک داره کنارش به نام More Details
    وقتی فشار میدی یه جدول باز میشه که مدل و امکانات و نوع لپ تاپ های تست شده رو دقیقا نوشته!
    و دقیقا در همون جدول نوشته:

حله؟؟ تقریبا همون عددی که من گفته بودم! این اختلاف جزیی هم به رم و سی پی یو و ورژن درایور بستگی داره!

حالا می رسیم به:

کد:
    NVIDIA GeForce 9600M GT

که اینم انواع متفاوت داره!
    و نوشته min: 3930, avg: 4636, max: 5760 Points
    و یه لینک داره کنارش به نام More Details

وقتی فشار میدی یه جدول باز میشه که مدل و امکانات و نوع لپ تاپ های تست شده رو دقیقا نوشته! ولی بدبختانه 1070 رو دقیقا تست نکردن! ولی چن تا مدل مشابه رو تست کردن! و این کل جدوله:

خب! مثل این که بازم اچ پی بیشتر شد! ولی توجهی به پردازنده و رم m1530 و اچ پی ها بکنید ببینید چه بی عدالتی رخ داده! دو برابر روی اچ پی برای تست رم گذاشتن! و یک سی پی یوی پکیده برای m1530 !!!

مثل اینکه باید کوتاه بیام! باشه! گرافیک هر دوتاشون مثل همه! و هیج کدام برتری نسبت به دیگری نداره!همونطوری که در تصویر می بینیم!

تاريخ عضويت
    Jul 2008

6

سلام :
    من از چندجا شنیدم که Xps1530 چند مورد بوده که کارت گرافیکش سوخته ، درسته یا نه ؟
    پسرم؟ این چه سوالیه؟
    خب منم یه کلیپ دیدم یه بدبختی یه ماشین لامبورگینی مورچلاگو درجه یک خرید تا روشن کرد موتورش پیاده شد!!!
    این که دلیل نمیشه عزیز من!
    برای همه دستگاها پیش میاد! جدیدا این toshiba اینقد خرابی داده که اصلا این موارد توش گمه!

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

چه عجب چن تا بحث داغ و تخصصی دیدیم.لطفن ادامه بدین تا ببینیم کدوم یکی بهتره
    فناوری سنترینو واسه بعضی ها که فقط می خوان اهنگ گوش بدن و ... فرقی نمیکنه ( این کارا رو با p4 هم میشه انجام داد ) , ولی اگه 3 تا برنامه ی سنگین با هم کار کردی بعد فرقش رو میفهمی خوبم می فهمی .
    به رفیق ما رو!
    ببین من همین حالا دارم با یک لپتاپ P4M 3.2GHz 533 این متن رو تایپ میکنم خیلی برای کارهای سنگین خوب کار کرده تا بحال.اینو کل انداختم با یک سانتاروزا.فقط 30 درصد ضعیفتر از سانتاروزا بود!! یکی ممکنه روی لپتاپش QX9300 M که یک 4 هسته ای برای لپتاپ هست رو داشته باشه ولی بلد نباشه اندازه ی یک سلرون باهاش کار کنه

داره خودمونی میشه miladmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ما تو این رنج قیمت در حال بررسی 2 مدل تاپ هستیم!
    روی گرافیک و پردازش وضعیت هر دو واضح است.
    رم و سایز هم که جای بحثی نداره!
    کسی هست درباره طراحی و استحکام بنده و یه به عبارتی جون سخت بودن این دو تا بحث کنه ؟؟؟ کدوم در شرایط سخت مقاوم تره ؟؟ یا مثلا در مقابل ضربه و انواع اتفاقهای دیگه.....

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

alitivay ممنون

می شه توضیح بدی که چرا اگه یکی بین 1070 یا 1530 مدل hp رو انتخاب کنه پشیمونی داره؟

آهان! ببخشید یه کمی تند رفتم! پشیمونی نداره! هر دو لپ تاپ از بهترین دستگاهها هستن! ولی من می خواستم بگم که ممکنه یه پول اضافی واسه چیپست جدید بکشن روی قیمت دستگاه که اون موقع با پول اضافی که دادی نتیجه خاصی نمی گیری!

من فکر می کنم این فناوری جدید خودشو تو پردازشهای سنگین نشون می ده! اشتباه می کنم؟

نه دیگه! 3 ساعته دارم چی می گم پسرم؟
    اصلا می رم یه مدرک پیدا می کنم ...

خب با wPrime که آشنا هستین ... برنامه ای که همه ی هسته های یک پردازنده چند هسته ای رو به کار می گیره و امتیاز می ده! و کاری که روی پردازنده انجام میده بهش می گن پردازشهای سنگین !!!!!!!

خب حالا با این اعداد خودتون قضاوت کنین: البته نتونستم دو تا سی پی یو دقیق پیدا کنم که مثل هم باشند و همین طوری که می بینید: اعداد کوچکتر نشانه عملکرد بهتر هستند!
    Dell XPS M1530 Core 2 Duo T7500 @ 2.20GHz: 37.485s
    -> santa rosa
    HP Pavilion dv5 Core 2 Duo P8400 @ 2.26GHz: 34.520s
    -> centrino2

خب! می بینید که اعداد تقریبا مثل هم هستند و عدد مربوط به فناوری سنترینو2 کمی بهتره! که البته فرکانس cpu که روش بستن بالاتره!

پس برسید به حرف من که با سی پی یو های یکسان، فناوری centrino2 نمی تونه معجزه ای براتون بکنه و عملکردش مثل فناوری های قبلی است!
    Last edited by alitivay; 06-09-2008 at 09:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •