یه سوال! آیا همه ی قطعات لپ تاپ و فرکانس سی پی یو های هر دو مثل هم بود ؟ آخه من شوخی نکردم و روی هوا هم حرف نزدم! من خیلی در این باره تحقیق کردم!2. کی گفته کشکه من با 1070 ( سنترینو 2 ) کار کردم و با 1330 خودم که مقایسه کردم واقعا تفاوت سرعت محسوسه و هیچ وقت یه شرکت میلیون ها دلار رو صرف ساخت و توزیع یک فناوری کشکی نمیکنه .
در مورد خرج میلیاردی شرکت ها هم باید دقیق تر توضیح بدم! ببین، این فناوری در اصل کشکی نیست!
وقتی که فرکانس fsb میره بالا و چیپست های جدیدتری با ساپورت فرکانس بالاتر میان به بازار (مثل سنترینو2) تغییری در قدرت cpu ایجاد نمیشه. یعنی دو تا سی پی یو با فرکانس 2.5 که یکی باس 800 و دیگری 1066 دارن، در سرعت محاسبات هیچ فرقی با هم ندارن!
خب حالا این فناوری به چه درد میخوره؟ می دونید که تعداد زیادی از لپ تاپ ها با گرافیک های integrated یا همان shared میان به بازار! که از تجهیزات خود لپ تاپ برای پردازش گرافیکی استفاده می کنن! این فناوری های جدید چیپست (سنترینو2) هنگام ترکیب با گرافیک های shared نتایج بسیار بهتری رو میدن نسبت به چیپست های قبلی که می تونن در آینده بازار لپ تاپ ها رو یه تکونی بدن!
که خوشبختانه یا بدبختانه هیچ کدام از لپ تاپ های m1530 و 1070 از گرافیک integrated استفاده نمی کنن!
پس قضیه centrino2 منتفیه! دلبسته اش نشو که بعدا پشیمون می شی!

min: 3930, avg: 4636, max: 5760 Points