نه تو Dev-Cpp باید دستی رسورس نوشت.
نه تو Dev-Cpp باید دستی رسورس نوشت.
دوستان شرمنده دیر جواب میدم این وقتا این قدر در گیر کار با لینوکس شدم که کمتر یادم میوفته بیام اینجا
دوستان من با vs2008 یا vs2005 برنامه مینویسم و پروژه هاشون با هم سازگار هستن حالا نمیدونم مشکلی هست یانه
خوب اگه سازگارن که دیگه مشکلی نیست.
راستی مگه این لینوکس چی داره که اینقدر طرفتار پیدا کرده![]()
Last edited by hoax3r; 05-09-2008 at 23:59.
1- نصب اسکریپت ها
2- لود کردن اسکریپت ها ی نصب شده در یک آرایه (که آقای hoaxer باید اون آرایه رو تو لیست چپ نشون بدن)
3- نوشتن برنامه ای که یک فایل اسکریپت را پارس می کند. و اطلاعاتش را در یک کلاس ذخیره می کند.
4- برنامه ای توسط آقای hoaxer که یک فرم باتوجه به خواسته های اسکریپت به صورت خود کار تولید کند.
5- برنامه ای که دستورات اسکریپت را با توجه به مقدار های داده شده در فرم اجرا کند.
اینم مراحل کار اما همه این ها اول نیاز به طراحی ساختار فایل اسکریپت دارند.
در مورد مرحله 4 هم می خوام بگم که یک چیزی شبیه تگ TABLE تو html بشه یهنی یه جدول دو ستونه که یه طرف عنوان هست یک طرف جای دادن مقدار.
خوبه حامد جان
راستی اینم id من لازم میشهrf7_021@yahoo.com
خوب پس یعتی اول ساختار اسکریپت رو معلوم می کنیم بعد به قسمتهای دیگه می پردازیم. درسته؟
بله دقیقا
اول باید نیاز های اسکریپت و نیاز های برنامه از اسکریپت رو بررسی کرد.
هر چیزی به ذهنتون رسید بگید. مثلا:
هر اسکریپت باید یک نام داشته باشه.
هر اسکریپت باید یک متن کوتاه به عنوان توضیح همراه خودش داشته باشد.
...
خیلی قسمت ها تو همون اسکریپ اولی که خودتون گزاشته بودین مشخص کردین مثل
دریافت متغییری که در رجیستری باید تغییر یا اضافه بشه
نوع متغییر،
کلیدی و مسیری که متغییر در آن قرار داره
و ...
اسکریپت بد نیست بتونه comment رو هم قبول کنه که کاربری که اونو ساخته مثلا در ابتدای اسکریپت اسم خودشو
و یکسری توضیحات دیگه که میخواد رو اضافه کنه
عزیزان من که چندان با ساختار رجستری ویندوز آشنا نیستم
یعنی به نظر من باید با نحوه کار ریجستری ویندوز آشنا بشیم
همین که چه طور میشه بهش یه متغییر رو فرستاد چه متغییر هایی میپذیره ؟ متغییر ها رو کجا تو ریجستری باید بدیم و سوال های دیگه
به نظر من واسه اول کار بد نیست یه آشنایی با نحوه کار ریجستری داشته باشیم.البته نظره
باشه پس هر خطی که با // شروع شد کامنت محسوب؟ محصوب؟ میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)