بنده سامان هستم ، یک اسپای دی:
بنده سامان هستم ، یک اسپای دی:
سلام سامان ...نوشته شده توسط saman007spy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------
منم اسمم باقر . اول فامیلمم مو هست . سال تولدمم 68
با عرض سلام خدمت دوستان
اسمم امیر هست و به خاطر علاقه زیادی به برنامه flash دارم پسوند فایل های نهایی این برنامه رو گذاشتم
به ما چه واقعا؟؟؟؟ به ما ربطی داره؟؟نوشته شده توسط saman007spy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اسمم شیوا بید خب
به اونای دیگه ربطی نداره ولی فکر کنم به شما ربط داشته باشهبه ما چه واقعا؟؟؟؟ به ما ربطی داره؟؟
نه بابا پولش که به ما نمیرسه کارش کلا درسته مثل خودمشاید اگه بیشتراز یک میلیون پول نداشت :
واسه علاقه خیلی خیلی کم بهش
نه برادر به منم ربطی نداره!نوشته شده توسط MOHAMMAD2010 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون رو دیگه همه میشناسن!!!
سلام باقر جونمنوشته شده توسط bagher_mo68 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا به شما چه ؟ ، به من چه به تو چهنوشته شده توسط شیوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه اسمی واقعا
به اونای دیگه ربطی نداره ولی فکر کنم به شما ربط داشته باشه
نوشته شده توسط شیوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ...نوشته شده توسط شیوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)